bendee çook fazlaaa :98:
benimde gün boyunca sadece 20 adım uzağımda ama bende çok özlüyorum aşkımıııı :97: :98:
benimde gün boyunca sadece 20 adım uzağımda ama bende çok özlüyorum aşkımıııı :97: :98:
kızlar moralim çok bozuk erkek kardeşimi bugun doktora goturduk yumurtalıklarında buyume gibi bir problemi varmıs ultrasonografiye gonderdiler... ne oldugu belli degilbende yarın göz dr na gitcem gözlerim agrıyıp duruyo ... annem böle giderse ben sözden falan gecicem diyo morali o kadar bozulduki nazar mı degdi bize bi anda ne oldu bilmiyorum
nolur dua edin bize bugun yarın dr.dan iyi haberlerle dönelim
bende mezun oldum canım bu haziranda.. yaşımda 22 . 4 yıl aynı sınıfta okuduk. ancak babam, askerliğini yapmadan falan tanıştırmayı göze alacağım bi yapıda değilbilmiyorum belki de bana öyle geliyordur, stres yapıyorum hep.. en iyisi askerden gelsin de öyle söyleyeyim durumu.
17-18 yaşı geçtim 30 yaşında bile okuyosan evlilik olmaz babama göre. okursun kendi ayaklarının üzerinde durursun, karşısına çıkaracağın kişide artık sorumluluk alabilecek düzeyde olmalıdır(askerlik-iş halledilmiş olacak yani) sonra evlenirsin
sizin içinde hayırlısı olsun tatlım.senin adına çok sevindim..
kızlar moralim çok bozuk erkek kardeşimi bugun doktora goturduk yumurtalıklarında buyume gibi bir problemi varmıs ultrasonografiye gonderdiler... ne oldugu belli degilbende yarın göz dr na gitcem gözlerim agrıyıp duruyo ... annem böle giderse ben sözden falan gecicem diyo morali o kadar bozulduki nazar mı degdi bize bi anda ne oldu bilmiyorum
minnakcım, angelcim, telomercim gicikcadimmm hepinize tesekkur ederimmmm canlarımm
dünden beri dua edip duruyoruz zaten kardeşimden iyi haber geldi cok sukur bişeyi yokmus fıtık olmuş ve oraya inmiş o da basit bisekilde alınabilirmiş isterse...
sıra bende bende öğleden sonra gidicem doktora epi zamandır vardı bu bende ama ihmal ediyodum korkarım azcık doktorlardan ama artık dayanılcak gibi degil agrılar falan nette arastırınca hep kotu kotu seyler cıkıo karsıma yaa umarım bişeyim yoktur okuyan herkesden bir dua bekliyorum umarım aksam kendi iyi haberlerimide yazarım
minnakcım, angelcim, telomercim gicikcadimmm hepinize tesekkur ederimmmm canlarımm
dünden beri dua edip duruyoruz zaten kardeşimden iyi haber geldi cok sukur bişeyi yokmus fıtık olmuş ve oraya inmiş o da basit bisekilde alınabilirmiş isterse...
sıra bende bende öğleden sonra gidicem doktora epi zamandır vardı bu bende ama ihmal ediyodum korkarım azcık doktorlardan ama artık dayanılcak gibi degil agrılar falan nette arastırınca hep kotu kotu seyler cıkıo karsıma yaa umarım bişeyim yoktur okuyan herkesden bir dua bekliyorum umarım aksam kendi iyi haberlerimide yazarım
çok teşekkür ederim canlarım benimmmm iyi enerjilerinizi hep hissettim bugun
Bendede önemli bişey yokmuş, göz kurlugu çıktı birde miyopmusum 1.25 derece ... Artık gözlük kullanıcam
Dedigin gibi tatlımm herseyin bası saglık sakın ihmalkar olmayın benim giibi bende dersimi aldım 6 ayda bir kontrollerimi şikayetim olmasa da yaptırıcam göz bu baska birseye benzemiyor
bendede önemli bişey yokmuş, göz kurlugu çıktı birde miyopmusum 1.25 derece ... artık gözlük kullanıcam
dedigin gibi tatlımm herseyin bası saglık sakın ihmalkar olmayın benim giibi bende dersimi aldım 6 ayda bir kontrollerimi şikayetim olmasa da yaptırıcam göz bu baska birseye benzemiyor
bendede önemli bişey yokmuş, göz kurlugu çıktı birde miyopmusum 1.25 derece ... artık gözlük kullanıcam
dedigin gibi tatlımm herseyin bası saglık sakın ihmalkar olmayın benim giibi bende dersimi aldım 6 ayda bir kontrollerimi şikayetim olmasa da yaptırıcam göz bu baska birseye benzemiyor
Oh çok şükür canım benim
Aklım sendeydi valla tatlım anca geldim kurstan hemen girdim sen yazdın mı diyeeohh bak iyi haberler duyduk sendendee ihmal etme artık hiçbişekildee
ohhh ıı ıı bunlar bıse deıl bende de olmustu bı donem goz kurulugu. cok bılgısayara falan bakıyorsan bıraz azalt ya da sık sık goz kırpmaya calıs canım cok ıse yarıyor.
benımde bobreklerımle alakalı sıkayetım var ama ıhmal edıorum hep
canımmm yaa cok tesekkur ederim destekleriniz içindoktor fobisi kötü şey valla ecel terleri döktüm kapıdan girene kadar ama ihmalkarlık daha kötü bişey tabi.. bide etrafımda bekleyen hastaların cogunda ciddi hastalıklar vardı duydukça bi hoş oldumm
ohhh ıı ıı bunlar bıse deıl bende de olmustu bı donem goz kurulugu. cok bılgısayara falan bakıyorsan bıraz azalt ya da sık sık goz kırpmaya calıs canım cok ıse yarıyor.
benımde bobreklerımle alakalı sıkayetım var ama ıhmal edıorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?