- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
yok be tatlım nerde,olsun diye sabırsızlanıyoz![]()
bizim memleketler de uzak.... çok istiyorum hem deçok geriliyorum nasıl olcak bitcek... aileler sevecek mi birbirini. bi sorun çıkar mı... ben çok heyecanlanırım yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok be tatlım nerde,olsun diye sabırsızlanıyoz![]()
haklısın canım, ama 4 sene boyunca yapışık ikiz gibi dolaştık, hergün nerdeyse sabah 8 den akşam 11 e kadar onu görüyodum, yanında uyuduğum günler oldu, beraber yemek yaptık beraber yedik. ailemden çok görüyodum onu. sırf sevgilim değil burdaki en iyi arkadaşım oldu. öyle iyi öyle masumki birde, nasıl alıştım anlatamam.. hiç sevmiyorum şu an yaşadığım şehri. o olmasa asla duramazdım burda.
şimdi o gidince ben burda yapayalnız kaldım. duramıyorum(
hergün evde oturuyorum. öyle sıkıcı ki. onunla dolu dolu geçerdi günlerimiz.
her anlamda boşluğa düştüm yani
bu yüzden çok zor geliyo bana şu an.
rabbim herkesin gönlüne göre versin.. tez zamanda kavuşalım ...
bizim memleketler de uzak.... çok istiyorum hem deçok geriliyorum nasıl olcak bitcek... aileler sevecek mi birbirini. bi sorun çıkar mı... ben çok heyecanlanırım yaaa![]()
haklısın canım, ama 4 sene boyunca yapışık ikiz gibi dolaştık, hergün nerdeyse sabah 8 den akşam 11 e kadar onu görüyodum, yanında uyuduğum günler oldu, beraber yemek yaptık beraber yedik. ailemden çok görüyodum onu. sırf sevgilim değil burdaki en iyi arkadaşım oldu. öyle iyi öyle masumki birde, nasıl alıştım anlatamam.. hiç sevmiyorum şu an yaşadığım şehri. o olmasa asla duramazdım burda.
şimdi o gidince ben burda yapayalnız kaldım. duramıyorum(
hergün evde oturuyorum. öyle sıkıcı ki. onunla dolu dolu geçerdi günlerimiz.
her anlamda boşluğa düştüm yani
bu yüzden çok zor geliyo bana şu an.
rabbim herkesin gönlüne göre versin.. tez zamanda kavuşalım ...
severler guzelim severler.sıkma canını.siz sevmişsiniz onlarda severler .uzak olmasıda ıyı kızım ıste çok uzatmazlar cabucak olur hersey gıt gel olayı olmasın dıye![]()
Her anında her türlü sıkıntıya girerek yanında oldum çok şükür canım. Allah korusun ayrılsak bile diyorum ölene kadar unutamassın beni çünkü erkekler askere gittikten sona sadece askerlik anılarını anlatır ve bu anıların hepsinde ben varım![]()
amin canım . çok teşekkür ederimüniversitede böyle sağlam bi ilişkinin ardından bi de işi oturtursanız değmesin keyfinizeinşallah herşey gönlünüzde hayırlı bi şekilde gider de, ailelerinz tanışır resmiyete dökersnz.. o zaman rahat rahat görşürsnz...
evet şükür ediyorum her zaman .. günler su gibi akıp gitsin inşallah.. düğün fotograflarımızı paylaşalım burda, birbirimize yorumlar yapalım.. aah ah.güzelim bak şöyle düşün.şimdi ayrıldınızki askere gidip gelicek ve temelli birleşiceksiniz nasipse.tamamen kavusmak ıcın ayrılmanız lazımdı güzelim.unutma bak cok sukur bı engelı astınız okulu bıtırdınız.şimdi askerlık oda bitsin ardından nasipse zaten kovsanda gitmez şükret güzelim uzun dönem değilmiş kısa dönem çok şükürki...
Ah o boşluk cok farklı bi durum gerçekten canım herşeye alışılıyo ama bu durum alışmak uzun sürüyo 7 aylık askerdi ben hala alışamamıştım gittiğinee, simdi gittiğine alıştım geldiğinde alısamıcam galba![]()
ÇatlakkALLAH korusun.Asker arkadaşıda oldun hee,aşkının yanı sıra!RABBİM ayırmasın güzelim.Kızlar askerlik anılarını pek sevmezler sizde öyle bi sorun olmıycak ne güzel o anlatırken sende katılabiliceksin
![]()
ayyy annem hiç öyle demiyo ama.. yok bi tanışmaya gelsinler sonra söze gelsinler.. hele bi kaç kez gelsinler tanışalım... diyorum bak anneee müstakbel kayınvalidemde şeker var tansiyon var yazıktır kadına bi gelsnler verin işte benitakalım yüzükleriiii.. sonra da düğün...
ama biizim planladıımız gibi gitmeyebiliyo işte.. yüksek ihtimalle sorunsuz geçer ama ben biraz pimpiriğim heyecan yapıyorum işte... kalcaklar falan ne bilim işte yaaa
![]()
evet kusum nöbetleri bile beraber tuttuk hep 3-5 nobetlerını bile
webcam'dan görüntülü görüşüyoruz işte.. ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. çok dokunuyo bana( böyle görüyorum ama çok uzakki bana, (yine şükür ki görüyorum tabi) burdayken kaldığı evin önünden geçemiyorum
( çok haamrattır bide bana kahvaltılar hazırlardı .. ne yesem aklıma geliyo ya.
webcam'dan görüntülü görüşüyoruz işte.. ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. çok dokunuyo bana( böyle görüyorum ama çok uzakki bana, (yine şükür ki görüyorum tabi) burdayken kaldığı evin önünden geçemiyorum
( çok haamrattır bide bana kahvaltılar hazırlardı .. ne yesem aklıma geliyo ya.
Anneler öyle derler sen bakma.Güzelim kac kere getırtcekler tas çatlasın 3 yahu .olsun hem kız evi naz evidir.tatlım sorun çıkmasında laızm degıl 5 kere gelsınler.heycanlı olmak normal herkez yaısyodur aman o nasıl olcak bu ansıl olcak.hıc sıkma canını heycana fazla kapılıp o güzel günlerin içine etme tadını çıkartmaya bak bı daha yasanmıyo canım
gelemeztelomer inşallah canım benim.böyle hayattan kopma ama evet özlem insnaı mahfedıyo ama bardagı dolu tarafından görmeye bak be canım .ALLAH büyük belki görme imkanı dogar .askere gitmeden gelemezmi sizn oraya
güzel olan zamana alışmak kolayda sıkıntılı zaman alışmak zor işte yavrumSon ayrılıklarımız bunlar o yüzden aşk ugruna cekılen her cile kutsaldır mantıgıyla sabredicez elden bişi gelmiyo malesef
![]()
Kızlar ya neye uyuz oluyom bılıyomusunuz?KK da çok tanık oldum işte evlenene kadar günler geçmek bilmiyo.Evlendikten sonrada patır patır bıtiyo günler bu nasıl iştir yahu
Kızlar ya neye uyuz oluyom bılıyomusunuz?KK da çok tanık oldum işte evlenene kadar günler geçmek bilmiyo.Evlendikten sonrada patır patır bıtiyo günler bu nasıl iştir yahu