• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım cok gecmiş olsun valla görünmez kaza olmus ama neseki yüzüne denk gelmemiş saçını kestirirsin azıcık sora yine uzar ama tabikide yine can sıkıcı bi durum allah daha beterlerinden korusun nazar vardı belki o cıktı ole düşün

canım cok gecmiş olsun valla görünmez kaza olmus ama neseki yüzüne denk gelmemiş saçını kestirirsin azıcık sora yine uzar ama tabikide yine can sıkıcı bi durum allah daha beterlerinden korusun nazar vardı belki o cıktı ole düşün

arkadaş olduk hala resimlerini göremedim ben senin tatlım:1:

nasılsınız kızlar? maşallah ne hareketli bi topik takipte zorlanıyorum valla.. Allah neşenizi eksiltmesiiiin....

arkadaş olduk hala resimlerini göremedim ben senin tatlım:1:

nasılsınız kızlar? maşallah ne hareketli bi topik takipte zorlanıyorum valla.. Allah neşenizi eksiltmesiiiin....

canım albüm topiğinde bi diclemurat nişan fotoları var onada bakabilirsin yada benim profilimden açtığım konulardan bende sennkine baktım ama albümün boştu :)

kızlar saclarım yandı çok kotuyum yaa :14::14::14:

pastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa Allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...

saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makasla :14: yarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa :14::14::14::14::14::14:

yaaa inanmıorummmmmm kusuuummmm ya yıldızınmı dusuk senın nedır bu nazar kendı sacım yanmıs kadar uzuldum bbegım benımmmm yaa cokmuu yandııı:14:

Beni de alır mısınız kızlar bende büyük ihtimal 2013 geliniyim :69:

Hoşgeldin gelinciiikkk :70:

Üzülme canım Allah korusun ya daha kötü bir şey olsaydı çok geçmiş olsun.

tesekkur ederim canımmm oyle tabi son anda yırttım :(

canım çok geçmiş olsun... sende nazar mı var böyle ya... aksilikler peşpeşe geliyo... oku üflet kendini bişi yap... :34:

sagol hayatım... evet sadece bendede degil butun ailemde bole annemde ellerini falan dogradı kackere yokyerden, inan evde tutsu bile yakıyoruz hergun okuyoruz ufluyoruzda :14:

tesekkur ederim tatlımm inşallah cıkmıstır artık yani aksiligimizin ardı arkası kesilmedi gitti

hoşgeldin aramıza tatlım. nişanlısın galiba kac yasındasın?

yaaa inanmıorummmmmm kusuuummmm ya yıldızınmı dusuk senın nedır bu nazar kendı sacım yanmıs kadar uzuldum bbegım benımmmm yaa cokmuu yandııı:14:

:14: evet tatlım yandı bayaaaa senle aynı yerdeydi ya saclarımız sag kısmının yarısı suan bende yok :14: kut gibi bişey kescek herlde kuafor tam da gununde aksam geliyolar umarım berbat bişey olmaz :14:

Son düzenleme:
tanyeli ve telomer ikinizinde resimlerine baktım atladıgım biri oldumu bilmiorum varmıydı baska ekleyen ?

ikinizde cok tatlısınız masallah tanyelicim zaten sizi cok ama cok yakıstırdıgımı daha oncede soylemiştim, telomercim sen de nekadar tatlı bir kızmıssın masallah :nazar: allah ikinizide sevdklerinizden ayırmasın:70:

Son düzenleme:
canım simdi baktım resimlerine allah tamamını erdirsin cok yakışmışsınız :) ve ben fotografcıdaki resimleri cok begendim cok güzel pozlar verdirtmiş size bayıldım :) ben bizim fotorafcıya uyuz olmuştum ..

tşk ederm cnm bende uyuz oldum çok çirkin çıkmışım ama işte olduğu kadar :43:

hoşgeldin aramıza :71:

bulduuum...çok hoş canım maaşallah darısı düğün resimlerinize...:34::34:
neee ben görmediiim hani ben :(

Fotolarınız çok güzel tatlım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. :71:
tşk ederm cnm :71:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aynı yaştaymışız kuzum ama ben nişanlanalı 1 sene bitti :nazar::nazar::nazar: çok güzel bi duygu kılar hepinize tavsiye ediyorummm :27::27::27::27:

pastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa Allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...

saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makasla :14: yarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa :14::14::14::14::14::14:
Allah korumuş seni tatlım,kem gözlülerin nazarından korusun sizi Rabbim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldinnnnn:71:

Şu an Thy eğitiminde nişanlım Kasım'da yanıma gelecek yazında kısa dönem askerliğimiz var ondan 2013'e kalıyoruz malesef canım.
7. yılımızda evleneceğiz Allah nasip ederse :69:

inşallah hersey istediginiz gibi olur canımm

Allah korumuş seni tatlım,kem gözlülerin nazarından korusun sizi Rabbim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederim canımm Allah hepimizi korusun kem gözden inşallah.. ben kucuklugumden beni ailemi bizi cekemeyenlerden cok cektim, halada cekiyorum işte cabuk nazar alabilen bi yapım var inşallah bu aksilik son olur :14:

Back
X