günaydın kızlar nasılsınz.. ben sıkntıdan patlıyorm resmen evde.. yaz tatili geldi yine sıkılmaya başladım hemen..annemler evi süpür orayı topla vs derken iyice bunaldım.... siz nasıl vakt geçiriyosunuz?
cnm 2. resmdeki yüzüklere BAYILDIM! bu yüzükleri nişan içinmi düşünüyosn?
Alttakiler çok hoş canım.
valla tatlım bende evin işiyle ugrasıyorum yeni eşyalar gelicek ev maf durumda bitmio temızlıgıı cok derın temızlıge gırıstıkevet nişan için istiyorum tatlımm alttakileri istiyorum bide tektaş olur işşte evlilik teklifinde bekliyorum artık
onun içine kalpli parmak izi olsun diimi Almor'm yaa cok cicik olurr
ahah kızlar.. giyimden bahsetmişiniz.. benmki takar giyime. açık giyinen bir insan değilm zaten ama bezn atlet tarzı bluzla bolero giyiyorm.. o gün de biraz aşağı inmiş bluzm ama öyle abartı değil.. bu da beni almaya geldi okl dönüşü. bi de çiçek almş. geldm otrdm ayyy en güzl aşkmm teşkkrler fln derken bi baktm yüzü 5 karış yüzüme bile bakmıyo.. dedm neyin var ne oldu. keşke almasaydm önünü kapat! dedi...deli ediyor beni deli!
Eki Görüntüle 228907 Eki Görüntüle 228908
yaa bayıldım bunlaraaaaa çok orjinaaall belki üstte abartı olur ama içinde mutlaka istiorum böle bişi
Eki Görüntüle 228909 büyük ihtimalle ben böle bişi alıcam içlerinede parmak izimizzz olsuuunnnbayıldım bayılldıımmm
Alttakiler çok hoş canım.
cnm hem böyle bir alyans hemde tek taş bi arada takılıyor dimi nişnlıyken?
cnm hem böyle bir alyans hemde tek taş bi arada takılıyor dimi nişnlıyken?
bencede alttakiler çok hoş yaa :) bizimki klasikti ne bilim ben çok taşlı abartılı alyans sevemedim gitti :) illa sade olsun diye tutturdum tektaşımda küçük olsun istedim taşı ıkar die korkumdan sürekli takamıyorum zatenkalın klasik aldık ama kalın olunca bi süre sonra havasız kalmadan olsun sürekli takmadan olsun yazın çekilmez hal aldı evlenince ince eski sarı evlilik yüzükleryle değiştirelim diyoruz :) ne bilim bence alyans klasik alyanstr benm fkrm bu yani
Gicikcadım yüzükleriniz çok hoş hayırlı olsun.Biz de dün hayatımla tek taş modelleri baktık benim istediğim tarzda alacak tabi evlenme teklif ederken ne zaman alacak bilmiyorum fakat tahminimizden pahalı baya ya pırlanta tektaş modellei.:18:
aynen bend eboğulacak gibi olurum hep "v" yaka giyerim kışın bile bağrım açık olur ama kıskanıo bizimki
cok guzelmiş bu canımm yaa bugun gidicez tektasımı almaya kucultup haızırlamıslar bakim bu modele de ben... bulurum inşallah
mantılar borekler acıldı dolmalar sarıldı yarın icin hazırız gibi :18:
birazdan askım gelcek annemin dogumgunu bugun ona suprız yapıcaz, sonra da gidip bi sinema yapalım dioruz stres atmam lazım yaa off ne heycanlı bişeymiş :18:
cok guzelmiş bu canımm yaa bugun gidicez tektasımı almaya kucultup haızırlamıslar bakim bu modele de ben... bulurum inşallah
mantılar borekler acıldı dolmalar sarıldı yarın icin hazırız gibi :18:
birazdan askım gelcek annemin dogumgunu bugun ona suprız yapıcaz, sonra da gidip bi sinema yapalım dioruz stres atmam lazım yaa off ne heycanlı bişeymiş :18:
Eki Görüntüle 229012
minnaaaaakkkkkk :) ben buna bayıldım
cookie canım annişinin doğum günü kutlu olsunyarın içinde bol şans bitanesi
canım dışına bakınca yeşil altın sanki, içi ama kızıl gibi.. anlamadım
bak yeşil altın örneği koyayım bir tane :
Eki Görüntüle 229015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?