'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kız aşk hayatımız aynı bizde ünide aynı sınıftaydık mezun olduk devam edicekti sonradan dedi 2 sene daha okuyana kadar askerliğim biter diye uzun dönem yapıyo şimdi son 52 günümüz var gelince iş falan derken anca 2013te düğün olcak Allah izin verirse.

İnş beklediğindende romantik olur tekliff

Şimdiden Aşk dolu nice senelere ozaman tatlıımm

Umarım yarın doğum günü hediyesi olarakk evlenme teklifi alırsın canım. Eylülde askeremi gidiyo enişte?

ayy çok teşekkür ederim canım.. ewet super hedaye olur yanıı ewet eylulde bayramdan sonra teslım olacak

yok kız ben eder miyim hiç süründürürüm onu, hele bi etmesin
öyle konuşma anında hergün diyo evlensek şöyle evlensek böyle olur diye, ay keşke şimdi evli olsak ..hıı çok çok

aynen evlenınce sole bole dıolar ama teklıf yok henuz ufff.. ben erkek olsam hıc beklemezdım heee

angeloflove , canım gelişmeleri bekliyoruz yarın :)
sizin organizasyon akşam mı, gündüz mü ?

aksama canım pazartesı sabah yazarım detayları
sık bı yere gıdecekmısız ona gore gıyınır mısın dedı kot tshırt mı gıyeyım dedım olta atıoom hee bende ne cakalım

minnaksultan hakkımızda hayırlısı canım, çok özlüyorum ben ya sen nasıl dayandın bacım onca zaman ( ayrı şehirlerdeyiz biz. okul zamanı hep yan yana olunca öyle bağlandım ki şimdi çoook zor geliyo. bide askere gitcek ( sevineyim mi üzüleyim mi duygu şokuna girdim .. hem hayallerimize yaklaşmanın sevinci hem ayrılığın üzüntüsü (

Son düzenleme:
aayy burda hep beraber gün sayıp, asker yolu gözlicez desenize kızlaaarr
böyle başta üzülüp ağlaşıyoruz ama umarım bu topiğin sonu bol bol gülücüklü olur

Son düzenleme:

Canım beniim Allah sabır versiin ikinizede

dayanamıyorumki canım bende her fırsatta gittim oda hep özel günlerimizde izin kullandı bak 52 gün kaldı gene gidicem temmuzun 22si gibi herkes diyo az kaldı zaten gitme diye ama dayanamıyorumki enerjim tükeniyo onu uzun süre görmediğimde

aaah ah bana yakın bir yere gelsede ben de görmeye gidebilsem.. senin ailen biliyo mu canım?

aayy burda hep beraber gün sayıp, asker yolu gözlicez desenize kızlaaarr
böyle başta üzülüp ağlaşıyoruz ama umarım bu topiğin sonu bol bol gülücüklü olur

amin canım ya inşallah dugun fotolarımızı paylaşacagımız gunler de gelecek..

amin canım
ben kaçtım kızlar size ii sohbetler :)

aksama canım pazartesı sabah yazarım detayları
sık bı yere gıdecekmısız ona gore gıyınır mısın dedı kot tshırt mı gıyeyım dedım olta atıoom hee bende ne cakalım

yaaa şık bi yer mi
ilk evlilik teklifimiz geliyooo kızlaaaarrrrr

aaah ah bana yakın bir yere gelsede ben de görmeye gidebilsem.. senin ailen biliyo mu canım?

Evet canım biliyo ailelerimiz ikimizinde çok yakın olmasada yakında genede 6 saatlik yol var aramızda
amin canım ya inşallah dugun fotolarımızı paylaşacagımız gunler de gelecek..

amin canım
ben kaçtım kızlar size ii sohbetler :)

İnşallah tatlııımmm iyi geceler sana

yaaa şık bi yer mi

Darısıı bizim başımızaaaaa canım

çokmuş yaa inşallah askerde yakınına gelir canım sonra zaten hep beraber olucaksınız Sizin aileler bilmiyomu canım

canım benim annem biliyo, 4.senemizdeyiz zaten her anında anneme anlattım yani ondan saklamadım.. ama babam bilmiyooo :18:
aşkımında tüm sülalesi biliyo. erkek olmak böyle bişey heralde, rahatlığa bak

canım benim annem biliyo, 4.senemizdeyiz zaten her anında anneme anlattım yani ondan saklamadım.. ama babam bilmiyooo :18:
aşkımında tüm sülalesi biliyo. erkek olmak böyle bişey heralde, rahatlığa bak

haklısın canım erkekler çok rahat oluyooo bizde 4. senemizdeyiz ya 3 yılı devirdiiikk bi ömrü beraber yaşarız inşallahhh... benim annemle babam ayrı o yüzden babam henüz tam olarak kabullenmiş değil durumu askerde olduğunu falan biliyo şuanda. geldikten sonra tanışma olucakk :18:

herşey gönlüne göre olsun canım

iyi pazarlar kızlaaaar, tesekkur ederim tatlım dun gece cok kotu oldum ya sinuzitim azmıs iyice nerdeyse hastanelik oluyodum, bide evde bi telaş var temizlik badana basladı söz telasına girdik anlıcanız o hengamede bakamadım kendime cok kotuydum valla neyseki daha iyiyim şimdi , ne zor işler bunlar daha en basından pes etcem nerdeyse
buarada gercekten topicimiz senlendi iyice bende sok oldum sayfalarca ilerlenmiş maşallah bize
tatlım 1 dk cok kısa surmus yaa ben saatlerce ugrasıolar sanıodum lazerde iyi sonuclarını merakla bekliorum mis gibi olcaz inş hepiimiz

Eminim çok iyi olur sende samimi ve içten birisin kayınannişinde yanında böle olduğun gibi ol sevmemesi için bi neden yok canım benim

ay canım benimmm sende oylesinnnn cok tesekkur ederim

hoşgeldin canım aramıza sende 2013 de evlenirsin belki belli mi olur

yaaa şık bi yer mi

valla öyle oluro galibaaa angeloflove tatlım dogumgunun kutlu olsunnn evlilik teklifi aldıgın muhtesem bi gun olsun inşallah heycanla beklioruz

ayy benim de isteme-söz telaşmalarım başlasın yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…