'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlısı olsun canım almışsın yüzüğünü :) cok güzelmiş güle güle kullanın inşalah:)

gıcıkcadı ayırlı olsun yüzükleriniz,bir ömür parmağınızda taşımak nasip olsun.
çok da beğendim bu arada

valla ya cok güzeldi okul 4 sene sürdü biz 3 senedir beraberiz tüm herkes hocalar filan biliyodu artık birlikte olduğumuzu bilmeyen yoktu :) ama okul bitti işte artık simdi işler daha zor askerlik filan iş arama offf

bizimde 2 sene sürdü şimdiki aklımız olsa alttan ders bırakırdık diyoruz:101: ilk 5 ayı bakıştık gözlerle cilveleştik geriye kalan dönemdede sevgiliydik bizim bölümden bi ben bide bi çift arkadaşımız kaldı hala devam eden onlarda evlendiler bikaç ay evvel hala görüştüğümüz hocalar sıra sizde diyo okul döneminden sonra görüşmeler azalınca insan bunalıma giriyo bi süre bizim evlerde çok uzaktı birbirine hoş artık yakındayız askerden gelsin dibinden ayrılmıcaaammmm

yaa bak bide strese girmiştin tatlım, bu stresi atlattın geçmiş olsun o yüzükleri taktıgınız zamanki aşkınızla bağlı kalın birbirinize canım

oy oy oy yüzüklere bak maşallah maşallah napıosunuz kızlar sıcak yaa istanbul güzeldi antalya klimasız olmuo

ünv. son sınıf öğrencisiym formasyonumu falan alıyorm. amacm seneye ing. öğretmeni olmak inşallah..

zümre oliciiiz seninle haa. ben de ingilizceciyim canım
beni bana anlatır gibisn. çok memnun oldum tanıştığıma...
herkes kendini biliyo.. para tutulamıyosa en güzli şimdiden almak tbi.. ama şimdiden çeyiz için ya para biriktirmek ya da bişyler almak lazm.. sonra sıkışırız kalırız valla!:86:

beniiim bi bi bitaneciiiikkk ilacııımmm o ya cidden majezik olmasaaa mahvolurduuum bendee

majezikk... benm de ağrılarımı dindiren tek hap..

gicikcadicım güle güle takın canım yüzüklerinizi
diclecim bide askerden sonra iş stresimiz var evet
minnakcım bizde 2 çiftiz sınıftan :)) bakalım inşallah bizde onlarda burdaki herkeste mutlu sona(mutlu başlangıca) ulaşır en kısa zamanda

ammmiiinnn canımm beniim son zamanlarda sürekli diyorum evlenip çoluk çoçuğa karışasım var yaaa

sendemi öyle cnm? valla bu topiğe bayılıyorm. hergün heycanla koşuyorm yazdklarınızı okuym diye..

söz uçar yazı kalır derler ya hani bu topikte bize çok güzel anılar biriktiriyo seneler sonra gene burda konuşurken dicez neler yaşamışız zamanında neleri atlatmışız hep beraber

slm bayanlar :)

çalıştıgım için sadece akşamları girebiliyorum ne yazık kii sanırım çoğumuz asker yolu bekliyoruz Allah bütün askerlerimize yardım etsin biran önce bize kavuştursun onları Aminn

birde askerlikten sonra iş arayacak olanlar var biz onu atlattık Allahtan inş. hayırlı bir iş bulurlarr

söz uçar yazı kalır derler ya hani bu topikte bize çok güzel anılar biriktiriyo seneler sonra gene burda konuşurken dicez neler yaşamışız zamanında neleri atlatmışız hep beraber

bi bakmışız minnakcımm çocuklarımızın isimlerini yaramazlıklarını okullu oluşlarını paylaşmışız ay çok heyecanlı :18::18:

a.s. Canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Selam kızlar,nabersiniz?

Oh oh topicte bi telaş var maşallah.
Gıcıkcadı yüzükleri aldınız he hadi hayırlısı olsun RABBİM bir ömür takmayı nasip etsin güzelim ALLAH tamamına erdirsin.
Cookie sendede telas ver hebak bilmiyodum inşallah sorunsuz geçer .Sıkıntı yapma canım tadını çıkartmaya bak .Bu arada terznin mahfettiği kıyafeti aradım ama bulamadım kaldırdınmı ,meraklandım :)İsteme tarihide belliymiş hadi hayırlısı RABBİM içinize sindirsin,darısı bizlere inşallah ...
Ayrıca yeni gelenler hoşgeldilerr,sefa verdiler...

tanışmalar nişan hazırlığı düğün hazırlığı filan hepsi cok güzel heycanlar ya :) dediğiniz gibi bu yazılanlara filan bakınca sonradan aa neler gecmiş bole dicez inşala evliliğimizi çocuklarımızı filanda anlatırız. benimde suanda içimde bole kocaman bi istek var hemen evlenmek istiyorumm :)

amin inşallah canım benim. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah çok tatlı heyecanlar bunlar rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…