• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bir şey soracağım ama nasıl karşılarsınız bilmiyorum:17::17::17:

şimdi islam'da erkeğin altın takı kullanması haram,ben de bu sebeple evlilik yüzüklerinin nasıl seçileceği konusunda çok kararsız kaldım.
erkek arkadaşıma mı bıraksam kullanacağın yüzüğün altın olup olmamasını?

onun da fikrini al canım bu konuda ne düşünüyosun de. o da 'evet ben de takmam' derse senin alyansından gümüş ya da çelik falan yaptırabilirsiniz aynısını.

ya biz alyans alırkende onu araştırdık ama erkek aksesuar amaçlı takarsa haram olabiliyor kolye gibi künye gibi ama alyans evliliğin bağlılığın simgesi gibi birşey aksesuar amaçlı değil o insanın evli olduğunu gösteren birşey..biz altın aldık nişanlıma onada çok söylediler şöyle haram böyle haram diye ama araştrdık ve altın lamya karar verdk bilmiyorum bence alyans altın olmalı erkekte olsa platin ya da gümüş bana pek alyans gibi gelmiyor kendi aralarında söz yapan liseliler gibi oluyor sanki sakın yanlış anlamayın genelleme yapmıyorum benim düşüncem bu sadece..

ya biz alyans alırkende onu araştırdık ama erkek aksesuar amaçlı takarsa haram olabiliyor kolye gibi künye gibi ama alyans evliliğin bağlılığın simgesi gibi birşey aksesuar amaçlı değil o insanın evli olduğunu gösteren birşey..biz altın aldık nişanlıma onada çok söylediler şöyle haram böyle haram diye ama araştrdık ve altın lamya karar verdk bilmiyorum bence alyans altın olmalı erkekte olsa platin ya da gümüş bana pek alyans gibi gelmiyor kendi aralarında söz yapan liseliler gibi oluyor sanki sakın yanlış anlamayın genelleme yapmıyorum benim düşüncem bu sadece..

ailemde fıkıh bilgisi yüksek pek çok insan var. eğer alternatifi varsa her zaman altın olmayan tercih edilmelidir dediler. yani eğer gümüş gibi bir alternatif olmasaydı,altın evlilik yüzüğü kullanabilirdiniz ama helal bir alternatifi varken kullanmamanız gerekirmiş.
örneğin babam da evlilik yüzüğünü gümüş kullanıyor.
ben zaten beyaz altın evlilik yüzüğü istiyorum,benzerini gümüş ya da çelikten yaptırabiliriz.
ancak tabii ki kararı erkek arkadaşım verecek...

valla tatlım bende evin işiyle ugrasıyorum yeni eşyalar gelicek ev maf durumda bitmio temızlıgıı cok derın temızlıge gırıstık:1: evet nişan için istiyorum tatlımm alttakileri istiyorum bide tektaş olur işşte evlilik teklifinde bekliyorum artık :9:

onun içine kalpli parmak izi olsun diimi Almor'm yaa cok cicik olurr:21:

Parmak izi olayı hoşmuş canım. Biz de dün erkek arkadşımla tek taş modellerine baktık beğendiğim modelleri belirledik artık eylül sonuna kadar bir teklif bekliyoruz.:52:

aaaahhh aaahhh bir tektaşım bilem yok :1: valla ben tektaşları çok seviyorum hevesim kalmasın diye de denemedim bile. ramazandan sonra doğum günüm var belki çok az ihtimalde olsa o zaman alabilir. almazsa da napiyim bende kendim alır takarım :63: :63: :32::63::63: bizim adetlerde normalde sözde takılır tektaş yada söz yüzüğü ama bizin kayınanniş büyük gelinine yapmamış bu gelinime de yapmam dedi. sizin aranızdaki aşk, sevgi saygı huzur mutluluk bitmesin boşver canım tenekeden de olsa önemli değil. ben teşekkür etmeyi unuttum saol bitanem :54:

Benim kaynana adayıma bile teee kaç yıl önce sözde tek taş takılmış bana almazsa ortalığı yıkarım diyomuşum.:27: Annesi de al tabi benim bile vardı demiş. :9:

Son düzenleme:
çok tesekkur ederiz minnakcımmm dua edin banaa :70: buarada 100. sayfamızda hayırlı ugurlu olsunn :65::66:

Yarın gece ya da en geç pazara gelişmeleri bekliyoruz canım. Bizde de bugün badana boya var kaç yıldır babam boyamıyordu evi nasıl olsa taşınıcaz diye ama tanışmaya gelecekler boya artık dedim sırf senin için boyuyorum dedi.:9:

Son düzenleme:
Beğendiğim modellerin resimleri mi ekliyim canım? Bu arada tek taş ve pırlanta hakkında hiç bir şey bilmiyormuşuz onu fark ettik erkek arkadaşımla ama dünden sonra baya bir bilgilendik.:9:

evet tatlım beğendiklerinin resimleri :) evet ya bende yeşil altın beyaz altın kızıl altın nedir hangisi değerli hangisi değil hepsini öğrenmiştim altın ayarları pırlantalar değerli taşlar o nişan döneminde bilgilenmiştik epey :60:

evet tatlım beğendiklerinin resimleri :) evet ya bende yeşil altın beyaz altın kızıl altın nedir hangisi değerli hangisi değil hepsini öğrenmiştim altın ayarları pırlantalar değerli taşlar o nişan döneminde bilgilenmiştik epey :60:

Klasik tek taş modellerini beğendim canım ve montürü yüksek olmayanları çünkü onlar çok takılabiliyomuş. Şimdi yemeğe çağırıyorlar beni geldiğimde eklerim tatlım beğendiklerimi.:71:

Klasik tek taş modellerini beğendim canım ve montürü yüksek olmayanları çünkü onlar çok takılabiliyomuş. Şimdi yemeğe çağırıyorlar beni geldiğimde eklerim tatlım beğendiklerimi.:71:

tamam canım afiyet olsun :) benimkide klasik ama ben beğenmemiştm erkek arkdşm evlenme teklifi ederken aldı yeşil altın almış pırlantası küçük ama güzel :) alyansa ikisi güzel oluyo alyansıda yeşil aldık biz..evlenince sarı altına döndürücez :)

İsteme ve nişan fotolarınız çok hoş canım sen de çok şık olmuşsun bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. ben de isteme ve söz de siyah bir elbise düşünüyorum elbiseni özellikle çok beğendim.:71:

cok teşekkür ederim canım :) bende siyah elbise istedim özellikle ve nerdeyse bütün izmiri dolaştım onun için :)

bende o arişin içinde kalpli parmak izi olan modeli cok istemiştim izmirde üç tane ariş bayisi vardı ve hepsine gittim özellikle o yüzük için ama bana göztermediler ellerinde yokmuş sipariş galiomus bende kendisini görmediğim yüzüğü almak istemedim vazgectim :) istanbulda kesin vardır ama .. bide bi tane alyans eklenmiş bole beyaz altın gibi sanırım ortasında cizgi var minnakım sen ekledin galiba cook güzelmiş :)

pırlanta tektaşlar cok pahalı kızlar ya bizde baya bi araştırdık o dönem yüksek olanlar cabuk takılır bencde ole tercih etmeyin derim ben . bide ben hiç bilmiodum erkeğin altın takması haramdır die biz aşkıma altın aldık :) bi dahada değiştirmeyiz yani yüzüklerimizi mecbur altın takcak :)ama neden harammış cok merak ettim siz bilionuzmu kızlar

Şu modeller hoşuma gitti kızlar.
$Pırlanta-15.webp

$Pırlanta-7.webp

$Pırlanta-10.webp

$Pırlanta-22-goldaş.webp

ilk yazmışım ilk değil ikinci benmkide taşı tutuo ama daha ince tutan kısmı :) tşk ederm canım darısı sana inşallah

bence hepsi güzel canım ama en sonuncunun yan kısmı biraz kalın gibi sanki bide tabi fiyatlarıda önmeli özellikleri filan nası kac karatlar? renk ve diğer özellikleri onlara görede karşılaştır . ariş cok güzel bi marka pırlantada bide ben zen tavsiye ederim bu ikisi en iyi diye duymuştum araştırdığım dönemlerde..

pırlanta tektaşlar cok pahalı kızlar ya bizde baya bi araştırdık o dönem yüksek olanlar cabuk takılır bencde ole tercih etmeyin derim ben . bide ben hiç bilmiodum erkeğin altın takması haramdır die biz aşkıma altın aldık :) bi dahada değiştirmeyiz yani yüzüklerimizi mecbur altın takcak :)ama neden harammış cok merak ettim siz bilionuzmu kızlar

altın ve ipek, östrojen(dişilik hormonu) salınımını az da olsa arttırmaktadır deniliyor. bu yüzden olabilir canım ben de pek bilmiyorum ama.
senin alyansında çok güzel, beyaz altın mı?

Son düzenleme:
Back