- 11 Şubat 2021
- 108
- 21
- 48
- 27
Altı senedir evliyim evlendikten bir sene sonra kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra bir daha gebelik olmadı son yıllarda açıkçası ben de istemiyordum eşim hep söyleniyordu olsun diyordu ben de tekrar denemek istiyorum artık,eşimle aramızda sekiz yaş var bütün arkadaşlarımın hemen hemen oldu artık ben de o kervana katılmak istiyorum,geçen ay doktora gittim tahliller ultrason muayenesi yapıldı doktor bir sıkıntı yok dedi ama eşimin sperm testi genelde az hareketli en son eşim için gittiğimiz doktor olur ama senede bir kere diye bir açıklama yapmıştı,tüp bebeğe yönlendirmişti,zaten kimyasal gebelik yaşadığım zaman aynı sorun söylenmişti hafif varikosel de var,bende araştırıp bir macun almıştım o macunu bir ay düzenli tüketti ve ben o ay hamile kalmıştım ama macunu yapan kişi altı ay düzenli kullanacak,korunman lazım yoksa sağlıksız gebelik olur demişti,ben zaten olmuyor diye korunmamıştım ama dediği gibi oldu, neredeyse dört ay önce eşime tekrardan aynı macunundan aldık bir ayda bitirmesi gereken macunu üç ayda anca bitirdi hep gayretsiz onu itelemekten çok yoruldum istiyor ama sadece ağzıyla,başka türlü hiç çaba göstermiyor,ben de onun çok üstüne gidip kendinin suçlu hissetmesini istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ama ben de artık evlat istiyorum bu ay ovülasyon denedik oldu mu olmadı mı düşüncesi var sizce nasıl bir yol izlemeliyim aşılama yaptırsam mı ya da ovülasyonla takip mi edeyim ya da tekrardan aynı macunundan sipariş verip,kavga gürültü,kendimi yıpratıp ama ona zorla her gün yedireyim mi?ben ne yapayım