'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok be tatlım nerde,olsun diye sabırsızlanıyoz

bizim memleketler de uzak.... çok istiyorum hem deçok geriliyorum nasıl olcak bitcek... aileler sevecek mi birbirini. bi sorun çıkar mı... ben çok heyecanlanırım yaaa

güzelim bak şöyle düşün.şimdi ayrıldınızki askere gidip gelicek ve temelli birleşiceksiniz nasipse.tamamen kavusmak ıcın ayrılmanız lazımdı güzelim.unutma bak cok sukur bı engelı astınız okulu bıtırdınız.şimdi askerlık oda bitsin ardından nasipse zaten kovsanda gitmez şükret güzelim uzun dönem değilmiş kısa dönem çok şükürki...

bizim memleketler de uzak.... çok istiyorum hem deçok geriliyorum nasıl olcak bitcek... aileler sevecek mi birbirini. bi sorun çıkar mı... ben çok heyecanlanırım yaaa

severler guzelim severler.sıkma canını.siz sevmişsiniz onlarda severler .uzak olmasıda ıyı kızım ıste çok uzatmazlar cabucak olur hersey gıt gel olayı olmasın dıye

Ah o boşluk cok farklı bi durum gerçekten canım herşeye alışılıyo ama bu durum alışmak uzun sürüyo 7 aylık askerdi ben hala alışamamıştım gittiğinee, simdi gittiğine alıştım geldiğinde alısamıcam galba

Son düzenleme:
severler guzelim severler.sıkma canını.siz sevmişsiniz onlarda severler .uzak olmasıda ıyı kızım ıste çok uzatmazlar cabucak olur hersey gıt gel olayı olmasın dıye

ayyy annem hiç öyle demiyo ama.. yok bi tanışmaya gelsinler sonra söze gelsinler.. hele bi kaç kez gelsinler tanışalım... diyorum bak anneee müstakbel kayınvalidemde şeker var tansiyon var yazıktır kadına bi gelsnler verin işte beni takalım yüzükleriiii.. sonra da düğün... ama biizim planladıımız gibi gitmeyebiliyo işte.. yüksek ihtimalle sorunsuz geçer ama ben biraz pimpiriğim heyecan yapıyorum işte... kalcaklar falan ne bilim işte yaaa

Çatlakk ALLAH korusun.Asker arkadaşıda oldun hee,aşkının yanı sıra!RABBİM ayırmasın güzelim.Kızlar askerlik anılarını pek sevmezler sizde öyle bi sorun olmıycak ne güzel o anlatırken sende katılabiliceksin

amin canım . çok teşekkür ederim

evet şükür ediyorum her zaman .. günler su gibi akıp gitsin inşallah.. düğün fotograflarımızı paylaşalım burda, birbirimize yorumlar yapalım.. aah ah.

webcam'dan görüntülü görüşüyoruz işte.. ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. çok dokunuyo bana ( böyle görüyorum ama çok uzakki bana, (yine şükür ki görüyorum tabi) burdayken kaldığı evin önünden geçemiyorum ( çok haamrattır bide bana kahvaltılar hazırlardı .. ne yesem aklıma geliyo ya.

evet kusum nöbetleri bile beraber tuttuk hep 3-5 nobetlerını bile

Anneler öyle derler sen bakma.Güzelim kac kere getırtcekler tas çatlasın 3 yahu .olsun hem kız evi naz evidir.tatlım sorun çıkmasında laızm degıl 5 kere gelsınler.heycanlı olmak normal herkez yaısyodur aman o nasıl olcak bu ansıl olcak.hıc sıkma canını heycana fazla kapılıp o güzel günlerin içine etme tadını çıkartmaya bak bı daha yasanmıyo canım

telomer inşallah canım benim.böyle hayattan kopma ama evet özlem insnaı mahfedıyo ama bardagı dolu tarafından görmeye bak be canım .ALLAH büyük belki görme imkanı dogar .askere gitmeden gelemezmi sizn oraya

güzel olan zamana alışmak kolayda sıkıntılı zaman alışmak zor işte yavrum Son ayrılıklarımız bunlar o yüzden aşk ugruna cekılen her cile kutsaldır mantıgıyla sabredicez elden bişi gelmiyo malesef

bak canım emin ol bu uzaklık ikinize de ilişkinize de ayrı bi tat katacak... uzunca bi zamanı birlikte geçirme şansınız olmuş, bu da demekki birbirinizi çok iyi tanıyabilmişsinz.. bundan sonrası geçici ayrılıklar. ama her ayrılık da tamamen kavuşmaya giden yolda önünüzden kalkacak bi engel olacak... o yüzden sıkma canını... insanoğlu herşeye alışıyo Allah bizi öyle yaratmış ki... sevglm askere gittiği ilk gün öyle kötüydüm ki anlatılmaz yaşanır..kaldı ki benden zaten uzaktı.. tlfnda ona ulaşamıyodum her akşam göremiyodum kamerada...o acı hep böyle kalsaydı kafayı yerdim... telefonda her konşmamızdan sonra ağlardım ilk 2-3 hafta...okulda öğrencilerime bile rezil olmşluum var gözlerim akmış falan ne oldu ağladınız mı öğretmenim??? yooo ne ağlaması ama geçiyo inan ki alışıyosun.. istemesen de alışıyosun.. bu zamanda kafanı oyalayacak bişeyler bul... sıksık görüşürsnz zaten haberdar olursunuz birbrnzden.. Allah başka türlü ayrılık vermesin

haklısın canım ya.... akışına bırakmak lazım bazı anları ne kadar becerebilirsem artık

telomer inşallah canım benim.böyle hayattan kopma ama evet özlem insnaı mahfedıyo ama bardagı dolu tarafından görmeye bak be canım .ALLAH büyük belki görme imkanı dogar .askere gitmeden gelemezmi sizn oraya
gelemez canım o istanbulda oturuyo. ben elazığdayım .. ben istanbula gidiyorum da bu ara gidemicem o da zaten bu ara orda sonra asker oluyo .. ben liseyi istanbulda bitirdim, sonra üniv.elazığı kazandım. ailem de benimle birlikte taşındı. emekliler zaten.. nerden yazdım ben burayı aklıma ... diye az çemkirmedim. ama kader işte gelmesem onunla tanışamıcaktım belki

evettt

Kızlar ya neye uyuz oluyom bılıyomusunuz?KK da çok tanık oldum işte evlenene kadar günler geçmek bilmiyo.Evlendikten sonrada patır patır bıtiyo günler bu nasıl iştir yahu

Kızlar ya neye uyuz oluyom bılıyomusunuz?KK da çok tanık oldum işte evlenene kadar günler geçmek bilmiyo.Evlendikten sonrada patır patır bıtiyo günler bu nasıl iştir yahu

canım nasıl bitiyo?? daha mı hızlı geçiyo anlamında?? evlenince farklı telaşlar daha büyük sorumluluklarla zaman daha çabuk geçer tabi.. bekarlıkta en byük derdin telaşın ne olcak ki.. istisnai durumlar dışında..

bide sayılı gün çabuk geçer derler yalaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn

ONURUNUN BALI ; sen hiç sıkma tatlı canını herşeyde vardır bir hayır.sabır güzelim ,azcık sabret .Sabrın sonu selamettir.Hasret aşkınızı güçlendiricek ,hiç belli olmaz sen bol bol dua et RABBİM büyük bi kapı açılır bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…