canım üni.de aynı sınıftaydık müstakbel aşkımla
okul bitince hemen askere gidecek. kısa dönem yapacak. ocakta dönecek. sonra işe girecek. 2012 yaz isteme, yaz sonu-sonbahar nişan. 2013 düğün diye konuşurduk hep
şimdi
bu sene mezun olduk haziranda, ve ağustosta asker oluyo paşamkısa dönem. ocakta burda oluyo. mart-nisan gibi de onun gireceği işin eğitimlerine katılacak 1 ay sürüyo sonrada işe başlıyo kısmetse..
hayallerimize doğru adım adım ilerliyoruz ..
ama dediğim gibi beni mutluluktan göz yaşlarına boğan bi evlilik teklifi olmadan olmaaaazo da farkında zaten
Şimdiden Aşk dolu nice senelere ozaman tatlıımm
Umarım yarın doğum günü hediyesi olarakk evlenme teklifi alırsın canım. Eylülde askeremi gidiyo enişte?
yok kız ben eder miyim hiçsüründürürüm onu, hele bi etmesin
öyle konuşma anında hergün diyo evlensek şöyle evlensek böyle olur diye, ay keşke şimdi evli olsak ..hıı çok çok
ayy çok teşekkür ederim canım.. ewet super hedaye olur yanııewet eylulde bayramdan sonra teslım olacak
aynen evlenınce sole bole dıolar ama teklıf yok henuz ufff.. ben erkek olsam hıc beklemezdım heee
angeloflove , canım gelişmeleri bekliyoruz yarın :)
sizin organizasyon akşam mı, gündüz mü ?
malesef
minnaksultan hakkımızda hayırlısı canım, çok özlüyorum ben ya sen nasıl dayandın bacım onca zaman :2: ayrı şehirlerdeyiz biz. okul zamanı hep yan yana olunca öyle bağlandım ki şimdi çoook zor geliyo. bide askere gitcek :2: sevineyim mi üzüleyim mi duygu şokuna girdim .. hem hayallerimize yaklaşmanın sevinci hem ayrılığın üzüntüsü :2::2:
Canım beniim Allah sabır versiin ikinizede
dayanamıyorumki canım bende her fırsatta gittim oda hep özel günlerimizde izin kullandı bak 52 gün kaldı gene gidicem temmuzun 22si gibi herkes diyo az kaldı zaten gitme diye ama dayanamıyorumki enerjim tükeniyo onu uzun süre görmediğimde
aayy burda hep beraber gün sayıp, asker yolu gözlicez desenize kızlaaarr
böyle başta üzülüp ağlaşıyoruz ama umarım bu topiğin sonu bol bol gülücüklü olur
Canım beniim Allah sabır versiin ikinizede
dayanamıyorumki canım bende her fırsatta gittim oda hep özel günlerimizde izin kullandı bak 52 gün kaldı gene gidicem temmuzun 22si gibi herkes diyo az kaldı zaten gitme diye ama dayanamıyorumki enerjim tükeniyo onu uzun süre görmediğimde
aksama canım pazartesı sabah yazarım detayları
sık bı yere gıdecekmısız ona gore gıyınır mısın dedıkot tshırt mı gıyeyım dedım olta atıoom hee bende ne cakalım
aaah ahbana yakın bir yere gelsede ben de görmeye gidebilsem.. senin ailen biliyo mu canım?
amin canım ya inşallah dugun fotolarımızı paylaşacagımız gunler de gelecek..
amin canım
ben kaçtım kızlar size ii sohbetler :)
yaaa şık bi yer mi
ilk evlilik teklifimiz geliyooo kızlaaaarrrrr
Evet canım biliyo ailelerimiz ikimizinde çok yakın olmasada yakında genede 6 saatlik yol var aramızda
Darısıı bizim başımızaaaaa canım
bizim yol mesafesi şu an 18 saat
amin canım darısı başımızaa ..
çokmuş yaainşallah askerde yakınına gelir canım sonra zaten hep beraber olucaksınız Sizin aileler bilmiyomu canım
canım benim annem biliyo, 4.senemizdeyiz zaten her anında anneme anlattım yani ondan saklamadım.. ama babam bilmiyooo :18:
aşkımında tüm sülalesi biliyo. erkek olmak böyle bişey heralde, rahatlığa bak
haklısın canım erkekler çok rahat oluyooobizde 4. senemizdeyiz ya 3 yılı devirdiiikk bi ömrü beraber yaşarız inşallahhh... benim annemle babam ayrı o yüzden babam henüz tam olarak kabullenmiş değil durumu askerde olduğunu falan biliyo şuanda. geldikten sonra tanışma olucakk :18:
kızlaaarr
oooh topiğe renk gelmiş valla :) bi baktım iki üç sayfa ilerlemişiznoluyo dedim :)
hoşgeldiniiiiizzz
bugün arkadaşımın doğum günüydü, yoktum buralarda (hemen rapor veriyorum size, o kadar da sadığım)
angeloflove seninde doğum günün kutlu olsun canım şimdiden
Cookie_Dough, geçmiş olsun cicim, bu arada lazere gittim bugün. 1 dk sürdü sanırımbakalım ileriki günlerde yazarım sonuçları
babasıyla bu olayı sorunsuz bi şekilde halledenlere çok sevindim, darısı başıma
Eminim çok iyi olur sende samimi ve içten birisin kayınannişinde yanında böle olduğun gibi ol sevmemesi için bi neden yok canım benim
Ben evlilik teklifimi alali cok oldu da okul yüzünden aileme aciklayamiyorum... Daha aksam telefon da Nasilsin iyimisnden sonra ki cümlesi: "Ben artik seninle evlenmek istiyorum"du... 2014´de okulum biter bitmez diye düsünüyoruz aslinda
yaaa şık bi yer mi
ilk evlilik teklifimiz geliyooo kızlaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?