'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlar...

Benim durumum net değil ama 2012 sonları ya da 2013 başında evleneceğiz inşallah. Beni de alır mısınız aranıza?

İstanbul'da cnm bende İstanbul'dayım destek oluyorum tabi ki ama hasretlik çok zorr gerçekten

Son düzenleme:
İstanbul'da cnm bende İstanbul'dayım destek oluyorum tabi ki ama hasretlik çok zorr gerçekten

Zor tatlım Allah sabrını vericek am meraklanma kısa dönemmi peki ?

Merhaba kızlar...

Benim durumum net değil ama 2012 sonları ya da 2013 başında evleneceğiz inşallah. Beni de alır mısınız aranıza?

Başımızın üstünde yerin var canım hoşgeldin

merhabaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben bilgisayar programcılıgı mezunuyum. istanbul üniversitesinden. istanbul üniversitesi çok geç hazırlıyor. gidip cazgırlık yapsam alırım da gıtmeye de usendım.
çıkış belgemız var onaylı. her yerde geçiyor onu kullanıyorum suan.

aramıza hosgeldın
bugun tac da kampanya var kızlar %30 ındırım var bılgınıze. ben yatak setı kaptım hemen
dun de sınemaya gıttık askımla cok guseldı son zamanlarımızı degerlendırıyoruz.
pazar gunu aılesı bızı pıknıge davet ettı oraya gıtcez bıraz streslıyım :26:

merhaba tatlımmmm
cıkıs belgen yetiyorsa gerek yok ugrasmana zaten tatlım elbet verirler
ohh masallah canımm gezin tozun eglenin hiç stres yapmaaa cok guzel gecicek

noter onayı oldugu ıcın sorun olmuyor.
inşallah guzel geçer. teyzelerı kuzenlerı ıle tanısacagım ksımetse.aılesı ıle daha onceden tanısmıstım. hayırlısı :)

cok heyecanlı yaaa cok guzel heycanlar tabi canım umarım cok eglenirsiniz bende daha aile icine girmedim bakalım darısı basıma

Ben geldim kızlar

çok sıcak bugün hava resmen yanıyorum ya :84:
Bu arada benim nişan işini annemler ramazandan sonra düşünüyor ya bu ne acele diyom işler hızlandıkça korkuyorum ya bu nasıl bişey neredeyse ben vazgeçtim diyesim geliyor Anlamıyorum kızlar neler oluyor bana :84:

hoşgeldin tatlımmmm
neee hemen nişan mııı dugun ne zaman olcak peki annen 2 yıl kuralından vazgecti galba

hoşgeldiiiiiinnn

aa gicikcadi, ne vazgeçmesi, stresten öyle geliyodur sana

hoşgeldin cnm :) sen ne için bekliyorsun bakalım

Zor tatlım Allah sabrını vericek am meraklanma kısa dönemmi peki ?

Başımızın üstünde yerin var canım hoşgeldin

Hoşbulduk, herkese selam.

Ne için olacak, malesef çoğunuz gibi bizde askerlik bekliyoruz. Bir an önce gidip gelir ve evleniriz artık inşallah o da çok sıkıldı bende beklemekten.

ne güzel işte nişanlı olacaksınız. bizde o da yok. askerlikten önce onay vermiyorlar.
strestendır senınkı. kasma canım kendını :)

ewet cookiecim annem o kuraldan vazgeçmiş. hazırlıklarımız tamamlanırsa düğünü 1 yılda da yaparız diyo inşallah birkaç güne kadar isteme günü belli olacak. dün nasıl bir psikolojideysem gerçekten vazgeçmeyi düşündüm. çok manyağım ben ya Allah a şükür hem sevdiğim hem anlaştığım birini bulmuşum bide buurun kıvırıyorum. dün bana stresten olduğunu yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim seviyorum sizi asker yolu bekleyen arkadaşlarım inşallah kavuşacaksınız hayırlısıyla sevdiceklerinize dualarım sizinle ben bu gidişle 2013 gelini olabilirmiyim bilmiyorum ama bu forumda daha geniş bakmayı öğrendiğimi söleyebilirim. ii ki varsınız.

Son düzenleme:
selaaaaaaaaammm
nerelerdesiniz bakalım gelinler :79:

gicikcadimmm tatlımm hakkında ne hayırlıysa nezaman hayırlıysa o zaman olsun tatlımm dedigin gbi anlasıp guvenebilcegin birini bulmussun onla mutlu olmaya bak inşallah hersey gonlunuze gore olsun canım arkadasımm

bende dün kendimi sımarttım bol bol bi gittm kuaföre 2 saat sonra cıktım valla, saclarıma bi bakım yaptırdım uclarından kırıkları aldırdım mankur pedikur oohhh mis oldum, bugunde eger benim paşa hazrettleri uyanaabilirse alısverise gidicez sonrasında yuzuk bakıcaz... ben teklifimi hala alamadım ama yuzuk bakıyorum vazmı gecsem acaba yuzuk bakmaktan :84:

Hayırlı olsun canıııımmmm çok sevindiim, gerçekten stresten bazen düşünülüyo kolay değil bir ömüre evet demek, Allah mutluluğunuzu bozmasınnn inaşaallahh dualarını esirgeme bizdenn çok ihtiyacımız oluyooo bu hasretlikktee

ooohh iyi yapmışınnn canımmm hakkınnn şımartt benimde askeriiiiimmmm çarşııdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…