tatlım genelde bu konuda araya anneler halalar yada baba ile ve bizimle arası olan aile içinden bir hanım yardımcı oluyor, benim annem soyledi ben hayatta babamın karsısına cıkıp soyleyemezdim... Ama daha sonra annem birara caydı mesela vermicem dedi evde bana tavır aldı o zaman ben konusmustum babamla, baba ben istiyorum sende uygun gorursen bana destek olursan annemi dinlemek istemiyorum falan diye...
Aaa canım ne demek iptal olur duymayayım oyle seyler... Sen bu adamı seviyomusun? Güveniyomusun? Evetse tamam o zaman vazgecme gittigi yere kadar kararlı oldugunu bilsinler benimde annem cok ıyk gıyk etti ama ben pes etmedim hatta annemle 2 hafta aynı evin icinde küs yasadık ama sonunda zafer benim oldu
Buarada elbisen gayet hosmus tez zamanda giymek nasip olsun inş
bende degisik bi k.a gorunce yeni biri gelmiş heralde dedim meger senmişsinhayırlı ugurlu olsun yeni kullanıcı adın tatlım
gunaydın kızlar sabash sabah kendımı kkya attım yıne.
evlılık yolunda ılerlemek ne kadar zor ya sureklı problemler cıkıyor.
benım babam ses etmemıs hatta annem kım oldugunu da solemıs.uzatmasınlar sadece demiş.
ama askerlık var ıs guc derken uzayacak bıraz
sevgılımın aılesınden de hıc destek yok. ıstemıyorlar sanırım bana solemıyor ama oyle hıssedıorum.
yarın dogum gunum. akşama organızasyon duzenlemıs umarım gusel gecer
eylulde teslım olacak son zamanlarımız
sağol kuşum :)
ne var ne yok bakalım nasılsın
gunaydın kızlar sabash sabah kendımı kkya attım yıne.
evlılık yolunda ılerlemek ne kadar zor ya sureklı problemler cıkıyor.
benım babam ses etmemıs hatta annem kım oldugunu da solemıs.uzatmasınlar sadece demiş.
ama askerlık var ıs guc derken uzayacak bıraz
sevgılımın aılesınden de hıc destek yok. ıstemıyorlar sanırım bana solemıyor ama oyle hıssedıorum.
yarın dogum gunum. akşama organızasyon duzenlemıs umarım gusel gecer
eylulde teslım olacak son zamanlarımız
Selamm kızlar bende Allah nasip ederse 2013 nisan gelini olucamSevgilim şuanda askerde son 52 günümüz kaldı geldiğinde işti evti derken 2012 nisanında nişan yapıcaz 2013 nisanındada düğün Yıldönümümüz nisanda, bizim için özel bi zamanda yapmak istiyoruz nişanıda düğüne
SELAMETLE KAVUŞUN İNŞALLAH HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
Selamm kızlar bende Allah nasip ederse 2013 nisan gelini olucamSevgilim şuanda askerde son 52 günümüz kaldı geldiğinde işti evdi derken 2012 nisanında nişan yapıcaz 2013 nisanındada düğün Yıldönümümüz nisanda, bizim için özel bi zamanda yapmak istiyoruz nişanıda düğüne
hoşgeldin aramıza canımmmmmtatlı bekleyişte hepimizle beraber sanada kolay gelsinnn Allah kavustursun zaten kavusturmus coook az kalmıs
siz ne kadardır berabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?