'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok teşekkür ederim canım. Ewet çok seviyor ben sonsuz güveniyorum. Ama ne bileyim babam vermez ise istediklerinde bizimki daha da unutmaz bu konularda çok hassas o yüzden hiç belli etmiyorum. Bende ailemi kırmak istemiyorum herşey tatlılıkla olmalı bence... Ama çok zora kalırsam mecbur konuşucam babamla...

gicikcadi , elbiseni çok beğendim :) güle güle giymek nasip olsun sana, sonra da bize gelip heyecanla nasıl geçtiğini anlatmak :))
ah bu ailelerimiz ince eleyip sık dokurken keşke huyunu suyunu inceleseler, kızıma nasıl davranıyo ona bakayım deseler, ailesi nasılmış bi öğrenelim deseler.. şimdi sırma gibi saçı olan bir adam istese de verse sonra sana olmayan eziyeti etse çok mu iyi yani
ikna edebilirsin babanı bence, onun hep iyi yönlerini anlat, nasıl anlayışlı olduğunu, nasıl uyumlu olduğunuzu anlat. 'bi tanıyalım babacım eğer yine olmaz diyosan, bak kızım bu huylarını sevmedim o yüzden olmaz diyorum de kabul edicem, seni ezip geçicek değilim' de.

Cookie_Dough , canım haklısın annem falan söylemeli ama dün aşkımla da konuştuk, o askerden dönünce söyleyelim dedik. en azından askerliği bahane edemez babam.

bide bizde mezhep farklılığı var, benim açımdan sorun yokta, ailem sorun edebilir :18:

o konu yuzunden benim bir arkadasım baya sorun yasamıstı.. ailenin bu konuda ne kadar tutucu olduguna da baglı tatlım.. kimi kızı gidip baska dinden biriyle de evlense kabul edebiliyo kimi mezhep ayrılıgını sorun edebiliyo, ama ikinizinde ailesi bu konuda rahatsa sorun olcagını sanmam , askerden sonra soylemekse bence iyi fikir acele etmeyin, babalar ilk once askerlik iş guc soruyo cunku

aslında çok rahatta değiller çok tutucuda değiller.. erkek tarafı açısından sorun yok bizde. onlar biliyomuş bizi ve sorun etmemişler..
bizde de babam asla ayrım yapmaz şimdiye kadar hiç duymadım insanları bu yönleriyle değerlendirdiğini. ama bilmiyorum işte konu evlilik olunca nolcak

Onuray çok doğru diyosunda işte.. Babam böle karşısına çıkıp rahat konuşabileceğim bir karakterde biri deilçok duygusal anını bulmam gerek ki böle anlatayım.. Ya zaten dış görünüş önemli deil ki karakter önemli

hakkınızda hayırlsını isteyin kızlar sıkmayın canınızı babalar sert gorunur ama evlatlarına dayanamazlar

canlarım onuray olan kullanıcı adım telomer oldu
editörümüze burdan teşekkür ediyorum rica ettim değiştirdi sağolsun

nerelerdesiniz güzel gelin adayları :)

bende degisik bi k.a gorunce yeni biri gelmiş heralde dedim meger senmişsin hayırlı ugurlu olsun yeni kullanıcı adın tatlım

gunaydın kızlar sabash sabah kendımı kkya attım yıne.
evlılık yolunda ılerlemek ne kadar zor ya sureklı problemler cıkıyor.
benım babam ses etmemıs hatta annem kım oldugunu da solemıs. uzatmasınlar sadece demiş.
ama askerlık var ıs guc derken uzayacak bıraz
sevgılımın aılesınden de hıc destek yok. ıstemıyorlar sanırım bana solemıyor ama oyle hıssedıorum.
yarın dogum gunum. akşama organızasyon duzenlemıs umarım gusel gecer
eylulde teslım olacak son zamanlarımız

ah canım.. üzülme çabuk geçer inşallah ailesini de çok takma bence ewet çok etkili oluyorlar ama önemli deil evin ayrıysa birde yaşayacağınız şehir ayrıysa hiç hiç takma

selam güzel gelin adayları gününüz aydın olsunnn

sağol kuşum :)
ne var ne yok bakalım nasılsın

iyiyim canım azcık usutmusum galiba evde takılıyorum işe gidemiyorum bu ara bide benimkiyle biraz atıştık dün aksam, 2013 beklemeyelim 13 ugursuz rakam falan diyo sinir şey
sende ne var ne yok bakalım

aaa canım cok sevindim baba engelini gectginize... sen olumsuz dusunme diger taraf hakkında da sakın... bi askere gitsin sevgilin donunce daha net olur hersey Allah tez zamanda kavustursun tatlım

gicikcadi naber tatlımmm :) sevda da gorunmuyor yine ortalıkta

Son düzenleme:
ahh ahh o baba engeli onu asmak bile bence buyuk bir adim bizim dusuncemizde 2013 un kasimi Insallah SAFAK daha 300 lerde ama olsun fakirin ekmegi umudu

canım zaman su gibi akıp geciyor her dönemin kendine göre ayrı bir güzelliği var, hayırla mutlulukla gelip gecsin tez zamanda kavusun inşallah
ne guzel sende 2013 gelinisinnn, bizde 2013 yazına dusunuyoruz en geç eylül diyorum ama bakalım

Selamm kızlar bende Allah nasip ederse 2013 nisan gelini olucam Sevgilim şuanda askerde son 52 günümüz kaldı geldiğinde işti evdi derken 2012 nisanında nişan yapıcaz 2013 nisanındada düğün Yıldönümümüz nisanda, bizim için özel bi zamanda yapmak istiyoruz nişanıda düğüne

Son düzenleme:

SELAMETLE KAVUŞUN İNŞALLAH HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

SELAMETLE KAVUŞUN İNŞALLAH HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, umarım herşey düşündüğümüz şekilde gider. Askerden önce böyle kesin tarihler konuşmazdık hiç, herşeye askerdeyken karar verdik. Tabi kayınannişimde etkisi var izne geldiğinde bi konuşma yapmışlar ana oğul başbaşa

hoşgeldin aramıza canımmmmm tatlı bekleyişte hepimizle beraber sanada kolay gelsinnn Allah kavustursun zaten kavusturmus coook az kalmıs
siz ne kadardır berabersiniz?

hoşgeldin aramıza canımmmmm tatlı bekleyişte hepimizle beraber sanada kolay gelsinnn Allah kavustursun zaten kavusturmus coook az kalmıs
siz ne kadardır berabersiniz?

Ah bide bana az gelse geçmek bilmiyo günler.. Bizim 3 senemiz bitti canım 4 . senemizin içindeyiz Siz ne kadardır berabersiniz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…