kızlar bir şey soracağım ama nasıl karşılarsınız bilmiyorum
şimdi islam'da erkeğin altın takı kullanması haram,ben de bu sebeple evlilik yüzüklerinin nasıl seçileceği konusunda çok kararsız kaldım.
erkek arkadaşıma mı bıraksam kullanacağın yüzüğün altın olup olmamasını?
ya biz alyans alırkende onu araştırdık ama erkek aksesuar amaçlı takarsa haram olabiliyor kolye gibi künye gibi ama alyans evliliğin bağlılığın simgesi gibi birşey aksesuar amaçlı değil o insanın evli olduğunu gösteren birşey..biz altın aldık nişanlıma onada çok söylediler şöyle haram böyle haram diye ama araştrdık ve altın lamya karar verdk bilmiyorum bence alyans altın olmalı erkekte olsa platin ya da gümüş bana pek alyans gibi gelmiyor kendi aralarında söz yapan liseliler gibi oluyor sanki sakın yanlış anlamayın genelleme yapmıyorum benim düşüncem bu sadece..
valla tatlım bende evin işiyle ugrasıyorum yeni eşyalar gelicek ev maf durumda bitmio temızlıgıı cok derın temızlıge gırıstıkevet nişan için istiyorum tatlımm alttakileri istiyorum bide tektaş olur işşte evlilik teklifinde bekliyorum artık
onun içine kalpli parmak izi olsun diimi Almor'm yaa cok cicik olurr
aaaahhh aaahhh bir tektaşım bilem yokvalla ben tektaşları çok seviyorum hevesim kalmasın diye de denemedim bile. ramazandan sonra doğum günüm var belki çok az ihtimalde olsa o zaman alabilir. almazsa da napiyim bende kendim alır takarım bizim adetlerde normalde sözde takılır tektaş yada söz yüzüğü ama bizin kayınanniş büyük gelinine yapmamış bu gelinime de yapmam dedi. sizin aranızdaki aşk, sevgi saygı huzur mutluluk bitmesin boşver canım tenekeden de olsa önemli değil. ben teşekkür etmeyi unuttum saol bitanem
çok tesekkur ederiz minnakcımmm dua edin banaabuarada 100. sayfamızda hayırlı ugurlu olsunn
Parmak izi olayı hoşmuş canım. Biz de dün erkek arkadşımla tek taş modellerine baktık beğendiğim modelleri belirledik artık eylül sonuna kadar bir teklif bekliyoruz.
yaaa modellerin resmiiiiiiiiiiiiiii
Beğendiğim modellerin resimleri mi ekliyim canım? Bu arada tek taş ve pırlanta hakkında hiç bir şey bilmiyormuşuz onu fark ettik erkek arkadaşımla ama dünden sonra baya bir bilgilendik.
evet tatlım beğendiklerinin resimleri :) evet ya bende yeşil altın beyaz altın kızıl altın nedir hangisi değerli hangisi değil hepsini öğrenmiştim altın ayarları pırlantalar değerli taşlar o nişan döneminde bilgilenmiştik epey
Klasik tek taş modellerini beğendim canım ve montürü yüksek olmayanları çünkü onlar çok takılabiliyomuş. Şimdi yemeğe çağırıyorlar beni geldiğimde eklerim tatlım beğendiklerimi.
İsteme ve nişan fotolarınız çok hoş canım sen de çok şık olmuşsun bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. ben de isteme ve söz de siyah bir elbise düşünüyorum elbiseni özellikle çok beğendim.
Şu modeller hoşuma gitti kızlar.
Eki Görüntüle 229030
Eki Görüntüle 229029
Eki Görüntüle 229028
Eki Görüntüle 229027
benimki ilki işte ilk yüzüğün yeşil altın kaplamalısı çok güzelmiş zevklerimiz uyuşuo
pırlanta tektaşlar cok pahalı kızlar ya bizde baya bi araştırdık o dönem yüksek olanlar cabuk takılır bencde ole tercih etmeyin derim ben . bide ben hiç bilmiodum erkeğin altın takması haramdır die biz aşkıma altın aldık :) bi dahada değiştirmeyiz yani yüzüklerimizi mecbur altın takcak :)ama neden harammış cok merak ettim siz bilionuzmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?