- 2 Mart 2011
- 348
- 26
- 68
canım cok gecmiş olsun valla görünmez kaza olmus ama neseki yüzüne denk gelmemiş saçını kestirirsin azıcık sora yine uzar ama tabikide yine can sıkıcı bi durum allah daha beterlerinden korusun nazar vardı belki o cıktı ole düşün
arkadaş olduk hala resimlerini göremedim ben senin tatlım
nasılsınız kızlar? maşallah ne hareketli bi topik takipte zorlanıyorum valla.. Allah neşenizi eksiltmesiiiin....
canım albüm topiğinde bi diclemurat nişan fotoları var onada bakabilirsin yada benim profilimden açtığım konulardan bende sennkine baktım ama albümün boştu :)
kızlar saclarım yandı çok kotuyum yaa
pastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa Allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...
saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makaslayarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa
Beni de alır mısınız kızlar bende büyük ihtimal 2013 geliniyim
tatlım Tanyeli'nin köşesi burdan dene bi de
tatlım Tanyeli'nin köşesi burdan dene bi de
Üzülme canım Allah korusun ya daha kötü bir şey olsaydı çok geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun... sende nazar mı var böyle ya... aksilikler peşpeşe geliyo... oku üflet kendini bişi yap...
canım cok gecmiş olsun valla görünmez kaza olmus ama neseki yüzüne denk gelmemiş saçını kestirirsin azıcık sora yine uzar ama tabikide yine can sıkıcı bi durum allah daha beterlerinden korusun nazar vardı belki o cıktı ole düşün
yaaa inanmıorummmmmm kusuuummmm ya yıldızınmı dusuk senın nedır bu nazar kendı sacım yanmıs kadar uzuldum bbegım benımmmm yaa cokmuu yandııı
canım simdi baktım resimlerine allah tamamını erdirsin cok yakışmışsınız :) ve ben fotografcıdaki resimleri cok begendim cok güzel pozlar verdirtmiş size bayıldım :) ben bizim fotorafcıya uyuz olmuştum ..
hoşgeldin aramızaBeni de alır mısınız kızlar bende büyük ihtimal 2013 geliniyim
neee ben görmediiim hani benbulduuum...çok hoş canım maaşallah darısı düğün resimlerinize...
tşk ederm cnmFotolarınız çok güzel tatlım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Hoşgeldin gelinciiikkk
hoşgeldin aramıza tatlım. nişanlısın galiba kac yasındasın?
Hoşbuldummm canımmm
Hoşbuldum canımm.
Evet nişanlıyım geçen hafta nişanlandımmm.
22 yaşındayımm
siz neden bekliosunuz 2013 u canımm.. askere falan mı gidicek nisanlın?
aynı yaştaymışız kuzum ama ben nişanlanalı 1 sene bittiçok güzel bi duygu kılar hepinize tavsiye ediyorummm
Allah korumuş seni tatlım,kem gözlülerin nazarından korusun sizi Rabbimpastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa Allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...
saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makaslayarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa
Şu an Thy eğitiminde nişanlım Kasım'da yanıma gelecek yazında kısa dönem askerliğimiz var ondan 2013'e kalıyoruz malesef canım.
7. yılımızda evleneceğiz Allah nasip ederse
Allah korumuş seni tatlım,kem gözlülerin nazarından korusun sizi Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?