'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben koltukaltına yaptırıorum. 6 seans gıttım toplam. 1 sene oldu baslayalı. memnunum ama sıfır temız olmadı benım kı henuz. 2 seans daha yaptırmayı dusunuorum. yıne cıkarsa kalanları ıgnelı ıle bıtırmeyı planlıorum. rahatlık oluyor o dogru. ben eskıden yazın 3 gunde bır alırdım. cok cabuk uzardı benımkı ve tahrıs olurdu o bakımdan rahat ettım. genıtale baslamayı da dusunuorum ama cesaret edemedım :79:

benim için en önemlisi genital koltuk altımda dogru durust cıkmaz benim cıkanlarda uzun surede cıkıyo, kesin hepsini lazerle bitirebilcek biyer olması lazım ooof off .. dugunden once su epilasyon işini halletmeli ama nasıll

aaa bende dusunuyorum canımm yaptırmayı ama en cok bikini bölgesi icin istiyorum orayla alakalıda sorularım var hani zararlımı diye :44:
sen nerene yaptırcaksın komple mi?

bugün bi ön görüşmeye gittim canım. cumartesiye randevu verdi bana doktor.. ben bi hastanenin lazer epilasyon servisine gidicem yani.
genital bölge ile de hani ilerde çocuk olmasını etkiliyo mu gibi sorularsa eğer soruların canım, lazer sadece kıl köklerini görüyo, yumurtalıkları etkileme gücüne sahip değil. örneğin kol altında da lenf bezlerine zarar vermiyo.
şimdi bide kampanya yapmışlar kol altı+genital 150 tl.. normalde kol altı 50, genital 150.. benim aslında genitalle bi sorunum yok, hiç biyerle yok ağdaya alışkınım rahatta yapıyorum ama bıktım ya çıkmasın artık. düğünden önce halletmek daha iyi

ben buralardayım canımmmmm uyumadan once kızlara bir bakayım dedimmm
seninkinin fiyatıda cok iyiymiş canım inşallah memnun kalırsınn bende dugunden once halletmeliyim mecburum yani cunku ben agda olayında resmen ölüyorum bide tenim rezalet derecede hassas, agdadan sonra nokta nokta kızarıyor morarıyo ve bidaha agda zamanım gelene kadar ancak geciyor , resmen dayak yemiş gibi oluyorum en ufak bi darbede bide canım tatlı bi aglamadıgım kalıyo

kızlar bende geldimmm.muhtemelen bende 2013:82:

sevdacımmm bizde seni bekliyoduk hoşgeldinnnn tatlımmm gicikcadi da bugun ortalarda yoktu sanki

lazer epilasyon başlığı okumanızı öneririm kızlar. çok tecrübe edinen insanlar var bu konuda. genitalde de hiç sıfır temiz olmuyor. bunu bilerek giderseniz hayal kırıklığına uğramazsınız. bende başlayacagım kısmetse genıtale cunku hıc agda yapmadım yapamıyorum cok kuvvetlıler sureklı jılet kullanmak zorunda kalıorum.

benim arkadasın üniversiteden bir arkadasını gormustuk o genitalde tamamen bittigini ama sabırlı olmak gerektigini soylemişti, benim arkadasımda oraya gidicek sanırım oda memnun kalırsa bende oraya gidicem, neresi oldugunu hatırlamıyorum ama arkadas gidince ogrenirim artık bende genital de dahil hiçbiyerimde agdanın acısına katlanamıyorum valla kökten çözüm bulmam lazımm nedir bu kızların cektigi yaa

dün görüştüğüm doktor bana da öyle dedi, sabırlı olmak gerek dedi, sarı ve ince olan ayva tüylerini cihaz çok güç görür, onlar çok dirençlidir, seas sayısı artabilir dedi.
her seans arasını 2 aydan hesaplarsak iki senemiz var daha, yakınlarda başlarsak kurtuluruz kızlar düğünden önce

ben geldim kızlar ya şu lazer işine falanhiç giremem

istenmeyen tüyler bölümünde emla kremden bahsediyorlar lokal anestezi kremi onu düşünüyorum epilasyon aletiyle hallederim. ağdayı da sevmiyorum yani bu tüyler olmasaymış ne hoş olurmuş

bende kışın başlamayı dusunuyorum canım kasım-aralık gibi.. dugune kadar halolur heralde dedigin gibi 2 yıl var :97:

aynen yaa keşke olmasalarmış dimi .. ama vardır elbet bir sebebi çok da isyan etmemek lazım yada erkek olmak varmıs oooh orman gibi geziyolar valla goguslerini gere gere bi tek bizde var böle kıldan tuyden meseleler

kızlar.. babama durumu açıklamak istiyorum, yani bi sevdiğim olduğunu ama çok korkuyorum söylemek istememin sebebi de yeri gelince pat diye baba ben evlenicem beni istemeye geliyolar demenin daha bi zor olması
nasıl söylerim
gicikcadi senin böyle bi topiğin var şimdi onu okuyayım biraz madem :2:

oku canım dün annem babama söledi ama babam yok demiş annemde bir araştıralım gelsinlr bi tanışalım demiş bakalım belki 2013 gelin adaylığım iptal olur

ay gıcıkcadı uzuldum ya ama babalar basta hep hayır der sonra evete gelirler. hemen yelkenleri suya indirme. benim annemde babama sölemiş. babam kendi bilir demiş ama bi agresif bana karşı :S evde soğuk hava esiyor yane..

babalar niye böyle ((
kendileri de bir babanın kızını almamışlar mı sanki

gicikcadi hemen pes etme canım, eğer sevdiğinden eminsen kendinden eminsen sonuna kadar savun

Son düzenleme:

yani sonunda bizim sözümüze geliyorlar nie başta böle ezip üzüyorlar ki bizi... bizimkine de sölemedim öle dediğini sesi çıkmamış dedim şimdi babam yanlış bişey sölerse gel gör işi :84:

babalar niye böyle ((
kendileri de bir babanın kızını almamışlar mı sanki

gicikcadi hemen pes etme canım, eğer sevdiğinden eminsen kendinden eminsen sonuna kadar savun

onuray diğer sevgililerim olsaydı ki hiç birini bu kadar ciddiye almadım.. babam ne derse o olurdu. ama aşkım benim çok ii ya bir kere aramızdaki uyum herşeye bedel. arkamı döndüğümde beni bekleyen yüzlerce sorun olmayacak çünkü o herşeyi halledip üslubuna uyduracak kadar becerikli biri. yaşım daha 22 ama çok ağır yükleri taşıdım ve artık yükümü hafifletecek birine ihtiyacım olduğu anda tanıştık biz onunla ve tabiri caizse yeniden doğmuş gibi oldum 10 yıldır hiç mutlu olmadığım kadar mutlu oldum. ama sadece saçları dökülmüş kel die babamda " ben kel e kız vermem" demiş. gerekirse babamla bunları konuşacağım hayırlısıyla ruh eşimi buldum sırf kıl parçası yüzünden ayrılamam. :84: bende kel olurum

tatlım genelde bu konuda araya anneler halalar yada baba ile ve bizimle arası olan aile içinden bir hanım yardımcı oluyor, benim annem soyledi ben hayatta babamın karsısına cıkıp soyleyemezdim... ama daha sonra annem birara caydı mesela vermicem dedi evde bana tavır aldı o zaman ben konusmustum babamla, baba ben istiyorum sende uygun gorursen bana destek olursan annemi dinlemek istemiyorum falan diye...

oku canım dün annem babama söledi ama babam yok demiş annemde bir araştıralım gelsinlr bi tanışalım demiş bakalım belki 2013 gelin adaylığım iptal olur

aaa canım ne demek iptal olur duymayayım oyle seyler... sen bu adamı seviyomusun? güveniyomusun? evetse tamam o zaman vazgecme gittigi yere kadar kararlı oldugunu bilsinler benimde annem cok ıyk gıyk etti ama ben pes etmedim hatta annemle 2 hafta aynı evin icinde küs yasadık ama sonunda zafer benim oldu
buarada elbisen gayet hosmus tez zamanda giymek nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…