'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok güzelmiş canım teklifin mutluluklar diliyorum. akalım bizimkisi napıcak eylül-ekime kadar süresi var ailelerin tanışmadan yapması lazım teklifi di mi ama.

Hayırlı olsun canımAllah herkese nasip etsin
Çok güzel bir sürpriz olmuşMutluluğunuz daim olsun
Kocaman gülümsemelerle okudum,çok sevindim senin adına

harika bi sürpriz olmus tebrik ederim ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN <3

kızlaaar hepinize cok tesekkur ederimmm darısı isteyen herkesin basına.. bende eylüle kadar süresi var diodum ve teklif gelmedikçe heralde yapmıcak diodum ama askım herzamanki gibi ince dusunceli davrandıgı icin uzatmıs
buarada lisaruz ve anestezi hosgeldinz aramıza

dun aksam o yorgunlukla ailecek aksam piknigindeydik, komsularımız, amcamlar, babam annem kardesim kardesimin cok yakın arkadasları herkes vardı veee tabiki askım babamla herkesle cok iyi anlastı.. inşallah hersey heep boyle gdeeer

bugun de gicikcadımızın buyuk gunu.. tatlımmm hersey gonlunce olur insallahhh... butun kalbimle dualarım ve iyi dileklerim seninle.. seni cok seviyoruz hersey cok guzel olcakk

OHOH MAŞALLAH CANIM BENİM KIZ BENİ AĞLATACAN DUYGUSALLAŞTIRDIN BAK SENİ SENİ ŞAKA BİR YANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. AKŞAMI DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM. AMA BAKALIM BECEREBİLECEKMİYİM.
BABALARDA ANLAŞIRSA HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH. YARIN HABERLERİ VERİRİM KUZUM BENDE SİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ BU ARADA GERÇEK DÜNYADAKİ 8 YILLIK ARKADAŞLARIM BU HAFTA İSTEMEM OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE DÜN KANDİL DOLAYISIYLA BİLE MESAJ ATMADILAR. NEDE BU HEYECANI MI PAYLAŞMAYI DŞÜNÜYORLAR. ANLADIĞIM ŞU Kİ DUYGULAR GERÇEK VE SAMİMİYSE ORTAMIN SANAL OLMASI HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR. :13:

katılıorum gercekten. sadece netten konustugum 8 yıllık arkadasım var. hıc de bırıbırımızı gormedık ama sureklı konusuruz. duygu ve dusunceler samımı olsun. onemlı olan bu. ınsallah geceyı guzel atlatacaksın canım. yurekten dua edıyoruz bunun ıcın. stres yapmazsan zaten senın ıcın de gusel gecer.

rica ederim canım benimm herzaman yanındayızzz

gicikcadicım ben de çok heyecanlıyım senin adına, herşey gönlüne göre olsun.. çok güzel geçsin bu akşamın yarın hemencik güzel haberleri alalım senden

cookide_dough, canım piknik olayınız ne güzelmiş öyle hepberaber

hoşgeldin orchideacım
sende durumlar nasıl :) nişanlı mısın sözlü müsün.. yoksa beklemede misin henüz

hoşbuldum hepinizi
benim aslında bekleme durumu gibi bir şey ama sürpriz bir şekilde hızlı olacak devamı.
erkek arkadaşımın atanmasını bekliyoruz, aslında 2012'de de evlenebiliriz ama ben erken olduğuna inanıyorum.
maddi olarak da hazır değilim ama erkek arakdaşımın ailesi gayet hazır.
bakalım kısmet.

hayırlısı olsun canım
mesleği nedir erkek arkadaşının, sen çalışıyor musun, yaş kaç ? .. (çok mu sordum )

hayırlıs olsun gicikcadı yarın bekliyoruz gelişmeleri ona göre hepimiz seninleyiz.

hayırlısı olsun canım
mesleği nedir erkek arkadaşının, sen çalışıyor musun, yaş kaç ? .. (çok mu sordum )

yok cnm
ben öğretmenim,erkek arkadaşım da öğretmen,ben geçen yıl atandım ancak o atanamadı(branşlarımız farklı),bu yıl netleri iyi gözüküyor,inşallah atanır.
ben 23 yaşndayım,o 27.

senni durumun nedir?nişan falan??

biz de aynı sınıftaydık, bu haziranda mezun olduk. ikimizde 22 yaşındayız. o ağustosta askere gidecek. kısa dönem.
biyoloji mezunuyuz. ben formasyonda alıyorum bir dönemim kaldı ama öğretmenlik düşünmüyorum yüksek lisans yapmak istiyorum tıp fakültesi histoloji-embriyolojide. bakalım kısmet artık.
nişan falan yok henüz. istemede olmadı. o askerden gelip işe girince inşallah.

senin erkek arkadaşın da yaş olarak genç,bizimki biraz yaşlandığından olsa gerek pek bi aceleci
hatta onun hesabına göre seneye bu zamanlar evleniriz.:)

senin erkek arkadaşın da yaş olarak genç,bizimki biraz yaşlandığından olsa gerek pek bi aceleci
hatta onun hesabına göre seneye bu zamanlar evleniriz.:)

kısmet valla, hakkınızda hayırlısı olsun
benimki küçük evet :) bizim işlerimiz planladığımız gibi giderse seneye nişan sonraki sene düğün yapıyoruz :)

Bi fırsat buldum hemen girdim kk'ya böle mutlu bi haber okicamı tahmin etmemiştim canım benim inanılmaz sevindim helal enişte beyeee

Kızlar bikaç güncük daha yokum hepinizi özlediiimm beee seviyorumda

hosgeldin canımm
durumun benimkiyle aynı yaa hatta erkek arkadasın ve senin yaslarınızla bizimkilerde aynen oyle... bizimkide hemen evlenme derdinde ama bende senin sebeplerinden dolayı erteliyorumm

Bi fırsat buldum hemen girdim kk'ya böle mutlu bi haber okicamı tahmin etmemiştim canım benim inanılmaz sevindim helal enişte beyeee

Kızlar bikaç güncük daha yokum hepinizi özlediiimm beee seviyorumda

tesekkur ederimm canımmm
cok özletme kendiniiiiii tamam mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…