Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay tatlımm ya bi yasıma daha girdim turpun o kdr rezil kokcagı hiç aklıma gelmezdi
bizde annem degilde en kokulara cok hassasım... kucukken bogmaca olmusum ve odur budur sigara kokusu basta olmak uzere tum kotu kokular beni krize sokuyo, bogazlarım tahriş oluyo gozlerim yasarıyo falan.. iyiki koktugunu soledin ben biyerde duyup denerdim falan mazallah :26:
kusum valla benımde denemedıgım sey kalmamıs heergenken entele denedim ben arabistandan gelmişti yanaklarıma aktıgı yerler aknelendii ve hala minik izleri var delikçik şeklinde onuda kullanma pis entele
![]()
enteleyi cook duymustum ben anneme bana entele al nolur diye yalvarırdım ama annem almadı tabi kafana bilmedigin seyleri suremezsin diye.. sonra ben biraz kendi ekonomik ozgurlugumu elime alınca ilk işim entele sormak oldu aktara ama adamcagız bana onun yerine yılan yagı ile karısım sac bakım yagı verdi.. o zamanlar dzenli yapıodum ve gercekten cok faydasını gordum.. hakikaten pis enteleymiş yani demek dokundu sana tatlım yaa neyseki gecmiş kalıcı bişey olmamıs allahtan işte her duydugumuzu yapmamak lazım aslında ama içimizdeki sac sevgisi işte napcaksın![]()
![]()
uzattımı kusum senın o yag karısımın ben sımdı sınamekı yapıorum baya bı faydasını gordum 3. turu yapıorum askerım gelene kadar devam edıcem sonrada ederımde baya bı ara verırım sanırım tatıle falan gıtmek ıstıyoruz cunku orda ugrasamamah bu sac sevgımız valla kel kalcam herseyı denim derken :101:
evet tatlım normalden daha hızlı uzamıstı dokulmuyoduda parlıyodu hep falan ama bu sonucu almak icin uzun sure hiç ara vermeden sabırla uygulamıstım.. misafir geliodu eve o zaman bile aksatmıodum dusun :26: sinameki bagırsak rahatsızlıkları icin kullanılırdı ya sacada mı suruluyomuscok sasırdımmm onu nasıl kullanıyosun cnm kaynatıp suyunumu suruyosun bekliomu sacında
evet kusum yaprak halinde sinameki kaynatıp süzüyosun, ılıdığında bemiksle, tatlı badem yagını ekliyosun 4 saat kadar tutuosun kafanda yıkıosun. Eki Görüntüle 228686 bu ocakta ilk başladığım zaman kusum 15 ocak
Eki Görüntüle 228687 buda mayıs ortasında çekildi. 4 ayda bu kadar uzattı bikaç kerede minik minik kestim balım kırıklar ve v görüntüsü gitsin diyee
maşallah ne guzel sacların var .. omuzlarında cok guzelmişş yakıyosun valla cok guzelsin cnm arkadan bile belli
bende yapıyım bu karısımı yaa heveslendim ne guzel uzamıs.. benm saclarımda suan sennkiler kadar ama kesilmesi lazımm ucları fena
bu karısım dokulmeyi engelliyomu peki balımm? bideee bemiks nedir :44:
çok tesekkur ederim cnmm yaa son bişey daha haftada kaç kez yapıosun![]()
kızlar selaaaaam ben geldimnasılsınız görüşmeyeli? eve boya badaana yapıyoruz pek giremiyorum... şimdi de kaldıım yerlerin hepsini okuyayım dedim ama baya uzun sayfalar hepsini okumaya dayanamadan selam vereyim dedim
bugün aslında kafam bozuk. bi tane uzman çavuş telefonla konşmayacak kimse diye bişi atmış ortya zor bela duydum sevdiceğimin sesini
zor olan bi işi neden daha da zorlaştırırlar ki? bakıyorum herkes ne güzel heyecanlar içinde valla süpersiniz... ben de eylülden itibaren kıyafete falan pek para harcamamaya karar verdim gördüğümü alıyorum tutamıyorum kendimi. ama artık çeyiz alcam nevresim uyku seti falan... düşünmesi onları biriktirmesi bile nasıl heyecanlandırıyo.. sevdiceğimle birlikte uyuyacağım nevresimleri vs. almak, evimize bişeyler almak
buarada diclemurat cnaımmm ben bulamadım senin kıyafetle ayakkabıyı ya :44: arkadaş ekleyeyim de albümünden bakayım merak ettim
![]()