'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım sadece 14 subatta dısarı biyere cıktık orda taktı ama yüzüğü ben secmiştim zaten oda süpriz olmadı ve süpriz bsyde yapmadı artıkın iki sene sonra asıl evleniceğimiz zman bekliorum bişeyler :)

kızlar ben çok araştrdım hormon filan salgılamaz altın ya sadece aksesuar kadına benzemeye çalışma gibi düşünün öyle kullanılınca haram kaş aldrmak bıyık aldrmak ağda haram gözgöze gelmek bir erkekle zina oluyo..ne bilim sesini duyurmayacakmışsın bir erkeğe falan filan yani sıralarsak çok uzar gider..saç boyama,dövme yatrma,oje sürme makyaj bunlarda haram günah hoş karşılanmayan şeyker grubuna giriyo..ama kuzucumunda dedği gibi çağa ayak uyduralım biz herşeye haram mantığıyla bakmamalıyız..yine kimseye cevap değil bu lafım sadece kendi düşüncem :)

biz ilk sevgili olmaya basladıgımız zamandan beri istiyoruz tatlım, yuzugu olduki unuttun diyelim genede ismi var ne güzel ben şimdi bile aramızda taktıgımız söz yüzüğünü unuttugumda bile kendimi çıplak gibi hissediyorum adı yazsa ne güzel olurdu

evet ya ben bi bu konuyu açıyım askıma alıcağım cevap hayır büyük bi ihtimalle ama olsun :) bide bende korkoraım aslında dövme yaptırmaktan ..

evet ya ben bi bu konuyu açıyım askıma alıcağım cevap hayır büyük bi ihtimalle ama olsun :) bide bende korkoraım aslında dövme yaptırmaktan ..

bende korkuorumda sevgılımden cesaretlenıyorum canım, onda var zaten kolunda harfler bıde kucuk yer ya en fazla ne kadar acırki diyorum kendi kendimeee

kızçeler altın yüzük mevzusunu ben attım ortaya,tartışma olmasın,kafalar karışmasın.
bizim ailede erkekler takmazlar ondan bende de soru işareti oldu.
ben de takım şeklinde,beyaz altın istiyorum esasında ama kafam karışık.
neden haram olduğu konusuna gelince,birkaç hadis-i şerif var,benim için bu kadarı yeterli.

orchidea kuzum rica etsem benim profilime bakar mısın albüm gözüküyor mu diye. beceremedim mi ne

anladımmmmmm=)
arkadaş olunca açılıverdi albüm.
maşallah çok yakışıyorsun.
ayrıca da maşallah diyeyim çok da hoş hatunsun

sağol canım
şu yukarıdan albümlere tıkladım bi baktım en başta ben varım dedim bu ne böyle halka açık. beceremedim heralde.
neyseki içimi rahatlattın.

ee napıyosun bakalım

ay bende mi nişan fotolarımı koysam bi anda heves geldi sizi görünce kııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…