oo maşallah canımmbak o kadar yıllar geçmiş 52 günde gecer 2013 de gelir inşallah
bizim yaklaşık 1 yıl oldu canım, bayramdan sonra sözüm var, seneye nişan sonraki sene dugun diye dusunduk :97:
ah canım.. üzülme çabuk geçer inşallahailesini de çok takma bence ewet çok etkili oluyorlar ama önemli deil evin ayrıysa birde yaşayacağınız şehir ayrıysa hiç hiç takma
selam güzel gelin adayları gününüz aydın olsunnn
iyiyim canım azcık usutmusum galiba evde takılıyorum işe gidemiyorum bu ara bide benimkiyle biraz atıştık dün aksam, 2013 beklemeyelim 13 ugursuz rakam falan diyo sinir şey
sende ne var ne yok bakalım
aaa canım cok sevindim baba engelini gectginize... sen olumsuz dusunme diger taraf hakkında da sakın... bi askere gitsin sevgilin donunce daha net olur hersey Allah tez zamanda kavustursun tatlım
gicikcadi naber tatlımmm :) sevda da gorunmuyor yine ortalıkta
ahh ahh o baba engeli onu asmak bile bence buyuk bir adim bizim dusuncemizde 2013 un kasimi Insallah SAFAK daha 300 lerde ama olsun fakirin ekmegi umudu
Selamm kızlar bende Allah nasip ederse 2013 nisan gelini olucamSevgilim şuanda askerde son 52 günümüz kaldı geldiğinde işti evdi derken 2012 nisanında nişan yapıcaz 2013 nisanındada düğün Yıldönümümüz nisanda, bizim için özel bi zamanda yapmak istiyoruz nişanıda düğüne
birşey kalmamış allah kavuştursun canım :) bence o kadar uzatmayın. sonradan da alınır hersey.
anca yeter zaman canım çünkü nişanı önümüzdeki nisanda düşünüyoruz.sonraki 1 senedede herşeyimiz tamamlanır rahat ederiz sorunlu bi evlilik olsun istemiyorum. Bazı şeyleri sonraya bırakan arkadaşlarımda çok sıkıntılar gördüm gözüm korktu açıkcası
Hayırlısı olsun tatlımm umdugundan daha güzel olsun herşey inşallahonca sene beraberken geçti gitti sıra arkadaşım hayat arkadaşım olduu ama onsuz geçmiyo işte zaman uzun ilişkilerde bi bütün oluveriyosun herşeyi beraber yapmaya okadar çok alışıyosunki onsuz çok eksik kalıyosun Kavuşalım hepimiz aşklarımızaaa bian evveelll Çeyize falan başladın mı canım sen?
tesekkurler tatlımm , yok canım daha baslamadım annem alıyo ufak tefek bişeler, adamakıllı calısmaya yeni baslıyorum bundan sonra yapıcam artık inşallah, benimki ve aileside surekli bu kadar dert etme bizim almamızı istemiosan sen kendin sonradan da alırsın diolar ama bende senin gibi hiçbişeyim eksik olmasın istiyorum, herseyimi kendim istedigim gibi yapayım zaten yasım daha 23 acelem de yok hersey yavas yavas istedigimiz gibi olsun diye bekletiyorum işte beklemek zor da olsa :97::97:
buarada kızlar su alyanslar nasıl sizce :44:
14 Ayar Beyaz Altn Alyans : FAVOR - Altn tak, prlanta
14 Ayar Beyaz Altn Alyans : FAVOR - Altn tak, prlanta
aa ne guzel akranız canımmm
:)bende 1. sevdim 2. yi annem begendi, daha sevgilimle alyans bakmaya cıkmadık zaten bunlar oyle netten baktıklarımdı...
aa o buzdolabı ne sirin bisey tatlım rengi de oyle mi bayıldım valla
ay buzdolabınız cok seker :)
yuzuklerden de ılkını beendım ama sanırım dısı kare. pek kullanıslı olmuyor dıyorlar bılgıne canım
ben sıradan sarı alyans ıstıorum :)
minnaksultan canım bende seninkilerin 3.süni begendim encok gayet güzelmiş :)
angeloflove evet tatlım kare galiba o.. bende dusunuyorum acaba kullanıslı olurmu diye parmagımızda gormeden burdan yorum yapmak zor zaten, ben sade modelleri begeniorum bide beyaz altın seviyorum, gezicez galiba baya aradıgımızı bulmak icin
evet canım onun hem erkek hemde bayan olanı cok güzelmiş, onun beyaz altın olanını gormustum ben o da cok guzeldi ama benimki o parmakta buyuk durmaz mı demişti
evet tatlımm çok şık olur, benimki daha evlenme teklif etmedi biliyomusun, söz tarihimiz bile belli ama teklif yok, acıkcası eger teklif olayı olmazsa tektaş takmam heralde cunku onun anlamı o bana göre :44: belkide teklif yapmazsa evlenmekten komple cayarım
biraz daha incesi iyi olur bencede canım, en azından taşı düştüü derdi yok bunda, ee bide evlilik teklifinde zaten taşlı bi yüzük alır ikisi şık durur üstüste
minnak 3 ve 2 muhteşemmmmmmmm
evet tatlımm çok şık olur, benimki daha evlenme teklif etmedi biliyomusun, söz tarihimiz bile belli ama teklif yok, acıkcası eger teklif olayı olmazsa tektaş takmam heralde cunku onun anlamı o bana göre :44: belkide teklif yapmazsa evlenmekten komple cayarım
benimki acayip romantik ve hassas biri aslında ama nebilim pek yaratıcı degil o yüzden cok yüksek beklentilerim yok zatenama 1 yılda eger onu tanıyabildiysem teklif yapıcaktır bakalım bekliyorz artık
birbirimize anlatırız inşallah burda hikayelerimizi tatlım
Ahh beniimkii duygularını pek dile dökemez ama romantiktir. Duygularını hissettirir ben ona 1. yılımızda sertifika yaptırmıştım 1 yılda sadece 12 kere seni seviyorum diyen faakat sevgisini fazlasıyla hissettirerek sevginin lafla olmadığını kanıtladığınından dolayı yılın sevgilisi seçmiştim onuSeninki askere gittimi kuşum? Askerde bi değiştii benim yavrucuuumm sormaa aşk adamı oluverdi son yıldönümümüzde dışarıdaydık ilk arkadaşlarımızla ben ona dilek balonu aldım sahilde uçurduk onları, eve bi gittik oda balon dolu güller var mum var şarap var kayınannişle ayarlamışlar evlilik teklifindede mutlaka kayınannişim yardımcı olur diye düşünüyorum bakalım bizi ne bekliyo kusum insallah arkadasım gibi etmese daha iyiydi demeyiz
benimki subay tatlım yani hep asker , bide deniz subayı arada gidiyo gemiyle aylarca gelmiyo bazen de hep istanbul civarında kalıyo belli olmuyo yani ama biz tanıstıgımızdan beri hep benleydi henuz oyle uzun sure ayrı kalmadıkevide sırf bu yuzden anneme yakın aldık yarın oburgun gitmek zorunda kalırsa yine ben tanımadıgım bilmedigim biyerde tekbasıma kalmayayım diye onu beklerken
vay canına yaa süpermişşş senin kayınanniş de anlıyo bu işlerden benimkinde pek tık yokama kayınbabamın aşkı dillere destanmış, bizimkiler ailesini ailecek tanıdıgı için hep soylerler o dillere destan bi askın cocugu diye inşallah bizim cocuklarımızda oyle olur bizimki babasından ufak tefek bişeler kapmış gibi duruyo
aceleye gelmezse bence bizi süprizler beklio tatlım seninkide baya romantikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?