canım geç gördüm günaydın öncelikle ben sevgilimle 2005 in sonuna doğru tanıştım 2006 temmuzda ayrıldım ama ara ara konuşuyorduk yine 2010 un kasımın 17 sinde bayramda yani tekrar barıştık şimdi haziranın 17 sinde ise tam 7 ay olcak biz farklı şehirlerdeyiz ama yinede zor olmuyor benim için sevgilim 2013 ü uygun görmüş evlenmek için ama ben 2012 yaz sonuna dedim oda onayladı allahın izni ile kısmetse seneyeseneye diyince daha az kalmış gibi geliyor 2012 uzak
mrb kızlarr bende 2013 geliniyim nişanlımda askere gidiyorrrrr bu haftaa
canım allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah
üzülme canımm özlemesi bile güzel valla sonra kavusmanın tadı bambaska olur
bende 2013 geliniyimmm meger bir topic imz varmıs ama pek durgun galiba :44:
ben de varım... 2013 kısmetse bizim düğünde.. 2012 de istemeye gelecekler.. 2013 tede düğün ama nişanı ne zman yapacaz bilmiyorummm hiç
benim hiçbir şeyim yok yaa kırık ignem bile yokyeni baslıcam yapmaya 2 seneye ancak biter zaten :97:
sizinkiler ne durumdaa
ooo senin baya bişeylerin varmıs canım yaa :)
evet tatlım benim bayramdan sonra sözüm var, aileler tanısıyo hemde coook eskiden, aynı mahalledeniz biz eskiden aynı sokakta oturuyoduk hatta simdi onlar bizim 2 durak ilerimizde oturuyoyalnız bizde sole bi durum var aileler tanısıyo ama onun annesi beni tanımıyo benim annemde onu, cunku biz uzaktaydık o yurtdısındaydı yeni dondu mesela 1 yıl falan oldu bizim hikayede oyle basladı o yuzden ben sozden once gidip annesinin bi elini opucem o da gelip bizimkilerin elini opcek sonra ıstemeye gelcekler aynı gunde sozum olcak...
istanbuldayız canım baska yere gelin gitmicem yine aynı mahalleden ikimizinde ailesine yakın bi ev aldı askım orada oturucaz kısmetse :78:
ben 23 yasındayım askm 27 yasında tatlım :97:
sizde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?