'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

0.20 ile 0.30 karat arası canım. En sondaki Goldaştı orda cidden çok kalın duruyor ama taktım o kadar kalın değil normalde. Yüzük et kalınlığı çok ince olan modeller vardı parmağıma tam olmasına rağmen bir kaçı dönüp durdurlar.

Son düzenleme:
Parmak izi olayı hoşmuş canım. Biz de dün erkek arkadşımla tek taş modellerine baktık beğendiğim modelleri belirledik artık eylül sonuna kadar bir teklif bekliyoruz.

ay ay ayyy bizde senle birlikte bekliyoruz heycan içindee

çok begendım kusum yaa ama içine istiyorum ben inşallah buluruz, bide biz evlilik yzünün altına dövme yaptırıcaz o benim adımı yazcak bende onunkiniii istese bile çapkınlık yapamaz, hoş zten istemez benim zibidi manitam

bende bılmıyorum cnm nedenını ılk kez duydum hatta:26:

yani ben özellikle ince aradığım için simdi onu görünce kalın geldi bana ama senin elinde hoş durması onemli bende tektaşın ole bol olup dönüp durmasını hiç sevmem ::) yüzüğü alırken adam bilerek biraz daha küçük yaptırdı bana :) karat olarak iyi bence ve modellerin hepside cok güzel karar senin :)

İlk başta 0.40 civarı baktık o biraz pahalı geldi. Bir kaç yerden sonra karat 0.20-0.30 arasına düştü tercih.

evet canım ya cok pahalılar ben de ilkten yüksek uçuyodum sonra görünce fiyatları :) olsun ama aşkım ben doğum yapınca daha büyüğünü alcak :)

evet canım ya cok pahalılar ben de ilkten yüksek uçuyodum sonra görünce fiyatları :) olsun ama aşkım ben doğum yapınca daha büyüğünü alcak :)

Şimdilik daha başlangıç canım ilerde büyükler. Senin de tektaşın ve alyansın çok hoş ve biririyle uyumlular ben de öyle taşlı modellleri beğeniyrum alyansta kullanışlılık açısından nasıl acaba?

bende ikisi takılınca en cok uycaklarmı diye baktım aslında pembe altın bi alyans alcaktım ben ama tektaşla uymucağı için vazgecmiştim :) benim için taşlı taşsız farketmiodu tektasa en cok uyanı aldım kullanış acısından simdilik problem yok taşlıda ama dediğim gibi mıhlama yöntemiyle takılan sor bence alırken

Cookiecim anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım. Bizde de annemler bugün baklava börek açtılar. Ay çok merak ediyorum yarın seni inşallah çok güzel geçer.
Erkeğe altın takmak ipek giymek haramdır. Arkadaşında(ismini unuttum ) belirtiği gibi dişilik hormonu salgılandığı söyleniyor. Ayrıca sarı altın değil yeşil ve beyaz altında haram ham maddesi altın olduğu için. Gümüş sadece erkeğe caiz. Bununla ilgili pek çok hadisi şerifte okudum. Ama ne yazık ki bende aşkıma yeşil altın ve beyaz altın karışımı bir yüzük aldım. Ne kadar bi,lincinde olursak olalım yinede çağa ayak uydurma ihtiyacı duyuyoruz.

yaa dövme fikri cok iyiymiş doğru yüzüğü cıkarsa bile kalır adımız altında keske bende yaptırtsaydım :) gerek yok zaten yaa benimkide yapmaz ole seyler.. :) ama güzel fikir yinede ya düşüncem ben bunu :)

cookie ince alyans arıyodun canım bir tane gözüme takıldı paylaşıyım :

diclemurat seninki de beyaz altın mı canım?

annenin doğum günü kutlu olsun canım yarın inşalah cok güzel gecer :) heycanlısındır simdi . arkadaslarında olcak mı yanında yada kuzenin filan yardım etsinler sana kahve yapıcan dimi ?

allah allah ama az miktardada olsa erkeklerde de dişilik hormonu var diye biliorum ben heralde takınca altın arttıryomu acaba ? ama vücuda verilen bişeyde yokki deriden altın filan emiyo heralde ole oluyo nese anlamadım ben zatende takıcak artıkın askım altın yüzük yapıcak bişi yok :)

diclemurat canım evet erkeklerde de az miktarda salgılanıyo.
yani haram helal konusuna ben girmiyim zaten çıkamıyorum sonra işin içinden :) benim paşamda altın takıcak.

evlenme teklifini nasıl aldın bide? :) (yani çok özel degilse anlatır mısın)

Son düzenleme:

yani aldık artıkın yapcak bişey yok Kadında ve erkekte her iki cinsinde hormonu varmış. Ama hangi hormon fazlaysa kişi o cinse ait oluyormuş. şuan eş cinsellerin mesela erkek olanlarında kadınlık hormonu fazla ise kadınsı davranışlar içerisine giriyor aynı şekilde kadınlarda. Neyse biz sevdiceklerimizden eminiz allah şaşırtmasın

Östrojen kadında da var erkekte de nasıl ki testestaronun hem erkek de hem kadında olduğu gibi sadece kadınlara özgü progestoron erkeklerde salgılanmıyor diye biliyorum onun salgılanmasına yol açmaz herhalde altın.

progesteron daha çok gebeliğin devamını sağlayan bir hormon hayatım.
şimdi ben altın erkeğe haram mı neden haram diye araştırırken, kaş almakta haramdır diye bişey okudum. neden haram gel gör ki aklım ermedi. bu altın olayıda öyle bişey sanırım.. neyse

valla o kadarı çok derin bilemem ben sadece okuduğum bilgiyi paylaştım hatırladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…