'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay tatlımm ya bi yasıma daha girdim turpun o kdr rezil kokcagı hiç aklıma gelmezdi bizde annem degilde en kokulara cok hassasım... kucukken bogmaca olmusum ve odur budur sigara kokusu basta olmak uzere tum kotu kokular beni krize sokuyo, bogazlarım tahriş oluyo gozlerim yasarıyo falan.. iyiki koktugunu soledin ben biyerde duyup denerdim falan mazallah :26:

kusum valla benımde denemedıgım sey kalmamıs he ergenken entele denedim ben arabistandan gelmişti yanaklarıma aktıgı yerler aknelendii ve hala minik izleri var delikçik şeklinde onuda kullanma pis entele

kusum valla benımde denemedıgım sey kalmamıs he ergenken entele denedim ben arabistandan gelmişti yanaklarıma aktıgı yerler aknelendii ve hala minik izleri var delikçik şeklinde onuda kullanma pis entele

enteleyi cook duymustum ben anneme bana entele al nolur diye yalvarırdım ama annem almadı tabi kafana bilmedigin seyleri suremezsin diye.. sonra ben biraz kendi ekonomik ozgurlugumu elime alınca ilk işim entele sormak oldu aktara ama adamcagız bana onun yerine yılan yagı ile karısım sac bakım yagı verdi.. o zamanlar dzenli yapıodum ve gercekten cok faydasını gordum.. hakikaten pis enteleymiş yani demek dokundu sana tatlım yaa neyseki gecmiş kalıcı bişey olmamıs allahtan işte her duydugumuzu yapmamak lazım aslında ama içimizdeki sac sevgisi işte napcaksın

uzattımı kusum senın o yag karısımın ben sımdı sınamekı yapıorum baya bı faydasını gordum 3. turu yapıorum askerım gelene kadar devam edıcem sonrada ederımde baya bı ara verırım sanırım tatıle falan gıtmek ıstıyoruz cunku orda ugrasamam ah bu sac sevgımız valla kel kalcam herseyı denim derken :101:

kızlar selaaaaam ben geldim nasılsınız görüşmeyeli? eve boya badaana yapıyoruz pek giremiyorum... şimdi de kaldıım yerlerin hepsini okuyayım dedim ama baya uzun sayfalar hepsini okumaya dayanamadan selam vereyim dedim bugün aslında kafam bozuk. bi tane uzman çavuş telefonla konşmayacak kimse diye bişi atmış ortya zor bela duydum sevdiceğimin sesini zor olan bi işi neden daha da zorlaştırırlar ki? bakıyorum herkes ne güzel heyecanlar içinde valla süpersiniz... ben de eylülden itibaren kıyafete falan pek para harcamamaya karar verdim gördüğümü alıyorum tutamıyorum kendimi. ama artık çeyiz alcam nevresim uyku seti falan... düşünmesi onları biriktirmesi bile nasıl heyecanlandırıyo.. sevdiceğimle birlikte uyuyacağım nevresimleri vs. almak, evimize bişeyler almak buarada diclemurat cnaımmm ben bulamadım senin kıyafetle ayakkabıyı ya :44: arkadaş ekleyeyim de albümünden bakayım merak ettim

evet tatlım normalden daha hızlı uzamıstı dokulmuyoduda parlıyodu hep falan ama bu sonucu almak icin uzun sure hiç ara vermeden sabırla uygulamıstım.. misafir geliodu eve o zaman bile aksatmıodum dusun :26: sinameki bagırsak rahatsızlıkları icin kullanılırdı ya sacada mı suruluyomus cok sasırdımmm onu nasıl kullanıyosun cnm kaynatıp suyunumu suruyosun bekliomu sacında

evet kusum yaprak halinde sinameki kaynatıp süzüyosun, ılıdığında bemiksle, tatlı badem yagını ekliyosun 4 saat kadar tutuosun kafanda yıkıosun. Eki Görüntüle 228686 bu ocakta ilk başladığım zaman kusum 15 ocak

Eki Görüntüle 228687 buda mayıs ortasında çekildi. 4 ayda bu kadar uzattı bikaç kerede minik minik kestim balım kırıklar ve v görüntüsü gitsin diyee

maşallah ne guzel sacların var .. omuzlarında cok guzelmişş yakıyosun valla cok guzelsin cnm arkadan bile belli bende yapıyım bu karısımı yaa heveslendim ne guzel uzamıs.. benm saclarımda suan sennkiler kadar ama kesilmesi lazımm ucları fena

bu karısım dokulmeyi engelliyomu peki balımm? bideee bemiks nedir :44:

ooyy tesekkur ederim balım beniimmm bemiks b vitamini aampulu canım ezanede satılıyo 4 5 tl cıvarı bişi yaaparken kokuyo bıraz ama ıyıce yıkadıktan sonra koku kalmıyo hiç. benım dokulme sorunum yoktu canım suandada aynı devam cok bagladıktan sonra taradıgımda falan dokulur anca az bişi

çok tesekkur ederim cnmm yaa son bişey daha haftada kaç kez yapıosun

kusum aslında haftada 1 kere yapılıyo ama inancın varmıdır bilemiorum ama ben ay takvimine göre yapıyorum aycangül arkadaşımız var onun topiğinde tarihler veriliyo yağ bakımı için uygun günlerde yapıyorum sadece

günaydın kızlarr sevgilim çarşıya çıktı nete girdi şuanda yazlıktaki fotolar yüzünden kavga ediyoruz konu şort giymem hasbinallaahhhhh

günaydın cicilerrr
bi baktım saç muhabbeti almış başını gitmiş,saç uzatma takntılı biri olarak merakla okudum yazdıklarınızı.
amaaaa maalesef hiçbiri bende işe yaramadı.
hatta sinamekiyi iki defa denedim ve başlık açan arkadaş bile çok şaşırdı neredeyse hiç uzamamasına.
sarımsaklı şampuan da aynı şekilde hezimetle sonuçlandı.
artık bıraktım kendi haline,bi lavanta içiyorum,kafama sürüyorum falan.
minnakcımın ne de güzel uzamış,belki doğru yöntemi bulabilirsem benim de saçlarım uzayabilir.

merhaba telomercimm

minnakcım erkekler işte :97: kıskanıo demek enişte bey napsınnn alttan al simdilik gonlunu al sen sonra sorarsın hesabını askerden gelipte sivil hayata alısınca

canım albüm topiğinde var bi nişan resimlerim bide benim profildende bakabilirsin arkadaslığıda kabul ettim yine. bende kıyafete cok para harcıyorum bi türlü biriktiremiorum oyüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…