inşallah canım hepimize guzel evlilikle guzel bebekler nasip etsin allah.
aaa benimkide aynen oyle biliyomusun, kaynanasından cok cekmiş ve hiç kızı yokbizim daha pek muhabbetimiz yok bakalım nasıl olucagını daha sonra anlıcam inşallah seninki gibi olur
kızlaaarr
oooh topiğe renk gelmiş valla :) bi baktım iki üç sayfa ilerlemişiznoluyo dedim :)
hoşgeldiniiiiizzz
bugün arkadaşımın doğum günüydü, yoktum buralarda (hemen rapor veriyorum size, o kadar da sadığım)
angeloflove seninde doğum günün kutlu olsun canım şimdiden
Cookie_Dough, geçmiş olsun cicim, bu arada lazere gittim bugün. 1 dk sürdü sanırımbakalım ileriki günlerde yazarım sonuçları
babasıyla bu olayı sorunsuz bi şekilde halledenlere çok sevindim, darısı başıma
Hoşbulduukk canıımm. Bende istiiyoorumm lazeerr ama ancak kasım gibi falan başlayabilirim ay takvimine göre alıyorum şimdilik azalma var kasımdada lazere başlarsam kökü kurur bunnarın
2013 gelinleri pamuk gibi olcak desenize
Ya kizlar benim arkadaslarim bi cesit lazere basladilar. Xenon- isigiymis. Lazer sakincali olabiliyormus bunun ise bir kötü yani yokmus. Her 6 haftada bi yaptiriyorlar ama o sirada epilasyon yani agda gibi tüyleri kökten almak yok! bende düsündüm onlarla beraber yaptirsam mi diye ama ben gicik olurum öyle alismisim kökten almaya. Az biraz cikinca dayanamayip aliyorumen erken 7 seansta bitermis yani 1 yila yakin bir süre.
kızlaaarr
oooh topiğe renk gelmiş valla :) bi baktım iki üç sayfa ilerlemişiznoluyo dedim :)
hoşgeldiniiiiizzz
bugün arkadaşımın doğum günüydü, yoktum buralarda (hemen rapor veriyorum size, o kadar da sadığım)
angeloflove seninde doğum günün kutlu olsun canım şimdiden
Cookie_Dough, geçmiş olsun cicim, bu arada lazere gittim bugün. 1 dk sürdü sanırımbakalım ileriki günlerde yazarım sonuçları
babasıyla bu olayı sorunsuz bi şekilde halledenlere çok sevindim, darısı başıma
teşekkür ederim canım. beni de yarın özel bir gün bekliyor.. evlilik teklifimi alsam süpper olur valla
bende henuz almadım ama elı kulagındadır dıe dusunuorum kendı kendıme
bızde babalar onay verdı anneler beklemede ters bır durum soz konusu
bişey dicem.
ben de evlilik teklifi almadım
ama almadan evlenmem
Ben evlilik teklifimi alali cok oldu da okul yüzünden aileme aciklayamiyorum... Daha aksam telefon da Nasilsin iyimisnden sonra ki cümlesi: "Ben artik seninle evlenmek istiyorum"du... 2014´de okulum biter bitmez diye düsünüyoruz aslinda
bişey dicem.
ama almadan evlenmem
bişey dicem.
ama almadan evlenmem
o şekilde laf olarak aldım da tektasımla guzel bır sekılde cıddı anlamda almadım yane.. ama beklemedeyım
kesınlıkle katılıorum. kendısıne de soledım zaten laf arasında..
en guzel gun yarın ınsallah akıl etmıstır etmedıyse ... hemen ewet demem bende
Güzelce bi teklif beklemek hakkımız yanii ömrümüzü adıcaz kolay mı
yıldönümüz falanmı canım yarın
bencede hakkımızyarın dogum gunum. ayrıca eylul de gıdecegı ıcın cok da bı zamanımız kalmadı
yarın aksama plan yapmıs ama bakalım beklentı ıcınde olmak da ıstemıyorum sonra uzulurum :44:
Almadan evlenmezsin ha
Sen mi yapcan yoksa?
o şekilde laf olarak aldım da tektasımla guzel bır sekılde cıddı anlamda almadım yane.. ama beklemedeyım
kesınlıkle katılıorum. kendısıne de soledım zaten laf arasında..
en guzel gun yarın ınsallah akıl etmıstır etmedıyse ... hemen ewet demem bende
yok kız ben eder miyim hiçsüründürürüm onu, hele bi etmesin
öyle konuşma anında hergün diyo evlensek şöyle evlensek böyle olur diye, ay keşke şimdi evli olsak ..hıı çok çok
Bende sakasina dedim kiz zaten
Erkek yapmali teklifi bence
konusurken 2013ü kararlastirdiniz bile heralde, dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?