'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya canım çok üzüldüm allah daha beterinden korumuş ama insan yinede dayanamaz bozma moralini akşam çok güzel geçsin inşallah, onun sevinci sana bunu unuttursun
Beni de alır mısınız kızlar bende büyük ihtimal 2013 geliniyim
hoşgeldin canım sizin hikayenizi okumuştum ben, allah tamamına erdirsin..
teşekkür ederim canım

yerim yeriim maşallah canımmmm pastanızı görünce canım pastaa çektii hee gecenin bu yarısııııı :101:

karbeyaz bende baktım fotograflarına.
maşallah allah tamamına erdirsin

binlerce kez teşekkür daha güzel mutlulukları yaşamanızı isterim bebeklerim

telomer senin resmlerine şimdi baktım çok tatlısınız maşallah allah mutluluğunuzu daim etsn

ya canım çok üzüldüm allah daha beterinden korumuş ama insan yinede dayanamaz bozma moralini akşam çok güzel geçsin inşallah, onun sevinci sana bunu unuttursun

cookie, heyecanlı mısın :
hazırlanmaya ne zaman başlıyosun, ay ne giycen :))

inşallah gecer dedigin gibi bitanemm yaa valla ondanda umudum kalmadı artık o kadar moralim bozuk ki aynaya bakmak istemiyorum sacımın yarısı var yarısı yok sabahtan beri ev işine verdim kendimi utanmasam gelmeyin vazgectim dicem heyecanlımıyım degilmiyim onu bile bilmiyorum.. birazdan dus alıcam aksam 4 gibi falanda kuafre giderim artık naparsa sacıma bakalım bide kendi kuaforum de tatildeymiş malesef daha once gitmedigim biyere gitcem bide ole sansa bu dar zamanda baska kuafor bulamadım baska nekadar aksilik cıkabilir merak ediyorum artık
siyah bi elbisem var ole duz normal bişey onu giyicem... elbisede baktım bugun icin ama bulamamıstım bişey artık sozume kısmet olurda hersey istedigim giibi o gun bari gider diye dua ediyorum :96:

canım benim, bozulmasın moralin bak bugün senin günün.. hem sana çok yakışıcak yeni saç modelin biliyorum ben
bi nazar boncugu da tak üzerine ben inanıyorum onun enerjisine.

kızlar selaaam... nasılsınız*??... bakın çok güzel bişi okudum paylaşmak istedim.. benim duygularıma öyle güzel tercüman olmuş ki

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı "herşeyde".

ah canım inan hem şok oldum hemde çok üzüldüm. Bu nasıl bişey böyle allaha şükürler olsun daha kötü bişey olmamış. Saçlarının kökü sende bitanem elbet uzayacak takma kafana büyük ihtimalle sen şuan kuaföre gidiyorsun. üzülme hayatım dualarımız seninle canını da sıkma önemli olan bu tüm aksiliklere rağmen yüzünün gülmesi. Biz bu aksiliklere pabuç bırakırmıyız hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrr Bu akşam çok güzel geçecek inşallah ama yarn ben gelemeyeceğim pazartesi güzel haberlerini okurum inşallah.
hoşbuldummm canımmm

hoşbuldum canımm.
Evet nişanlıyım geçen hafta nişanlandımmm.
22 yaşındayımm
hoşgeldin yaşıtız senle bende inşallah yarın nişanlanıyorum.

aynı yaştaymışız kuzum ama ben nişanlanalı 1 sene bitti çok güzel bi duygu kılar hepinize tavsiye ediyorummm

resimlerine baktım maşallah çok tatlısın ve nişanlınla yakışmışsınız :13:

resimlerine baktım maşallah çok tatlısın ve nişanlınla yakışmışsınız :13:

teşekkür ederim kuzum.
sen de çok şirinsin. heleki sütüdyo fotoğraflarınıza bayıldımmm

tşk ederim daha güzel resmler szin olsunn

Canım hiiç üzülme yokk heeeeeç yok..sen güzel bi kızsın kısa saçta uzun saçta farketmez Allahtan yüzüne bişey olmamış..Çok güzel olacaksın ben eminim bugün süper geçicek biz burada hyecanla bekliyoruz sakın bozma moralini sakın sakın..Bugün aşkınızın ciddiyete atılan en güzel adımlarından biri..Bunları düşün ve mutlu ol..İlerleyen zamnalarda resmlere bakarken aa burada saçlarımı yakmıştım diye güleceksn..Bugünün tadını çıkar moral bozma çıkar öyle aksilikler her zaman..Benimde nişanımda saçlarım olmadı düz fön çektk mecbur çok üzülmüştüm ama sonra kızdım kendime o anın tadını çıkarsaydım keşke ne diye üzüldüm ki dedim :)

Kızlar ben nişanda kendimi hiç beğenmedim elbisemde aksilik oldu saçlarımda oldu herşey berbattı unutamıyorum o zamanki kadar ağlamamıştım heralde hayatımdA hiç orada mesela benm başka resmlerimde var nişanda çok çrkndm çookk..ama şimdi çok şükür okadar kötü gelmiyo hiçbişey resmlere falan bakıyorm ay ne salakmışım boşuna üzmüşüm kendimi sürekli ağlayarak diorum..o nişan anı herşeyi unuttruyor insnaların yoo bence güzel olmuş aa elbisen çok yakışmış filan demeleri beni okadar mutlu ettiki :) herşeyden önce enginimle nişanlanmak en güzeliydi :)

Son düzenleme:
Cookieem aklım sendee haber et bizeee geceee başka aksilik çıkmıcak inşallah dualarımız seninlee

karbeyaz, kayınvaliden sarı bluz giyen bayan mı nişanında?
sanırım pek hoşlanmıyodun kendisinden..neden canım

evet yaaa,ne güzel muhabbet ediyoruz deyip kendimiz mi nazar ettik ne:26:

cookie'yi merak ediyorum aslında,geliverse de söz hikayesini dinlesek:)

galba nazar ettik cnım boncuklarla süsleyelim bi

Bende cok merak edıyorum keyıfsız basladı gune sonrası ıyı gecmıstır umarım, tanısma olucaktı dun aksam canım tanışma hıkayesını dınlerız

gunaydın kızlaaar... sacları kurtardık.. kat verip aralara makas attı sacım azaldı ama boyundn cok degişiklik olmadı.. bakımla falan tekrar toparlamaya calıscam artık

dun nasıl gecti derseniz inanın hiçbişey anlamadım.. sanki beni gormeye degilde ole misafirlige gelmiş gibilerdi... babasını kardeşlerini coooook sevdim ama annesi icin aynı seyi soyleyemiycem..

sanırım annesi benden hoslanmadı.. bole bi afralar tafralar havalar sanki ben oglunu zorla alıyormusum gibi hissettim, isteme soz gununu konusmafan gidiyodu oglunun zoruyla konustu, mutfaga oglunun zoruyla girdi.. işte bole kızlar sanırım kaynanayla işimiz var, birara hatta alsın oglunu gitsin istemiorum die agladım yengeme, yengem toparladı beni.. bide teyzesi varmıs meshuuuurr onla daha tanısmadık her goren annesi teyzesinin yanında zemzemle yıkanmıs sen asıl onu gor diyo...
ah ya bende sans olsa oglan dogardım zaten

saçların için çok sevindim tatlım benimm bakımlara başlayınca düzelir sen sıkma canını hiiç ona, kaynana umduğumuz gibi cıkmadı hee lafla bi imada falanda bulundumu kuşumm. ya en guzel zamanlarında aglamısın kıyamam sana ama uzulmee ılk tanısma dıye soguktur belkı duzelır sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…