Yaz icin tatil planlarim.

Bizimki bebek arabasında asla uyumadığı için zor oluyor her şey 😕
Ben seni anlıyorum ya
5 aylıktı ilk gittiğimizde
Ne arabada uyurdu
Ne havuz sevdi
ishal oldu

Hiç beraber bir şey yapamadık
Arkadaşlarla gitmiştik ben hep bebekle olmak zorunda kaldım
Emiyordu emmediği zamanda mızır mızır
Ama suyu ne zaman anladı o zaman çok rahat oldu

Ben seni anlıyorum ya
5 aylıktı ilk gittiğimizde
Ne arabada uyurdu
Ne havuz sevdi
ishal oldu

Hiç beraber bir şey yapamadık
Arkadaşlarla gitmiştik ben hep bebekle olmak zorunda kaldım
Emiyordu emmediği zamanda mızır mızır
Ama suyu ne zaman anladı o zaman çok rahat oldu
Bebek arabasında durmayınca zor, uyumayı geçtim bizimki oturmak bile istemiyor. Yemek yiyeceğiz kahve içeceğiz bizimki oturmak istemiyor çıldırıyor illa kucak ya da yürüyecek gezecek. Büyüse de istediği gibi gidip oynasa diyorum 🥴🥴

Bebek arabasında durmayınca zor, uyumayı geçtim bizimki oturmak bile istemiyor. Yemek yiyeceğiz kahve içeceğiz bizimki oturmak istemiyor çıldırıyor illa kucak ya da yürüyecek gezecek. Büyüse de istediği gibi gidip oynasa diyorum 🥴🥴
Oy hala küçük dimi neyse ki zaman hızlı🙈

Nasıl büyüdükleri unutulmuyor ama

Sırt bebeği kitleyecek çok kişi olsun diye dayıyla tatile gitmek mi? Hele de eşimin dayısıyla. Şerefimle evimde otururum daha iyi.
Eşimin dayisi ile bir kez görüşmüşlugum bile yok benim dayim o ayriyeten sürekli görusup pikniğe gideriz annemler dayımlar biz kendi kafanıza göre ne güzel senaryo kuruyorsunuz ya sırf dalaşmak için dayıma bebeği baktıracak halim yok heralde ne saçma düşünce tarzı sen otur canım şerefinle evde bu fesat kötü çürümüş kalbinle bir yere gitme zaten.

sulaleyle villa bebekle daha kolay olur, annene kitlersin uyuyunca basinda bekleyen olur daha rahat edersiniz. ama esin istemiyorsa o tatil ona eziyet olur.
bence onun istemediği bir seye adami zorlama. sonra seneye o da annesiyle tatil ayarlar bin pisman olursun
Ya bide çoğu otelde bebek arabası hizmeti yok diyorlar eşimde diyor ki bebek arabasını götüremyiz nasıl sığırcam arabaya ee bebek arabasız olmaz ki çocuk napcak bizim gibi yürüyemez sonuçta

Ya bide çoğu otelde bebek arabası hizmeti yok diyorlar eşimde diyor ki bebek arabasını götüremyiz nasıl sığırcam arabaya ee bebek arabasız olmaz ki çocuk napcak bizim gibi yürüyemez sonuçta
bebek arabasi hizmeti ne? asansörlü - engelli dostu bir otel bulursunuz ya da giris kattan oda tutarsiniz. bebek arabasiz tatile giden yok ki agustos sicaginda sling mi baglayacan? pisik olursun:)
kendi bebek arabanız da sigar elbet bagaja ya niye sigmasin

Eşimin dayisi ile bir kez görüşmüşlugum bile yok benim dayim o ayriyeten sürekli görusup pikniğe gideriz annemler dayımlar biz kendi kafanıza göre ne güzel senaryo kuruyorsunuz ya sırf dalaşmak için dayıma bebeği baktıracak halim yok heralde ne saçma düşünce tarzı sen otur canım şerefinle evde bu fesat kötü çürümüş kalbinle bir yere gitme zaten.
Kocana göre o adam “eş dayısı” ya hani. Kendimi onun yerine koydum, çok saçma geldi. Eşin dayısıyla niye bir hafta kıç kıça tatil geçireyim ki?

Kalp: BEN NE ALAKA

Bebek için ev ortamı daha iyi,en azından temiz olur,yere birşey serip oynayabilir..otel odasında bebeği zapdetmek zor ...otelin iyi tarafı da hazır yemek oluyor..ama insan bşrşey anlamıyor..

Eylul ayinda bebegim 6 aylikken Marmarise otel tatiline gidecegiz. Ilk bebekli tatilimiz, nasil olacagini cok merak ediyorum ama bir sekilde alismamiz lazim. Villada kalmaktansa hersey dahil konseptli bir otel daha uygun olur. Hicbirseyle ugrasmazsiniz.

Merhabalar arkadaşlar benim için tatil meselesi önemli bir konu bebeğim ağustos da tam 1 yaşında oluyor bu detayı verme sebebim eşim Eylül'de ilk haftasında izne çıkıyor ve biz şimdiden tatil için otel bakmaya başladık Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğimle zor olurmu tatil kafamda çok soru işareti var çünkü bizimle birlikte bütün gün sıcakta duramaz ki öğle uykusu nasıl olacak ve şuan dişlerinden bebeğim sabah 4 te 5 te hatta bazen 6 da uyudugu bile oluyor sonrada akşam 4 e kadar uyuyor tabi. Neyse geçen sene ailemle tatile katilamadim hamile olduğum için bu sene kök ailem (dayimlarda var) villa kiralama teklifi ettiler eşim ben gitmem ailecek gidelim diyor bebekle zor olur bu sene hep birlikte gidelim dedim kabul etmiyor otele gitmek istiyorum diyor şimdi bunlara bu teklifi ettim otel pahali gelemeyiz biz diyorlar. 1 yaş bebekle tatil zor olur mu sizce ne yapmam lazım eşimi ikna edeyim mi ailecek mi bir tatile çıkalım.
1 yaş bebekle kalabalık villa hiç rahat olmaz, bebeğinizin tüm uyku düzeni bozulur.
Otel daha iyi bir seçenek olabilir.
2 yaşında bebeğim var henüz göze alıp tatile gidemedik.

Back
X