hosgeldin canımm
durumun benimkiyle aynı yaa hatta erkek arkadasın ve senin yaslarınızla bizimkilerde aynen oyle...bizimkide hemen evlenme derdinde ama bende senin sebeplerinden dolayı erteliyorumm
çok teşekkür ederimm:)
kaderimiz benziyor yani,belki aynı zamanlarda evleniriz=)
iş güç ne sizin? ikiniz de çalışıyor musunuz???
inşaallah canımbenim 2013 haziran gibi duruyo ama bakalım
ben yeni mezunum canım ogretmenlik yapıodum okurken, devam edebilirim baska alana da yonelebilirim ama devam etcem gibi duruyo simdilik...
askım da subay, siz ikinizde ogretmensiniz sanırım
Bi fırsat buldum hemen girdim kk'ya böle mutlu bi haber okicamı tahmin etmemiştim canım benim inanılmaz sevindim helal enişte beyeee
Kızlar bikaç güncük daha yokum hepinizi özlediiimm beee seviyorumda
minnak valla özlettin kendini... güzelce eğlen gel tamam mı...
ewet canım arkadaşlarım benim hepinize ayrı ayrı minnettarım.. güzel dileklerinizle dün akşam çok güzel geçti haftaya pazar yüzüklerimiz takılıyor inşallah.babamlar çok beğendi ailesini, bugünde annesi ve babası gelip ayrıntıları konuşacak. veee biraz önce yüzüklerimize baktık. pazar olduğu için çoğu yer kapalı çok çeşit yoktu almadık. ama çok güzel bişeymiş aşkımda beni affetti eskisi gibiyiz çok şükür kardeşi bugün bana yenge dedi ay kendimi çok garip hissettim :78:
erkekler 27 yaşına gelince nedense aceleci oluyor. aşkımda 27 yaşında ve aceleci
evet ikimiz de öğretmeniz(aslında pratikte öğretmen sayılmam-rehber öğretmenim-),erkek arkadaşım kadrolu atandıktan sonra,kış gibi falan nişan düşünüyoruz.
bakalım her şeyin hayırlısı:)
hangi bölüm mezunusun?(çok meraklıyım galiba)
ewet canım arkadaşlarım benim hepinize ayrı ayrı minnettarım.. güzel dileklerinizle dün akşam çok güzel geçti haftaya pazar yüzüklerimiz takılıyor inşallah.babamlar çok beğendi ailesini, bugünde annesi ve babası gelip ayrıntıları konuşacak. veee biraz önce yüzüklerimize baktık. pazar olduğu için çoğu yer kapalı çok çeşit yoktu almadık. ama çok güzel bişeymiş aşkımda beni affetti eskisi gibiyiz çok şükür kardeşi bugün bana yenge dedi ay kendimi çok garip hissettim :78:
erkekler 27 yaşına gelince nedense aceleci oluyor. aşkımda 27 yaşında ve aceleci
çok sevindim canım güzel geçmesine ailelerin de anlaşmasına ve sevgilinle aranızın düzelmesine mutluluklar diliyorum tekrardan. Benim de erkek arkadaşım şu an 25 yaşında ama 2 sene sonra evlenceiğimiz zaman 27 olcak ben de 24 olcam kısmetse.
:) est. Canımm sorucaz tabi tanımaya calısıoruz birbirimizi.. Ingiliz dili edebiyatı meznuyum ben..
Hayırlısı dedigin gibi canım siz aynı meslektenmişsiniz ne guzelll
çok sevindiiiiiiiiiiiimmm darısı basımıza bitanemmmm hep boyle mutlu ol tamam mı
tanışmadık ama önceki sayfalarda okumuştum yazılarını...
çok tebrik ederim,inşallah hepimize böyle güzel nasip olur.
Burda yağmur yağıyo,yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş
amin:)
aaaayyyyyçok güzel canım çok sevindim.. Herşey şimdiki gibi güzel devam eder inşallah.
Bu arada en küçük benimki ya, hatta çok mu küçük ne daha 22 yaşında
ben 22 yaşımdayım boşver küçük deilNe demişler erken kalkan yol alır erken evlenen çocuk(yerine başka bir kelime kullanılıyor ama burada kullanamam onu ) alır. Bizimki en çokta çocuk için acele ediyor tam bir çocuk delisi bende en az bir yıl bekleme taraftarıyım bakalım ne edecez
selam kızlar bende geldim.Biz 2013 ü beklemiyoruz biz keyif bekliyoruz inşallah 2013 e hatta 2012 ye kalmadan evlenebilirim .şu belirsizlik kadar kötü birşey yokmuş ya pöfffffff
evet yaa yasını basını almıs erkek de cocuk da cocuk dior... Bizdede var o konu, benmkide hemen istemiyo ama en fazla 1 sene bekleyelm die dusunuo bense en az 3 deyince cocuk bana baba yerine dede dicek askım bu gidisle diyo
selam kızlar bende geldim.biz 2013 ü beklemiyoruz biz keyif bekliyoruz inşallah 2013 e hatta 2012 ye kalmadan evlenebilirim .şu belirsizlik kadar kötü birşey yokmuş ya pöfffffff
Kızlar bir şey soracağım sizlere. Bizim bu ekim ayı gibi söz olacak ama nişan anca seneye ağustos-eylül gibi olacak. Erkek arkadaşım evlenme teklif ederken muhtemelen bana tek taş alıcak sözde de onu takar yine ben de erkek arkadaşıma ince bir söz yüzüğü almayı düşünüyorum çünkü sözle nişan aramız 1 yıl nerdeyse hem de sadece tek bana tek taş takılırsa bu yüzük kesme kurdale olayı olmaz o zaman. Şimdi ince bir alyans alsak erkek arkdaşıma ,nişanda ikimize de daha kalın güzel alyanslar alsak olur di mi?
olur tatlımmm
bizimde durum senle aynı biliosun en söz nişan arası uzun diye asıl alyansımı simdiden alıyorum... herkes ole yapın dedi.. nişan da bidaha yuzuk merasimi yapmıcam o yuzden, biz simdiden alıyoruz alyanslarımızı, tektasımla beraber takıcam ama sizinki gibide gayet mantıklıben bidaha bidaha yuzuk almak istemedim ondan bole bi tercih yaptık zaten simdi alcagım alyansta ince olcak kalın yuzukleri pek sevemedim ben kaba durdu parmagımda bide tektasla takılınca daha da kaba oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?