aaa bende dusunuyorum canımm yaptırmayı ama en cok bikini bölgesi icin istiyorum orayla alakalıda sorularım var hani zararlımı diye :44:
sen nerene yaptırcaksın komple mi?
bugün bi ön görüşmeye gittim canım. cumartesiye randevu verdi bana doktor.. ben bi hastanenin lazer epilasyon servisine gidicem yani.
genital bölge ile de hani ilerde çocuk olmasını etkiliyo mu gibi sorularsa eğer soruların canım, lazer sadece kıl köklerini görüyo, yumurtalıkları etkileme gücüne sahip değil. örneğin kol altında da lenf bezlerine zarar vermiyo.
şimdi bide kampanya yapmışlar kol altı+genital 150 tl.. normalde kol altı 50, genital 150.. benim aslında genitalle bi sorunum yok, hiç biyerle yok ağdaya alışkınım rahatta yapıyorum ama bıktım yaçıkmasın artık. düğünden önce halletmek daha iyi
kızlar bende geldimmm.muhtemelen bende 2013:82:
dün görüştüğüm doktor bana da öyle dedi, sabırlı olmak gerek dedi, sarı ve ince olan ayva tüylerini cihaz çok güç görür, onlar çok dirençlidir, seas sayısı artabilir dedi.
her seans arasını 2 aydan hesaplarsak iki senemiz var daha, yakınlarda başlarsak kurtuluruz kızlar düğünden önce
ben geldim kızlar ya şu lazer işine falanhiç giremem
istenmeyen tüyler bölümünde emla kremden bahsediyorlar lokal anestezi kremi onu düşünüyorum epilasyon aletiyle hallederim. ağdayı da sevmiyorum yani bu tüyler olmasaymış ne hoş olurmuş
kızlar.. babama durumu açıklamak istiyorum, yani bi sevdiğim olduğunu ama çok korkuyorumsöylemek istememin sebebi de yeri gelince pat diye baba ben evlenicem beni istemeye geliyolar demenin daha bi zor olması
nasıl söylerim
gicikcadi senin böyle bi topiğin var şimdi onu okuyayım biraz madem :2:
ay gıcıkcadı uzuldum yaama babalar basta hep hayır der sonra evete gelirler. hemen yelkenleri suya indirme. benim annemde babama sölemiş. babam kendi bilir demiş ama bi agresif bana karşı :S evde soğuk hava esiyor yane..
babalar niye böyle((
kendileri de bir babanın kızını almamışlar mı sanki
gicikcadi hemen pes etme canım, eğer sevdiğinden eminsen kendinden eminsen sonuna kadar savun
kızlar.. babama durumu açıklamak istiyorum, yani bi sevdiğim olduğunu ama çok korkuyorumsöylemek istememin sebebi de yeri gelince pat diye baba ben evlenicem beni istemeye geliyolar demenin daha bi zor olması
nasıl söylerim
gicikcadi senin böyle bi topiğin var şimdi onu okuyayım biraz madem :2:
oku canım dün annem babama söledi ama babam yok demiş annemde bir araştıralım gelsinlr bi tanışalım demiş bakalım belki 2013 gelin adaylığım iptal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?