- 2 Mart 2011
- 348
- 26
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde ondan vazgectik işte bakalım parasını biriktiriym sonra alıyım diorum ama para biriktiremiorum hmen harcıyorum :) güzel bişey aslında simdi gidp kendiside hediye alabilir ama kadın senn begencegin bisey olsun istiyo demekki ama tabi hani ben bunu begendim alalım demekte zor:) keske seni gezelim dolaşalım azcık deyip dısarı cıkartsaymıs ve ozmn deseymiş smdi bole stres oluyo tabi insan :)
ewet bitanem çok sevindi sorma. dün yüzük alırken resmen hayranlıkla beni izliyordu
Kuşuuummm sinamekiyii deneee
kesinlikle haklısın cnm en iyisi parasını biriktirip evliliğe yakın bişiler almak. bu arada kayınanniş çok sevinmiştir kapandığın için kim sevinmezkiistres olur ama insan dediğin gibi bana bunu al demek zor sen en iyisi sizin zevkinize guvenıyorum istediginiz bişeyi alın de tatlım gezintiye cıktıgınızda
saçım dokulmesin cabuk uzasın diyenler.. komplex bakım yagları artı yılan yagı... ben denedim sonuc aldım sarımsaklı sampuanıda cok duyuyorum denesem mi onuda :44:
az once askım bizdeydi meyve salatası yaptım ona cok begendiyine butun gozler uzerimizdeydi sinir oluyorum su apartmana yaa haklısın minnakcım bize kesin nazar degiyor... daha kotu bişe olmasında ben razıyım yani elbisenin olmamasına falan
gicikcadi guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canımm inş ole olur... sende almıssın alyanslarını gule gule kullanın bir omur mutlu olun inşallah.. benimde tektasım kuyumcuda kucultturmeye vermıstık yarın gidip alıcaz arada begendigim bişey olursa alyansları bile alabilirim belki...
esss canım yanlıs soylemişim 41. sayfadaymıs... link burda, burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/438657-2013-yili-gelinleri-olsun-degil-41.html#post20064506
çok teşekkür ederim bebeğim. inşallah gönlüne göre bir bulabilirsin alyans. bence hayattaki önemli seçimlerden biri alyans seçimi. hayat arkadaşını seçince onlarda sizi ifade eden birer simge oluyor. allah hiç bir zaman sevenleri ayırmasın inşallah![]()
saçım dokulmesin cabuk uzasın diyenler.. komplex bakım yagları artı yılan yagı... ben denedim sonuc aldım sarımsaklı sampuanıda cok duyuyorum denesem mi onuda :44:
[/URL]
kızlar selaaaaam ben geldimnasılsınız görüşmeyeli? eve boya badaana yapıyoruz pek giremiyorum... şimdi de kaldıım yerlerin hepsini okuyayım dedim ama baya uzun sayfalar hepsini okumaya dayanamadan selam vereyim dedim
bugün aslında kafam bozuk. bi tane uzman çavuş telefonla konşmayacak kimse diye bişi atmış ortya zor bela duydum sevdiceğimin sesini
zor olan bi işi neden daha da zorlaştırırlar ki? bakıyorum herkes ne güzel heyecanlar içinde valla süpersiniz... ben de eylülden itibaren kıyafete falan pek para harcamamaya karar verdim gördüğümü alıyorum tutamıyorum kendimi. ama artık çeyiz alcam nevresim uyku seti falan... düşünmesi onları biriktirmesi bile nasıl heyecanlandırıyo.. sevdiceğimle birlikte uyuyacağım nevresimleri vs. almak, evimize bişeyler almak
buarada diclemurat cnaımmm ben bulamadım senin kıyafetle ayakkabıyı ya :44: arkadaş ekleyeyim de albümünden bakayım merak ettim
![]()
Günaydın kızlar.![]()
günaydn canımmmm nasılsınn
millet nerdesiniz bakalım bugunn![]()
merhaba kızlaarr![]()
günaydın kızlarr sevgilim çarşıya çıktı nete girdi şuanda yazlıktaki fotolar yüzünden kavga ediyoruz konu şort giymem hasbinallaahhhhh
günaydın cicilerrr
bi baktım saç muhabbeti almış başını gitmiş,saç uzatma takntılı biri olarak merakla okudum yazdıklarınızı.
amaaaa maalesef hiçbiri bende işe yaramadı.
hatta sinamekiyi iki defa denedim ve başlık açan arkadaş bile çok şaşırdı neredeyse hiç uzamamasına.
sarımsaklı şampuan da aynı şekilde hezimetle sonuçlandı.
artık bıraktım kendi haline,bi lavanta içiyorum,kafama sürüyorum falan.
minnakcımın ne de güzel uzamış,belki doğru yöntemi bulabilirsem benim de saçlarım uzayabilir.
benimde nişanlım şort giymemi istemez o yüzden hiç şort almıyorum... kışın da tayt takıntısı vardı ..:)
merhaba telomercimm
minnakcım erkekler işte :97: kıskanıo demek enişte bey napsınnn alttan al simdilik gonlunu al sen sonra sorarsın hesabını askerden gelipte sivil hayata alısınca![]()
evet o sortta ne varsa... benmkide kabul etmio izin vermio dısarda giymeme ama evlenince evde hep giyersin diyo
bi sort muhabbetidir gider hatta gezerken sort gorunce sırıtır falan pis pis alalım bunu ceyizine diyeheralde erkeklere cekici gelen bişey su sort ne ilginçler ya
![]()
ewet bitanem çok sevindi sorma. dün yüzük alırken resmen hayranlıkla beni izliyorduAllah a şükür gören herkes çok beğendi bir tek patronum haricinde
tabi insanlar beğensin diye kapanılmıyor ama ihtiyaç duyuyorsun. sonuçta 22 yıldır alışkın olmadığın bir durum ama öyle güzel ki içi ferahlıyor insanın
aşkımla zevklerimiz çok uyuşuyor hatta o benden daha zevkli ama sen görmeden almam diyor ki böyle demesi beni çok memnun ediyor. dün aşkıma da diyorum sen beğen al yok annen beğensin ben gelmiyim yok neredeyse tartışacaktık neyse gideyim bari dedim. küsünce insanı mahvediyor
![]()
günaydın canlarım hepinizeminnak sende çok güzel olmasaydın alla alla napsın adam ayol
![]()
oyşş yılan yağını duymuştum ama kullanan arkadaşım kokusu çok kötü filan demişti..bende ondan dolayı uğraşmadım hiç..
valla yavrular benim sevgilim biraz acaip herhalde.
pek karışmaz bana ama ben zaten kendim de giymediğim için sorun oluştumadı.
ancak kışın sürekli'sen tayt giy,senin bacaklarına çok yakışır' diye ısrar edip durdu.
etek alırım'bu uzun diz üstü sana daha çok yakışıyor' şeklinde yorumlar.
Amannnnn maşallah diyeyimm![]()
benim sevgilimde karısmazdı tabı gerektiğinde mudahale ederdi ama derdi sen nerde nası gıynıcenı bılırsın dıye askerden sonra topuklu ayakkabıyı ıstemedıgını soledi ilk, öle insanlar tanıdımkı gıyme ben yokken flan dedı tmm dedım zaten normalınde spor gıynırım. şortuda yazlıkta falan gıynırım aslında ama kız kıza gece cıkmıstık ondan cok sınırlendı cokta kısa deildi aslında abartıgı kadar ama ne diim işte askerde bire bine katıyo askerden sonra böle değişti![]()
ancak kışın sürekli'sen tayt giy,senin bacaklarına çok yakışır' diye ısrar edip durdu.
canım albüm topiğinde var bi nişan resimlerim bide benim profildende bakabilirsin arkadaslığıda kabul ettim yine. bende kıyafete cok para harcıyorum bi türlü biriktiremiorum oyüzden :)
yeriiim seniiiiiii beennnn
günaydın tatlııımmm
yok tatlım yaa ben kokulara cok hassas biriyim beni bile rahatsız etmedi.. gercek olmayanların icine sarımsak yagı koyuyolarmıs onlar kotu kokuyo.. ben gercegini alıyodum o zaman bi amcadan hiç kokusu yoktu cok hafif degişik bi kokuydu hiç rahatsız etmiyodu... şimdi tekrar alayım diorum ama o aktarda o amcada yok nerden bulcam bakalım :44:
maşallah maşallah canım yakıskanılmak güzeldir kadınların gururunu ve egosunu okşar ama aşırısı herzaman ters teper. sende demekki onu rahatsız etmeyecek şekilde giyiniyorsun. bende mesela yaka kısmım açıktı biraz kapalı olunca sanki boğulur gibi olurdum o yüzden uyarmıştı beni.
inşallah bitanem yaaa benim gezmedigim bi kapalcarsı kaldı heryere baktım ama yok bulamadım istedigim gibi.. bizim alyanslar bir ornek olmıcak buyuk ihtimal, askıma kalın kendime ince secicem gibi duruyo.. bi model begendim atasay da ama o da yarım tur gibi onunde tek sıra tasları vardı simdi aklıma ya tasıyla alakalı problem yasarsam diye geliyo.. tektas dan da korkuyorum 2 yıl garantisi var sertifikalı falan ama nebilim bnm bildigim pırlantanın omur boyu dusmeme garantisi olmalı 2 yıl bana cok az geldi... alyansdakilere garanti vermezlerse yada yine 2 sene verirlerse tassız klasik bişey alcam direk :44:
gözünden uzaktasın,seni koruyamaz diye endişelenip,rahatsız oluyordur bence.
empati kurunca kesinlikle onun gibi hissederdim ben de.
aşırı olmadığı müddetçe-ki aşırı değil-bunlar normal.
Eki Görüntüle 228907 Eki Görüntüle 228908
yaa bayıldım bunlaraaaaa çok orjinaaall belki üstte abartı olur ama içinde mutlaka istiorum böle bişi
Eki Görüntüle 228909 büyük ihtimalle ben böle bişi alıcam içlerinede parmak izimizzz olsuuunnnbayıldım bayılldıımmm
Eki Görüntüle 228907 Eki Görüntüle 228908
yaa bayıldım bunlaraaaaa çok orjinaaall belki üstte abartı olur ama içinde mutlaka istiorum böle bişi
Eki Görüntüle 228909 büyük ihtimalle ben böle bişi alıcam içlerinede parmak izimizzz olsuuunnnbayıldım bayılldıımmm