'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah tek umudum bakımlar artık canım

ole oldu en mutlu gunumde bi sok oldum sayesinde yani ki ben en yakın arkadasının yegeniyim kendi istedi benim olmamı ama hiç gormemişti daha once demek begenmedi aman ne cirkin sey dedi icinden galiba yada bi hareketim battı bilmiorum hiç anlam veremedim hal ve hareketlerine yada oglunu evlendirmeye kıyamıyo alsın basına tac yapsın o zaman cok da tın yani hiç üzemem kendimi olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı diyorum

saçları topralamışsın bak hiç de korktuğun gibi olmadı
kaynanaya gelince,daha yeni yeni tanıyor seni, önyargıları olabilir ama bunlar kalıcı olmayabilir.
hem öyle olmasa bile sen kaynana ile evlenmiyorsun ya...
ayrıca teyze de ne oluyormuş,dış kapının mandalı takma kafanı böyle şeylere
bnları hep idare edecek olan erkek arkadaşın,onun tavrı önemli olan demi

" begenmedi aman ne cirkin sey dedi icinden galiba yada bi hareketim battı "
bu kısmı dusunme bebegım kız tarafı afra tafra yapmalı kız vermek kolaymı anlamıorum bu kaynanaları yaa hayırlısıysa olur bebişim

canım teyzesi dıs kapının mandalı olmuo bunlarda cunku onlarla yasıyo aynı evde ve annesinden cok teyzesini dinler benimki anneside her işte onu one surer benim biribirinden beter 2 kaynanam var gibi dusun.. kendisi tatilde oldugundan dun aksam yoktu yoksa kesin gelirdi.. erkek arkadasımın tavrı da suan icin anlasılmyor ama o ailesini de kırmak istemeyen sozlerini dinlemeye calısan bi tip ilerde onlara mı doneer bana mı kestirmek zor ve benim en nefret ettgim seydir gelin kaynana savasları... ilişkiyi cok yıpratıyor ole bi durumumuz olursa ne olur bilemiyorum annem bunları tanıdıgı icin en bastan uyardı beni bak orada 2 kaynana var diye ama dinlemedim ask gozunu kor ediyo insanın ama bole gerceklerle yyuzyuze kalıncada moralin bozuluyo ister istemez ben kayınannemle hep anne-kız gibi olmak istemiştim, kendisinin hiç kızı yok bide 3 tane oglu var, sevgilim hep annem seni kızı yerine koyar diyodu ama hiç oyle gorunmedi bana

sacları kurtardım tek tesellim o zaten hayatım

valla bitanm bizde onu anlamadık.. kız evi naz evidir ya bizde tam tersi annesi hanım nekadar nazlı anlatamam.. bizim yapmamız gereken nazı niyazı o yaptı haliyle benmde sinir katsayım baya bi arttı

tabii ki her gelin ister kayınvalidesiyle iyi geçinmeyi,kendi annesi gibi sevmeyi ancak iki tarafın da gönlü olmalı.
teyzesinin beraber yaşadığını bilmiyordum,gerçekten o zaman işin zor olabilir.
zaman her şeyi gösterecektir.
İnşallah en güzeli,sevdiğinle olur kaderin....

ayy bide değill ikiiiii maşallahhhh kusum onlardan uzak yerde oturcaksın dımıı enişte yokken onlarda kalma gibi bişeyin olmasında sen konusma arsında bu msjı ver sevdiceğineee

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dağıtımlar açıklandı Tekirdağa düştükkkkkkkk yakın oldu yinee şükürrrr

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dağıtımlar açıklandı Tekirdağa düştükkkkkkkk yakın oldu yinee şükürrrr

aaaaa çok sevındım canım beniim gözüüün aydııınnnnnn cok guzel yer tekırdaaagg bızım yazlıgın orda ay rahat edıcek cok sevındım, inş çokta rahat ederr

aaaaa çok sevındım canım beniim gözüüün aydııınnnnnn cok guzel yer tekırdaaagg bızım yazlıgın orda ay rahat edıcek cok sevındım, inş çokta rahat ederr

çok sağol cnm kaç günlük stres sona erdi arkadaşlarının çoğu doğuya gitmiş inş.rahat eder ordu evine çıktı

karbeyaz, kayınvaliden sarı bluz giyen bayan mı nişanında?
sanırım pek hoşlanmıyodun kendisinden..neden canım

hah işte aynen benim kaynanam böyle kadın oğlu evlenecek diye ağıtlar yakıyor hele birde görümce varki akıllara zarar..1senedir yıldızım barışmadı ikisiylede aman zaten engnle evlencem evimiz uzakta olacak diye sallamıyorm.. :) aynı cookie de olanları yaşaım ayneeen

gözünaydın canııım

kızlar yav bi derdim var size danışıym dedm. biz şimdiden çeyizlk bişyler alalm diyoruz sevglmle ama annemler bilirse zamanı geldiğinde nasılsa alnmış olduğu için sorun olurmu acaba ya.. annemler hep diyor sana para veririz zamanı geldiğinde gider alırsnz fln.. napıym sizce bekliym mi? annmlerden çeyz için gelck parayıda başka ev eşyalarına harcrz die düşünüyorz.. yada anneme söylesem mi?

Gizli kapaklı iş yapmak iyi değil tatlım daha çok sıkıntıya girersin annene danış bu durumu bence

bence de annenler çok daha mantıklı bu konuda.
siz de çeyizlik almayın canım,alacağınıza para biriktirin.
aynı hesap:80:

para biriktirebiliyorsanız biriktirmek daha mantıklı ama biriktiremiyoruz yiyoruz diyorsanız o zaman alın derim.
cookiecim geçmiş olsun ii kötü atlattın gunu. ben de pek anlaşamıorum mustakbel kayınvalidem ile. o da beni pek sevmior sanırım ama idARE ediyoruz işte. sen de moralini bozma alışırlar zamanla. erkek anneleri artık hep aynı. sanki zorla alıyoruz oğullarını :88:
topik almış başını gidiyor geçmiş sayfalara bakamadım valla. yeni gelenler var. hşgeldiniz tekrardan

durulduk ama birazcıkk angelım nazar ettik kendi kendimize gelinciklerimiiz geziyooo sevgilicikleriyle bugün sanırım, bende msnde aşkımla buluştum :101:

bebişler ben yarın gene gidiyorum yazlığa haftaya çarşambaya kadar yokum gene özleyin beniiii ben arada girmeye çalışırım genee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…