sağol canım
şu yukarıdan albümlere tıkladım bi baktım en başta ben varımdedim bu ne böyle halka açık. beceremedim heralde.
neyseki içimi rahatlattın.
ee napıyosun bakalım
ay bende mi nişan fotolarımı koysam bi anda heves geldi sizi görünce kııı
napayımmm sevgilim düğüne gidiverdi,geçen ay babaannesi vefat edince hiçbir düğüne katılamıyorlar,takı takmak için de benimkini görevlendirdiler.
ramazana kadar böyleyiz anlaşılan
yaa aslında bu yıl öğretmen ataması çok düşecek,11.000 olacağına dair sinyaller var.
atanamazsa diye endişeleniyorum ama ona söylemedim.
internetle arası yoktur pek,haberi olmaz,morali de bozulmasın.
bu arada 6. girişi,gece gündüz bilmeden çalıştı,yine de endişeliyim,atanamazsa diye...
üzülme canım dua et inşallah atanır. allah emeklerini boşa çıkarmasın.
bölümü ne?
beden eğitimi.
yaa seçim öncesi önce 30.000 aldılar,sonra da 6.000.
ağustosa bir şey kalmadı.
Allah tüm emek harcayanlara atanamayı nasip etsin.
üniversite diploması alıyoruz, kpss ye sokmak neden yetişkin insanları.
kendi yetiştirdikleri öğretmenlere güvenmiyorlar mı???
oooffff ooofffff.....
neyse hemen pozitif düşünceye geçmeliyim.
sen neler yapıyorsun bakalım?
hiiç işte napıyım.. uzaklardaki sevgilimle konuşuyorum netten .. böyle kk da geziniyorum.
demek farklı şehirlerde yaşıyorsunuz,ba ben bilmiyodum.
zor olsa gerek yaa,insan bazen aynı şehirde bile göremiyor.
kavuşmanız daha güzel olacak desene
canım hiç sorma4 sene üni.de yapışık ikiz gibi gez sonra birden araya up uzun yollar girsin (( 1 ay oluyo o gideli. zaten ağustostada asker paşam .. 2012 şubat ta görüşeceğiz sanırım bidaha
kızlar ben çok kokoşum galiba,ben de böyle yüzük istiyorummm
Eki Görüntüle 229081
bu ne renk altın oluyor şimdi???
Kızlar nişan resimlerimizi bloğa koydum umarım beğenirsiniz :) blog adresim avatarımın altında yazıyor bakalım ne yorumlar gelcek :)))
kızlar saclarım yandı çok kotuyum yaa
Kızlar nişan resimlerimizi bloğa koydum umarım beğenirsiniz :) blog adresim avatarımın altında yazıyor bakalım ne yorumlar gelcek :)))
ban bakıverdimmmmm
Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta bir ömür nasip etsin,mini mini bebecikleriniz olsunnn
nasıl oldu? boyayla mı yandı yoksa ocağa falan mı değdi???
pastanın uzerindeki mumlardan alev aldı...
anneme suprız yapınca annem mumları sondurmeden bana sarılmak istedi o arada saclarım muma degmiş ve birden alev aldı parladı... yuzume dogru cıkıyodu alevler ki erkek arkadasım mudahale etti de sondu, ben dahil herkes bi sok yasadı zaten soku ilk o atlattı yoksa Allah korusun yuzum falan komple yanabilirdim...
saclarım sag kısmının uclarından itibaren yarıya kadar yandı, kestim makaslayarın kuafore gidip kısa bi model kestircem mecburen off allahım nedir bu basıma gelenler yaa
kızlar saclarım yandı çok kotuyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?