ya canım çok üzüldümpastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa Allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...
saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makaslayarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa
hoşgeldin canımBeni de alır mısınız kızlar bende büyük ihtimal 2013 geliniyim
teşekkür ederim canımtanyeli ve telomer ikinizinde resimlerine baktım atladıgım biri oldumu bilmiorum varmıydı baska ekleyen ?
ikinizde cok tatlısınız masallah tanyelicim zaten sizi cok ama cok yakıstırdıgımı daha oncede soylemiştim, telomercim sen de nekadar tatlı bir kızmıssın masallahallah ikinizide sevdklerinizden ayırmasın
yerim yeriim maşallah canımmmmpastanızı görünce canım pastaa çektii hee gecenin bu yarısııııı :101:
tanyeli ve telomer ikinizinde resimlerine baktım atladıgım biri oldumu bilmiorum varmıydı baska ekleyen ?
ikinizde cok tatlısınız masallah tanyelicim zaten sizi cok ama cok yakıstırdıgımı daha oncede soylemiştim, telomercim sen de nekadar tatlı bir kızmıssın masallahallah ikinizide sevdklerinizden ayırmasın
karbeyaz bende baktım fotograflarına.
maşallahallah tamamına erdirsin
telomer senin resmlerine şimdi baktım çok tatlısınız maşallah allah mutluluğunuzu daim etsn
ya canım çok üzüldümallah daha beterinden korumuş ama insan yinede dayanamaz bozma moralini akşam çok güzel geçsin inşallah, onun sevinci sana bunu unuttursun
cookie, heyecanlı mısın :
hazırlanmaya ne zaman başlıyosun, ay ne giycen :))
inşallah gecer dedigin gibi bitanemm yaa valla ondanda umudum kalmadı artıko kadar moralim bozuk ki aynaya bakmak istemiyorum sacımın yarısı var yarısı yok sabahtan beri ev işine verdim kendimi utanmasam gelmeyin vazgectim dicem heyecanlımıyım degilmiyim onu bile bilmiyorum.. birazdan dus alıcam aksam 4 gibi falanda kuafre giderim artık naparsa sacıma bakalım bide kendi kuaforum de tatildeymiş malesef daha once gitmedigim biyere gitcem bide ole sansa bu dar zamanda baska kuafor bulamadım baska nekadar aksilik cıkabilir merak ediyorum artık
siyah bi elbisem var ole duz normal bişey onu giyicem... elbisede baktım bugun icin ama bulamamıstım bişey artık sozume kısmet olurda hersey istedigim giibi o gun bari gider diye dua ediyorum :96:
ah canım inan hem şok oldum hemde çok üzüldüm. Bu nasıl bişey böyle allaha şükürler olsun daha kötü bişey olmamış. Saçlarının kökü sende bitanem elbet uzayacak takma kafana büyük ihtimalle sen şuan kuaföre gidiyorsun. üzülme hayatım dualarımız seninle canını da sıkma önemli olan bu tüm aksiliklere rağmen yüzünün gülmesi.pastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
Anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... Yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...
Saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makaslaYarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa
hoşgeldin yaşıtız senle bende inşallah yarın nişanlanıyorum.hoşbuldummm canımmm
hoşbuldum canımm.
Evet nişanlıyım geçen hafta nişanlandımmm.
22 yaşındayımm
aynı yaştaymışız kuzum ama ben nişanlanalı 1 sene bittiçok güzel bi duygu kılar hepinize tavsiye ediyorummm
resimlerine baktım maşallah çok tatlısın ve nişanlınla yakışmışsınız :13:
teşekkür ederim kuzum.
sen de çok şirinsin. heleki sütüdyo fotoğraflarınıza bayıldımmm
inşallah gecer dedigin gibi bitanemm yaa valla ondanda umudum kalmadı artıko kadar moralim bozuk ki aynaya bakmak istemiyorum sacımın yarısı var yarısı yok sabahtan beri ev işine verdim kendimi utanmasam gelmeyin vazgectim dicem heyecanlımıyım degilmiyim onu bile bilmiyorum.. birazdan dus alıcam aksam 4 gibi falanda kuafre giderim artık naparsa sacıma bakalım bide kendi kuaforum de tatildeymiş malesef daha once gitmedigim biyere gitcem bide ole sansa bu dar zamanda baska kuafor bulamadım baska nekadar aksilik cıkabilir merak ediyorum artık
siyah bi elbisem var ole duz normal bişey onu giyicem... elbisede baktım bugun icin ama bulamamıstım bişey artık sozume kısmet olurda hersey istedigim giibi o gun bari gider diye dua ediyorum :96:
günayydın bebetoolllaarr
günaydın tatlımmm
nasısın canımmm? topiğimize nazar mı değdii sessizleştiiiii
evet yaaa,ne güzel muhabbet ediyoruz deyip kendimiz mi nazar ettik ne:26:
cookie'yi merak ediyorum aslında,geliverse de söz hikayesini dinlesek:)
gunaydın kızlaaar... sacları kurtardık.. kat verip aralara makas attı sacım azaldı ama boyundn cok degişiklik olmadı.. bakımla falan tekrar toparlamaya calıscam artık
dun nasıl gecti derseniz inanın hiçbişey anlamadım.. sanki beni gormeye degilde ole misafirlige gelmiş gibilerdi... babasını kardeşlerini coooook sevdim ama annesi icin aynı seyi soyleyemiycem..
sanırım annesi benden hoslanmadı.. bole bi afralar tafralar havalar sanki ben oglunu zorla alıyormusum gibi hissettim, isteme soz gununu konusmafan gidiyodu oglunun zoruyla konustu, mutfaga oglunun zoruyla girdi.. işte bole kızlar sanırım kaynanayla işimiz var, birara hatta alsın oglunu gitsin istemiorum die agladım yengeme, yengem toparladı beni.. bide teyzesi varmıs meshuuuurr onla daha tanısmadık her goren annesi teyzesinin yanında zemzemle yıkanmıs sen asıl onu gor diyo...
ah ya bende sans olsa oglan dogardım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?