• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah canım hepimize guzel evlilikle guzel bebekler nasip etsin allah.
aaa benimkide aynen oyle biliyomusun, kaynanasından cok cekmiş ve hiç kızı yok :1: bizim daha pek muhabbetimiz yok bakalım nasıl olucagını daha sonra anlıcam :1: inşallah seninki gibi olur :nazar:

kızlaaarr
oooh topiğe renk gelmiş valla :) bi baktım iki üç sayfa ilerlemişiz :10: noluyo dedim :)

hoşgeldiniiiiizzz :3:

bugün arkadaşımın doğum günüydü, yoktum buralarda (hemen rapor veriyorum size, o kadar da sadığım :1: )
angeloflove seninde doğum günün kutlu olsun canım şimdiden :71:

Cookie_Dough, geçmiş olsun cicim, bu arada lazere gittim bugün. 1 dk sürdü sanırım :52: bakalım ileriki günlerde yazarım sonuçları

babasıyla bu olayı sorunsuz bi şekilde halledenlere çok sevindim, darısı başıma:16:

inşallah canım hepimize guzel evlilikle guzel bebekler nasip etsin allah.
aaa benimkide aynen oyle biliyomusun, kaynanasından cok cekmiş ve hiç kızı yok :1: bizim daha pek muhabbetimiz yok bakalım nasıl olucagını daha sonra anlıcam :1: inşallah seninki gibi olur :nazar:

Eminim çok iyi olur sende samimi ve içten birisin kayınannişinde yanında böle olduğun gibi ol sevmemesi için bi neden yok canım benim :70:
kızlaaarr
oooh topiğe renk gelmiş valla :) bi baktım iki üç sayfa ilerlemişiz :10: noluyo dedim :)

bugün arkadaşımın doğum günüydü, yoktum buralarda (hemen rapor veriyorum size, o kadar da sadığım :1: )

Cookie_Dough, geçmiş olsun cicim, bu arada lazere gittim bugün. 1 dk sürdü sanırım :52: bakalım ileriki günlerde yazarım sonuçları

babasıyla bu olayı sorunsuz bi şekilde halledenlere çok sevindim, darısı başıma:16:

Hoşbulduukk canıımm. Bende istiiyoorumm lazeerr ama ancak kasım gibi falan başlayabilirim ay takvimine göre alıyorum şimdilik azalma var kasımdada lazere başlarsam kökü kurur bunnarın :1:

Ya kizlar benim arkadaslarim bi cesit lazere basladilar. Xenon- isigiymis. Lazer sakincali olabiliyormus bunun ise bir kötü yani yokmus. Her 6 haftada bi yaptiriyorlar ama o sirada epilasyon yani agda gibi tüyleri kökten almak yok! bende düsündüm onlarla beraber yaptirsam mi diye ama ben gicik olurum öyle alismisim kökten almaya. Az biraz cikinca dayanamayip aliyorum :61: en erken 7 seansta bitermis yani 1 yila yakin bir süre.

Ya kizlar benim arkadaslarim bi cesit lazere basladilar. Xenon- isigiymis. Lazer sakincali olabiliyormus bunun ise bir kötü yani yokmus. Her 6 haftada bi yaptiriyorlar ama o sirada epilasyon yani agda gibi tüyleri kökten almak yok! bende düsündüm onlarla beraber yaptirsam mi diye ama ben gicik olurum öyle alismisim kökten almaya. Az biraz cikinca dayanamayip aliyorum :61: en erken 7 seansta bitermis yani 1 yila yakin bir süre.

canım lazerin ne sakıncası varmış? enerjisi sadece kıl köklerini yakmaya yetiyor. ksenon ışınıyla ilk defa duyuyorum tabi memnunlarsa sen bilirsin..
kökünden almaya alışıksın ama bir de artık kökünden alacağın bir kılın kalmayacak onu da düşün :) bence buna değer

Son düzenleme:
kızlaaarr

teşekkür ederim canım. beni de yarın özel bir gün bekliyor.. evlilik teklifimi alsam süpper olur valla :69:
bende henuz almadım ama elı kulagındadır dıe dusunuorum kendı kendıme :9::9:
bızde babalar onay verdı anneler beklemede ters bır durum soz konusu :9:

teşekkür ederim canım. beni de yarın özel bir gün bekliyor.. evlilik teklifimi alsam süpper olur valla :69:
bende henuz almadım ama elı kulagındadır dıe dusunuorum kendı kendıme :9::9:
bızde babalar onay verdı anneler beklemede ters bır durum soz konusu :9:

Ben evlilik teklifimi alali cok oldu da okul yüzünden aileme aciklayamiyorum... Daha aksam telefon da Nasilsin iyimisnden sonra ki cümlesi: "Ben artik seninle evlenmek istiyorum"du... 2014´de okulum biter bitmez diye düsünüyoruz aslinda

Ben evlilik teklifimi alali cok oldu da okul yüzünden aileme aciklayamiyorum... Daha aksam telefon da Nasilsin iyimisnden sonra ki cümlesi: "Ben artik seninle evlenmek istiyorum"du... 2014´de okulum biter bitmez diye düsünüyoruz aslinda

o şekilde laf olarak aldım da tektasımla guzel bır sekılde cıddı anlamda almadım yane.. ama beklemedeyım :27:

bişey dicem.
ben de evlilik teklifi almadım :1::1:
ama almadan evlenmem :20:

kesınlıkle katılıorum. kendısıne de soledım zaten laf arasında..
en guzel gun yarın ınsallah akıl etmıstır etmedıyse ... hemen ewet demem bende :27:

bişey dicem.
ben de evlilik teklifi almadım :1::1:
ama almadan evlenmem :20:

Güzelce bi teklif beklemek hakkımız yanii ömrümüzü adıcaz kolay mı :63:

o şekilde laf olarak aldım da tektasımla guzel bır sekılde cıddı anlamda almadım yane.. ama beklemedeyım :27:

en guzel gun yarın ınsallah akıl etmıstır etmedıyse ... hemen ewet demem bende :27:

yıldönümüz falanmı canım yarın :16:

Güzelce bi teklif beklemek hakkımız yanii ömrümüzü adıcaz kolay mı :63:

yıldönümüz falanmı canım yarın :16:

bencede hakkımız :1: yarın dogum gunum. ayrıca eylul de gıdecegı ıcın cok da bı zamanımız kalmadı :14:
yarın aksama plan yapmıs ama bakalım beklentı ıcınde olmak da ıstemıyorum sonra uzulurum :44:

bencede hakkımız :1: yarın dogum gunum. ayrıca eylul de gıdecegı ıcın cok da bı zamanımız kalmadı :14:
yarın aksama plan yapmıs ama bakalım beklentı ıcınde olmak da ıstemıyorum sonra uzulurum :44:

Şimdiden Aşk dolu nice senelere ozaman tatlıımm:71:

Umarım yarın doğum günü hediyesi olarakk evlenme teklifi alırsın canım. Eylülde askeremi gidiyo enişte?

Olsun söz agizdan bi kerecikmis ya sen ona bak.Uygun bir zamanda güzel bir ortami bekliyordur. Inan bana! Benim yüzügüm hazir bile. Internetten israrim üzerine gösterdi. Kirmizi Kalpli yüzük kutusunu acti ve icine de Kirmizi kalemle Seni Seviyorum Nur´um yazmis. Mesafe dolayisiyle takamadik daha... Eylül´de gittigimde takacagini söyledi. Cok sabirsizimmmm...:69:

angeloflove , canım gelişmeleri bekliyoruz yarın :)
sizin organizasyon akşam mı, gündüz mü ?

yok kız ben eder miyim hiç :1: süründürürüm onu, hele bi etmesin :1::1:
öyle konuşma anında hergün diyo evlensek şöyle evlensek böyle olur diye, ay keşke şimdi evli olsak ..hıı çok çok :1:

:60: Bende sakasina dedim kiz zaten :34:
Erkek yapmali teklifi bence
konusurken 2013ü kararlastirdiniz bile heralde, dogru mu?

:60: Bende sakasina dedim kiz zaten :34:
Erkek yapmali teklifi bence
konusurken 2013ü kararlastirdiniz bile heralde, dogru mu?

canım üni.de aynı sınıftaydık müstakbel aşkımla :1:
okul bitince hemen askere gidecek. kısa dönem yapacak. ocakta dönecek. sonra işe girecek. 2012 yaz isteme, yaz sonu-sonbahar nişan. 2013 düğün diye konuşurduk hep :9::9:

şimdi
bu sene mezun olduk haziranda, ve ağustosta asker oluyo paşam :43: kısa dönem. ocakta burda oluyo. mart-nisan gibi de onun gireceği işin eğitimlerine katılacak 1 ay sürüyo sonrada işe başlıyo kısmetse..
hayallerimize doğru adım adım ilerliyoruz ..
ama dediğim gibi beni mutluluktan göz yaşlarına boğan bi evlilik teklifi olmadan olmaaaaz :52: o da farkında zaten :1:

Back