'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ewet canım üstüste geliyor ama neredeyse her ay yeni bir model çıkıyor. Bencede alma. Ben hem mobilya hem beyaz eşya sektörünün şuan çok iyi biliyorum. Aşkım beyaz eşya mağazasında bende mobilya. Mobilya 6 ayda bir beyaz eşya 2 ayda bir yeni model çıkarıyor diğer modeller çok ucuza satılıyor o zaman böyle indirimli ürünlerden al bence. şimdi aşkım aradı annesi beni ilk defa kapalı gördü bugün yüzük alırken bana hediye alıcakmış gelsin beğensin alalım beraber demiş bende hiç sevmem böyle hediye şeyleri ya çok utanıyorum. Nasıl gidecem bilemiyorum.

bizde ondan vazgectik işte bakalım parasını biriktiriym sonra alıyım diorum ama para biriktiremiorum hmen harcıyorum :) güzel bişey aslında simdi gidp kendiside hediye alabilir ama kadın senn begencegin bisey olsun istiyo demekki ama tabi hani ben bunu begendim alalım demekte zor:) keske seni gezelim dolaşalım azcık deyip dısarı cıkartsaymıs ve ozmn deseymiş smdi bole stres oluyo tabi insan :)

bayanlar saç uzatmayla ilgili bişeyler yazılmışş o formülü istiyorum bu sefer kararlıyım yapıcammmmm

Kuşuuummm sinamekiyii deneee

kesinlikle haklısın cnm en iyisi parasını biriktirip evliliğe yakın bişiler almak. bu arada kayınanniş çok sevinmiştir kapandığın için kim sevinmezkii stres olur ama insan dediğin gibi bana bunu al demek zor sen en iyisi sizin zevkinize guvenıyorum istediginiz bişeyi alın de tatlım gezintiye cıktıgınızda

ben daha erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmadım ama dün geceki mesajlarıma bakarsan gelinliğimi beğenmiş bulunuyorum

bi de kızlar bi başlığa daha yazdım, şimdiden para biriktirmeye başlamam gerek,önümüzdeki yaz ya da sonbahar olabilir bizim evlilik.
mutfak ve diğer çeyiz ıvır zıvırları ortalama kaç paraya mal olur acaba?
ona göre kenara para atmak lazım.

aaaa erkenemiii aldınız tarihii kusuuummm

ben makyaj bloglarında çok okudum işe yaramıyor o..saç maskeleri var saç yağı var uzatmak için falan onları kullan.

birde benim saçlarım ince telli ve hiç şekil almıyor ayrıca dökülüyorr ne sorunlu bi insanım benn 1 seneye kadar uzatmam lazım şimdi kulak hizasında çok az aşağıdaa

saçım dokulmesin cabuk uzasın diyenler.. komplex bakım yagları artı yılan yagı... ben denedim sonuc aldım sarımsaklı sampuanıda cok duyuyorum denesem mi onuda :44:

az once askım bizdeydi meyve salatası yaptım ona cok begendi yine butun gozler uzerimizdeydi sinir oluyorum su apartmana yaa haklısın minnakcım bize kesin nazar degiyor... daha kotu bişe olmasında ben razıyım yani elbisenin olmamasına falan

gicikcadi guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canımm inş ole olur... sende almıssın alyanslarını gule gule kullanın bir omur mutlu olun inşallah.. benimde tektasım kuyumcuda kucultturmeye vermıstık yarın gidip alıcaz arada begendigim bişey olursa alyansları bile alabilirim belki...

esss canım yanlıs soylemişim 41. sayfadaymıs... link burda, burdan bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/438657-2013-yili-gelinleri-olsun-degil-41.html#post20064506

elbisen cok güzelmiş canım ama ben ayakkabılarını daha cok begendim ::) harikaymıs güle güle giy .. bende meyve salatası cok yaparım ama kısın daha cok yapıodum simdi biraz ara verdim benim askımda bayılır bide ben üstüne bal ve tarcında döküyorum bazende ceviz sonra düz duvara tırmandırtcan beni diyo ..:):90:

İnşallah atanır enişteciikk bian önceee bi gelinimize daha mutlu sooon diyeliim

bol bol dua et kusum yaa ne kem gozluler sinir oluyorum öle insanlaraa bende askere gitmeden önce yapmıştım askıma bol bolda muz dogramıstım meger alerjısı varmıs yaa heryeri kabarmıstı yavrucamın :101:

sarımsaklı şampuanı denesem mi ??? sonuç alan varmı?

Canım yazı atlatalım öle dene istersen kokarca gibi kokmaa

Son düzenleme:

bende normalde oyle yaparım hatta bazen cıkolatayı eritip dokuyorum o da cok guzel oluyo ama simdi sıcakta baymak istemedim askımı hemde gercekten sakıncalı tabakta bomba gibi bişey olur heralde
tesekkur ederim canım ayakkabıyı bende seviorum ama yurumek hayli zor.. yeni alcagım elbiseye de uyarsa yine onu giyerim tabi once bol bol prova lazım bende senin resimlerine baktım oraya yazıcaktım ama burdan yazayım.. cok yakısmıssınız masallah ikinizde cok guzelsiniz allah bozmasın

ediyorum bitanemmm hemde nası bi gorsennn ... ayyy eniste beye yazık olmusss alerjisini bu sekilde ogrenmen ama hiç unutmıcanız bi anı işte

kız allah iyiligini versin sarımsak gibi kokmuyordu ki ben kokladıgımda sanki arkadasım kullanıyoda onda koklamıs hatta yetmemiş kafasını koklamıstım

sormaa kabarık kabarık yolladık askımı askere, kayınannıs soledı onuda cocuklugundan berı alerjısı varmıs ama normalınde yemedıgınden kabarmamıs hiç oda bilmıomus bende bıraz fazla abarttım yedirdikce yedırdım sankı bıdaha muz fln yıyemıcek kuzum :101: kusum bu aktardan alınan hazır sarımsaklı sampuanlar pek ıse yaramıo dıe bılıorum dogal yolla yapılan baya etkılıymıs ama kabarmasında onuda sımdı yaparsak kesın kafada mantı var gıbı olur heralde

Son düzenleme:

mantıyı cok severim ama onu bile sarımsaksız yerim ya kokusuna hiç tahammulum yok... bide kafamda kokarsa ooo
arkadasım memnun o da aktardan alıyo uzatmadı cogaltmadı ama en azından dokulmesi durdu diyo ama belkide psikolojiktir :44:
benimkide dokuluyo sanki ya sarımsak dısında cozu bulmam lazım... yılan yagı guzel ama onunda gercegini bulmak ve 3 saat kafada bekletmek kısımları sıkıntı

turplu suda hem dokulmeyı engelletıomus hemde uzatıomus kusum ama onu kaynatırken ole bi kokuyokiii sanırsın kanalizasyon borusu patladı kara turp özellikle:86: bikaç kere yaptım annem eve almam seni bidaha diyince bıraktım ilk başlarda dokuomus ama sona kesiomus dokmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…