'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pazzo sende bendensin 2013 var sevgilimin kafasında ama ben 2012 olsun istiyorum gerçi daha 22 yaşındayım 2013 de normalde geç değil ama bizim buralarda evde kaldım sayılıyorum..bide sevgilimde 23 yaşında açıkcası onun için erken onada hak veriyorum hem borçta sıkışmak istemiyor hemde yaş hani 25 olsun istiyor heralde onun için ideal yaş 25-26 daha önce dile getirmişti

ah canım ben 25 sayılırım artık yaş için değilde artık evlenelim ayrı şehirlerde yaşamayalım diye evlenmek istiyorum benimkine kalsa hemen evlenelim ama daha okulum var seneye biticek seneya yazın istiyordum ama sanırım apar topar olacağı için 2013e kalıcak hayırlısı diyorum artık cok takmamaya çalışıyorum

ahh ahh asker yolu beklemek kötü ama inş. çabucak geçer

hep 25 imden önce evlenmem diyordum öle olcak gerçekten

bu arada ben Bursa'ya gelin gidicem kısmetse siz kızlar?

haklısın canım ister kısa ister uzun olsun askerlik askerliktir cok zor valla ben sanırım 27 de evlenicem bu gidişle offf offfff

evet askere gitmeden gün saymaya başladık ama geldikten sonra kısmetse 6 ay içinde yapcaz düğünü

ayy kıyamam ya senin durumun aynı benim gibi benimkide mayısta asker oldu e aynı zamanlarda evleniris artık ama sözlüm 2012 evleniris diyor bakalım kısmet 2013 sarkmasın artık bekle bekle oooofff
6 yıl oldu yaa

ayy kıyamam ya senin durumun aynı benim gibi benimkide mayısta asker oldu e aynı zamanlarda evleniris artık ama sözlüm 2012 evleniris diyor bakalım kısmet 2013 sarkmasın artık bekle bekle oooofff
6 yıl oldu yaa

ah ahh asker yolu beklemek gibisi varmı ya askerlik 12 ay olursa bizim düğünde 2012de olabilir bizimde 3 yıl oldu sizin yarınız kadar

Allahım herşeyi gönlünüze göre versin kızlar...

Asker yolu bekliyenlere hayırlı tezkereler diliyorum...

Bizede öyle demişlerdi
sizinki tecilli direkt alırlar dediler ama kasımdan beri bekliyoruz
Galiba ağustosta gitcek hayırlısıyla bi gitsede daha fazla uzamasa evlilik işi:26::26:

Bizede öyle demişlerdi
sizinki tecilli direkt alırlar dediler ama kasımdan beri bekliyoruz
Galiba ağustosta gitcek hayırlısıyla bi gitsede daha fazla uzamasa evlilik işi:26::26:

Gerçekten mi neden öyle yapmışlar ki benim bildiğim hemen alırlarr

bende varıııım
kısmetse,2013 gelini olacağım :123:
benim okul,erkek arkadaşımın askerliği derken anca 2013 e
Allahtan kısa dönem yapacak
1 ay sonra aileler tanışacak bakalım

bende varıııım
kısmetse,2013 gelini olacağım :123:
benim okul,erkek arkadaşımın askerliği derken anca 2013 e
Allahtan kısa dönem yapacak
1 ay sonra aileler tanışacak bakalım

hayırlı olsun canım şimdiden tanışma faslınız
9 haziranda mezun oluyoruz biz, aynı sınıftayız aşkımla sonra bizim de askerlik var kısmetse ağustosta, kısa dönem ama .. sonra bide iş bulma var tabi.
ayy allahım sabırlar versin cümlemize :)

Bende 2012 yee daha çok varrr diye üzülüyordum bu topiği daha şimdi fark ettim moralim birazcık yerine geldiii, şükrediym halimeee
Kızlar şaka bi yanaa allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin, allahım herkesee bu güzel günlerii göstersin inş..

Bende geldim fıstıklar :))) yaa ben 2012 miyim 2013 müyüm çözemedim 2sinede dahil sayılırım :)))))

2012 mayısda nişan istiyoruz :) 2013 de bahardada düğün. herkes için hyrlı ugurlu olsun.

mrb.lavanta :)
ne kadar zamandır birliktesiniz sevgilinle canım?

canım geç gördüm günaydın öncelikle ben sevgilimle 2005 in sonuna doğru tanıştım 2006 temmuzda ayrıldım ama ara ara konuşuyorduk yine 2010 un kasımın 17 sinde bayramda yani tekrar barıştık şimdi haziranın 17 sinde ise tam 7 ay olcak biz farklı şehirlerdeyiz ama yinede zor olmuyor benim için sevgilim 2013 ü uygun görmüş evlenmek için ama ben 2012 yaz sonuna dedim oda onayladı allahın izni ile kısmetse seneyeseneye diyince daha az kalmış gibi geliyor 2012 uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…