• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar çeyiz almaya başladınızmı
Daha 2senemiz var ama yavastan baslamak gerek artık
Ama nerden başlasam bilemiyorum:26::26:

merhaba kızlaar iyi pazarlarr :80:
birazdan askımla gezmeye gidicez gitmeden soyle bir bakayım dedimm :1: onuraycım nerelerdesin :61:

kryozlm cim benim de henuz hiçbirseyim yok, ben ufak tefeklerden baslıycam buyuk seyleri en son alıcam al al bitmicek gibi duruyor :50:

merhaba kızlaar iyi pazarlarr :80:
birazdan askımla gezmeye gidicez gitmeden soyle bir bakayım dedimm :1: onuraycım nerelerdesin :61:

kryozlm cim benim de henuz hiçbirseyim yok, ben ufak tefeklerden baslıycam buyuk seyleri en son alıcam al al bitmicek gibi duruyor :50:

canım bugün piknikteydik gündüz ailemle :) akşamda düğün vardı az önce geldik :) ay nasıl güzel bir gelindi o :)
aşkınla gez valla oooh :) ben çok özlüyorum ya, bu ayrılık ne zormuş :43:

hazırlk yapıyormusunuz kızlar erken değil mi ? :44:

erken tabi ufak tefek zaten once soz var nişan var daha :1:

canım bugün piknikteydik gündüz ailemle :) akşamda düğün vardı az önce geldik :) ay nasıl güzel bir gelindi o :)
aşkınla gez valla oooh :) ben çok özlüyorum ya, bu ayrılık ne zormuş :43:

ayy bizede nasip olur umarım en kısa zamandaa :97: allah tez zamanda kavustursun sizide tatlımm özleniyo valla :59:
bizde bugun ruhlar bölgesi isimli filme gittik baya bi korktum :52: benimkini uyutmam bu gece sızana kadar telefonla konustururum artık :43:

ya gideli 3 gün oldu ben 6 ay nasıl dayanıcam, burda başınızın etini yerim artık :5:

babam evde olduğu sürece telefonda da konuşamıyoruz biz. mesajla işte idare edicem :(

ye tatlım canın sagolsun ama inan bana cok cabuk gecicek goruceksin ama bole ayrılıklar dahada guclendirir askınızı ozlemek bazen bi ilişki için en yararlı seydir

haklısın canım ama işte o kadar zaman yapışık ikiz gibi gez dolaş şimdi ayrılık olsun, artık zor ama alışıcam dediğin gibi :25:

sen çalışıcak mısın canım, bölümün ne, malum okul yeni bitti

ingiliz dili ve edebiyatı bnm bolum canım calısıcam evet, zaten calısıorum biyerde ogretmenlik yapıyorum gecici bi sure, diplomalarımızı henuz dagıtmadılar onu elime bi alayım farklı alternatiflere de bakıcam, biyandan da baska işler bakıyorum yani bakalım kısmet :97:
senin bölüm ne sen napıcaksın?

Son düzenleme:
slm kızlar

cookie_dough nasılsın canım??? ewet kızlar bende büyük bi ihtimalle 2013 geliniyim anneler bu pazar tanışıyor, ramazandan önce yüzük takalım diyoruz ama bakalım çok az kaldı çünkü.. 2012 yazında da nişan yapacağız inşallah 2013 gibide düğün olur die düşünüyorum çünkü annem 2 yıldan önce vermem diyo :47: bu arada asker yolu bekleyen arkadaşlar Rabbim günleri su gibi geçirsin çabucak ve sağlıkla kavuşun sevdiceklerinize inşallah :31:

gicikcadii hosgeldin canımmm iyiyim valla dun askımla beraberdik nası iyi olmayayım :1: ayrıca senden guzel haberleri duydum daha da iyi oldum demek geliyo annesi sonunda :52: bu haftada senin telasın var desene senden de bekliyoruz ayrıntıları :1:
senin takvimin benimkiyle aynı bizimde seneye nisan sonraki sene dugun seklinde buyuk ihtimal aynı zamanlarda evleniceeez :66::66:
sevdayı da bu topice alalım yaaa o da cok mutluydu en son :nazar:

gicikcadii hosgeldin canımmm iyiyim valla dun askımla beraberdik nası iyi olmayayım :1: ayrıca senden guzel haberleri duydum daha da iyi oldum demek geliyo annesi sonunda :52: bu haftada senin telasın var desene senden de bekliyoruz ayrıntıları :1:
senin takvimin benimkiyle aynı bizimde seneye nisan sonraki sene dugun seklinde buyuk ihtimal aynı zamanlarda evleniceeez :66::66:
sevdayı da bu topice alalım yaaa o da cok mutluydu en son :nazar:

çok teşekkür ederim kuzum :80: ewet ya aynı zamanlarda olacak gibi gözüküyor bizim söz ramazandan sonraya kalırsa oda aynı olacak :61: annem ikna olmuş babama nasıl söleyeceğini kara kara düşünüyor :90: sevda yı çok merak ediyorum canım ya ama o ilk adımı atlattı şükür inşallah diğerleride böle güzel geçer. çok güzel telaşlar bunlar ama annem bu hafta kabul etmeseydi aşkım çok üzülecekti bir an korktu annem istemiyor die ona durumu anlattım hazır ev tam yerleşmemişken şu yün işini aradan çıkartmak istedi falan sonra annemde kabul edince sorun yok gibi gözüyor canım :69: annelerde anlaşırsa daha süper olur çünkü iki ailede de söz annelerde bitiyor :90:

aa evet canım belki sözümüz bile aynı zamana denk gelicek :1: sonunda annenin ikna olmasına cok sevindim yaa dedigin gibi bu anneler resmen evin patroniçesi benimde herseye annem karar veriyo babam ona uyuyo :61:
inşallah babana da bir çırpıda soyler annen, annelerde anlasır hersey sizin için super gecer, bazen gecse bitse de kurtulsam diorum yaa su ilk tanısmalar baya sıkıntıya sokuyo insanı :37:

gerci ben mustakbel kayınvalidemi 13 yasındayken gormus hatta ona bi guzel hizmet etmştim bize çay içmeye gelmişlerdi, tabi o zamanlar boyle yakısıklı bir oglu oldugundan haberim yok, oglununda benden haberi yok yurtdısında Turkiye de bile degil :1: 10 yıl sonra tekrar gorcem kayınvalidemi inş o zaman sevdigi kadar cok sever :51:

Cookie_Dough , benim bölümüm biyoloji. şimdi tıp fakültesinde histoloji-embriyolojide yüksek lisansa başvurucam işte, inşallah olursa bu alanda yüksek lisans yapıp bir tüp bebek merkezinde embriyolog olmak istiyorum.. allah yardımcımız olsun her alanda :)

gicikcadi hoş geldin aramıza :) sizin ne güzel tatlı heyecanlarınız başlamış.. benim daha asker olacak aşkım :43:

bugün annemin günü var :1: ona yardım edicem, ama fırsat bulursam uğrarım yoksa akşama görüşürüüüzz :54:

Son düzenleme:
ayy ne kadar guzel canım yaa inşallah kavusursun ideallerine
merak etmee hemen gider gelir sizde baslarsınız tatlı telaslara :34: sana kolay gelsin canımm bizim yerimizede ye dokturursunuz şimdi :56:
gorusuruuuz :70:

Anam daha sizin söz nişan olmamış o yüzden bekliceksiniz
Ben nişanım olduğu halde 2013 ü beklicem ne yazıkki:14::14:
Şu askerlik başa bela kızlarr:43::43:

canım sende asker yolu bekleyenlerdensin demek , üzülme geç olsun güç olmasın demişler 2 sene sonra yasayacagınız guzel gunlere odaklan canım, tez zamanda kavusun inş. :70:

kızlar bebek uyutuyorum odamda :52: fırsat bu fırsat dedim bi gelip bakayım bizim gelin adayları napıyo :)
Cookie_Dough , canım çok sagol :)
kryozlm , benim babam vermez ki askerliğini yapmadan :43: kısa dönem bizimki ağustosta asker kısmetse. ocakta dönüyo. iş durumu var bide. reprezant olcak inşallah :) onun egitimleri de mart-nisan 1 ay sürüyo.işte o yaz isteme olcak nasipse, bir ay sonrasında nişanımız olur. bir sene sonrada düğün..
beklemek çok zoor :(((

canım ne tesadüfff yaa bende bebek bakıyorum suan :1: amcamın kızı dogdugundan beri evde oldugum her gun ben ilgileniyorum zaten askımda iyi iyi antreman oluyo diyo duyunca :1:

Back