'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy o da ne tatlıdır şimdi yaaa hepsine maşallah kendi bebeklerimize de bakmak nasip olur inşallah gerçi biz evlendikten sonra bebiş için beklemeyi dusunuyoruz hemen istemiyoruz şimdilik

bizde öyle canım, bi evlenelim deee

evet çok tatlı bu kız :) 3 aylık.. allah bağışlasın hepsini ..

bende bu topikteyim.. askerlik yuzunden 2013 düşünüyoruz. bi de uzun donem off .. allah yardımcımız olsun valla..
2013 kışın nişan sonbaharda düğün istiyoruz bakalım :)

hoşgeldin sefalar getirdin canımmm
cogunluk asker yolu gozledigi için 2013 zaten tarih beklemek her turlu zor tabi ama burda hepberaber geciricez bu sureci canım bundan sonraa
sende var mı hazırlık?

bende bu topikteyim.. askerlik yuzunden 2013 düşünüyoruz. bi de uzun donem off .. allah yardımcımız olsun valla..
2013 kışın nişan sonbaharda düğün istiyoruz bakalım :)

Allah kavuşştursun cnm bende asker yolu bekliyorum daha yemin törenimiz bile olmadı çok zormuş yaa

bizimde 2013 düğün şubat-mayıs arası dşünüyoruz

cookie_dough çok teşekkür ederim canım bu güzel dileklerinle hep içimi ısıtıyorsun

asker yolu bekleyecek arkadaşlar gerçekten yüreğim sizinle tez zamnda kavuşursunuz inşallah ben korkuyordum asker yolu beklemekten aşkımla tanışmadan yapmış askerliğini rahatım o yüzden yoksa psikolojik olarak çok kötü oluyorum ben. dualarım sizlerle bebek konusuna gelince ben en az bir yıl istemiyorum bebek ama sanırım aşkım bu konuda sabırsız yani evliliğin bir yılı zaten aynı hayatta alışmakla geçiyor hemen çocuk yapmak bana biraz korkutucu geliyor ama kısmet ya :44:

bende nişanlandım evlendim birde çocuğa sıra geldi Allah iyi etsin beni

bütün asker yolu bekleyenleri allah kavustursunnn gecicek kızlar merak etmeyin 2009 da 2011 gelinleri konusunda yazışmaya baslayan kızlar birer birer evlenmişler sıra bizede gelecek

gicikcadi erkeklere bakma çogu aceleci zamanı geldiginde buyuk ıhtımalle sen ne dersen o olur

zafer bizim

teşekkür ederim kızlar..
valla asker yolu beklemek zor dıolar bakalım.. ıı bı yere dussun de gormesem de olur dıe dua etmekteyım
hazırlıklara basladım baslamaz mıyım
hersey pahalı zaten ufaktan herseyımı alıorum hatta cogunu aldım bıle
cok detay kaldı onlar da dugune yakın zamanda artık

maşallah sana canım yaaa benim hiçbişeyim yok dogru durust bir işe gireyimde ondan sonra yogunlasırım artık

yaşım küçük deil ki 24 yaşındayım 25 e giriyorum hatta
3 yıldır aralıklı da olsa çalışıyorum. toplamda 6 bın tl lık çeyiz almışım ailemin aldıkları hariç dün şöle yuvarlak hesapladım para biriktiremediğim için alıyorum.
sevgilim askere gidince de kpss için dersaneye gitmeyi planlıorum. inş herşey istediğimiz gibi olur

bende 23 yasındayım bende aralıklıda olsa calısıyorum 3 yıldır ama aklıma hiç ceyiz falan gelmedi valla :44: kısmet bundan sonrasına artık ben hala baslayamadım tabide annem almaya basladı oyle ufak tefek yoksa ben paranın bi geldigini bide gittigini biliorum :86:

benim de annem almış hep.. ben sadece bir nevresim takımı almıştım kendim, onu da çoook sevmiştim

kızlar lazer epilasyona başlıyorum bugün. 15:30 da randevum var.. aranızda yaptıran var mı?

aaa bende dusunuyorum canımm yaptırmayı ama en cok bikini bölgesi icin istiyorum orayla alakalıda sorularım var hani zararlımı diye :44:
sen nerene yaptırcaksın komple mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…