'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

a.s. Canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

ya bu arada ben kendimi tanıtmadım sanırım kısa bir özgeçmiş yapayım hemen 23 yaşındayımm nişanlım askerde anlayacağınız üzre nişanlım başka şehirde yaşıo ben istanbuldayım acemi birliği istanbula düştü ama ağustosta dağıtım alcaz bakalım nereye düşcekk bilmiyorummm uzun dönem yapıo geldiktens onra kısmetse 7-8 ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz

amin inşallah canım benim. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah çok tatlı heyecanlar bunlar rabbim herkese nasip etsin inşallah

Amin güzelim amin,kızlar biz yeni bi akım başlatalım olurmu normalde gelin ayakkabısına yazılır ama biz burda sözlenen nişanlananlar hatta istenenlerde isim yazsak olmazmı

dicle bende nişan resimlerine baktım çok güzel kızsın maşallahhhh

hoşgeldin bebeğim bende 22 yaşındayım aşkım 27 yaşında çok şükür bizim askerlik yapılmış. Allah tez zmanda sizede kavuşmayı nasip etsin inşallah Aileler biliyormu

hoşgeldin bebeğim bende 22 yaşındayım aşkım 27 yaşında çok şükür bizim askerlik yapılmış. Allah tez zmanda sizede kavuşmayı nasip etsin inşallah Aileler biliyormu

Amin cnm sağoll aileler biliyor tabiki 3 yıldır birlikteyiz 3.yılımızda nişanlandık

amin cnm sağoll aileler biliyor tabiki 3 yıldır birlikteyiz 3.yılımızda nişanlandık

canım benim aklım başımda deil bu aralar malum :78: Nişanlıymışsın çok sevindim şuan bizlere göre yol kateden arkadaşlar arasındasın :81:

bayanlar saç uzatmayla ilgili bişeyler yazılmışş o formülü istiyorum bu sefer kararlıyım yapıcammmmm

bayanlar saç uzatmayla ilgili bişeyler yazılmışş o formülü istiyorum bu sefer kararlıyım yapıcammmmm

:) BENİM SAÇLARIM ŞUAN BELİMDE CANIM MAŞALLAH ÇOK ÇABUK UZUYOR KIRIKLARINI ALDIRIYORUM BENDE SÜREKLİ ŞUAN KAPALI OLDUĞUM İÇİN FÖN DÜZLEŞTİRİCİ FALAN FİLAN KULLANMIYORUM SANITRIM DAHA ÇABUK VE SAĞLIKLI UZAR

diclecim şimdi bulup baktım fotolara gerçekten bir içim su gibisin maşallah,sübhanallah.RABBİM kaderinide güzel etsin.Yenide nişanlanışsın heralde hayırlı ugurlu olsun,ALLAH tamamına erdirsin güzelim

Dicle hani fotolar bend egörmek istiyore bir mahsuru yoksa
albüm kısmında ve evet profilimdende bakılıyo galiba .. ya kızlar ceyiz almaya başladınızmı siz neler aldınız? ben bikaç bisey alıp kenara koyuyorum hep bide sürekli gelinlik düğün mekanı ayakkabı filan bakıyorum niyeyse sanki hemen evlencem gbi:) sizede oyle oluyomu

diclecim şimdi bulup baktım fotolara gerçekten bir içim su gibisin maşallah,sübhanallah.RABBİM kaderinide güzel etsin.Yenide nişanlanışsın heralde hayırlı ugurlu olsun,ALLAH tamamına erdirsin güzelim
cok teşekkür ederim sağolun kızlar :)

bana oluyor valla Yani daha vakit olmasına rağmen insan merak ediyor. çeyize henüz başlamadım ben canım Ne diye duruyorsam. Ben bir ara bebek beşiklerine kıyafetlerine de baktım ama aramızda kalsın Napim merak işte hemen bebek düşünmüyorum zaten ama o kadar cici şeyler var ki insan hayran kalıyor.

canım bende baktım ,hatta bi ara baya kaptırmıstım.Ama şimdi o kadar yoruldumki ara sıra bos bos hayallerle bakıyorum işte bakalım nasip olucakmı olucaksa ne zaman olucak!Ayrıca çeyize başlamadım bende daha.

bende bebek kıyafeti beşiği oto koltuğuna kadar herseyelere bakıodum valla:) simdi işte gelinlikti düğün hazırlığıydı onlara takmıs durumdayım :) ceyiz içinde ben kahvaltı takımı yemek takım catal bıcak tencere teflon caydanlık bikaç nevresim filan aldım aradada annem koyuyo ıvır zıvır seyler bardak canak. :) biz gecen sene nişanlımla camasır mak almayı düşünmüştük taksitle aradan cıksın diye ama kimse alma dedi yani o zmna alırsınız diolar ama sorada hepsi üstüste gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…