a.s. Canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. Canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn![]()
amin inşallah canım benim. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah çok tatlı heyecanlar bunlar rabbim herkese nasip etsin inşallah![]()
sendemi öyle cnm?valla bu topiğe bayılıyorm. hergün heycanla koşuyorm yazdklarınızı okuym diye..
tanışmalar nişan hazırlığı düğün hazırlığı filan hepsi cok güzel heycanlar ya :) dediğiniz gibi bu yazılanlara filan bakınca sonradan aa neler gecmiş bole dicez inşala evliliğimizi çocuklarımızı filanda anlatırız. benimde suanda içimde bole kocaman bi istek var hemen evlenmek istiyorumm :)
Ya bu arada ben kendimi tanıtmadım sanırım kısa bir özgeçmiş yapayım hemen 23 yaşındayımm nişanlım askerde anlayacağınız üzre nişanlım başka şehirde yaşıo ben istanbuldayım acemi birliği istanbula düştü ama ağustosta dağıtım alcaz bakalım nereye düşcekk bilmiyorummm uzun dönem yapıo geldiktens onra kısmetse 7-8 ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz
![]()
hoşgeldin bebeğim bende 22 yaşındayım aşkım 27 yaşında çok şükür bizim askerlik yapılmış. Allah tez zmanda sizede kavuşmayı nasip etsin inşallahAileler biliyormu
amin cnm sağoll aileler biliyor tabiki 3 yıldır birlikteyiz 3.yılımızda nişanlandık![]()
dicle hani fotolar bend egörmek istiyore bir mahsuru yoksa
canım benim aklım başımda deil bu aralar malum :78: Nişanlıymışsın çok sevindim şuan bizlere göre yol kateden arkadaşlar arasındasın :81:
teşekkür ederim sağolun :) yani soyledim ben pek begenmem aslında kendimi ama sizden boyle duyunca bi mutlu oldum :)dicle bende nişan resimlerine baktım çok güzel kızsın maşallahhhh![]()
bayanlar saç uzatmayla ilgili bişeyler yazılmışş o formülü istiyorum bu sefer kararlıyım yapıcammmmm![]()
bizimde oyle canım 3 yıldır birlikteyiz ve 3. yılda nişanlandık :) bende nişanlımı beklicem simdi askerde off alışması cok zor gelicekAmin cnm sağoll aileler biliyor tabiki 3 yıldır birlikteyiz 3.yılımızda nişanlandık![]()
albüm kısmında ve evet profilimdende bakılıyo galiba .. ya kızlar ceyiz almaya başladınızmı siz neler aldınız? ben bikaç bisey alıp kenara koyuyorum hep bide sürekli gelinlik düğün mekanı ayakkabı filan bakıyorum niyeyse sanki hemen evlencem gbi:) sizede oyle oluyomuDicle hani fotolar bend egörmek istiyore bir mahsuru yoksa
cok teşekkür ederim sağolun kızlar :)diclecim şimdi bulup baktım fotolara gerçekten bir içim su gibisin maşallah,sübhanallah.RABBİM kaderinide güzel etsin.Yenide nişanlanışsın heralde hayırlı ugurlu olsun,ALLAH tamamına erdirsin güzelim
albüm kısmında ve evet profilimdende bakılıyo galiba .. Ya kızlar ceyiz almaya başladınızmı siz neler aldınız? Ben bikaç bisey alıp kenara koyuyorum hep bide sürekli gelinlik düğün mekanı ayakkabı filan bakıyorum niyeyse sanki hemen evlencem gbi:) sizede oyle oluyomu
albüm kısmında ve evet profilimdende bakılıyo galiba .. ya kızlar ceyiz almaya başladınızmı siz neler aldınız? ben bikaç bisey alıp kenara koyuyorum hep bide sürekli gelinlik düğün mekanı ayakkabı filan bakıyorum niyeyse sanki hemen evlencem gbi:) sizede oyle oluyomu