'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar moralim çok bozuk erkek kardeşimi bugun doktora goturduk yumurtalıklarında buyume gibi bir problemi varmıs ultrasonografiye gonderdiler... ne oldugu belli degil bende yarın göz dr na gitcem gözlerim agrıyıp duruyo ... annem böle giderse ben sözden falan gecicem diyo morali o kadar bozulduki nazar mı degdi bize bi anda ne oldu bilmiyorum
nolur dua edin bize bugun yarın dr.dan iyi haberlerle dönelim

Çok üzüldüm canımmm çok geçmiş olsun kardeşe iyi haberler duyun inşallahh sağlık herşeyden önce geliyoo tabii dua et bol boll

Son düzenleme:

Benim babamda askerlik işi bitmeden evlenmemize hatta nişana bilr izin vermiyor canım ama tanıştırmama sıcak baktı ve ailesiylr tanışıp askerlik öncesi söz gibi bir şeye evet dedi. Ben de daha 22 yaşındyım erkek arkadaşım da 25 yaşında. askerden döndükten sonra nişan yapıcaz ondan 1 yıl sonra da evlilik düşünüyoruz yani bizim de daha 2 sene var evliliğe. Şimdilik herkesin haberi oldu artık ilişkimizden ve tanışmalar olacak sadece biz de ilişkimize devam edicez işlerimizi yoluna koyana kadar.

allah nazarlardan korusun
inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. güzel haberler duyarsınız canım. haberdar et bızı de mutlaka.

canım geçmiş olsun. korkulacak bişeyler çıkmaz inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz

oooyy kıyamam ben sana kuzum. üzülme kötü bişey çıkmaz inşallah. bol bol dua edelim canım. sende duayı dilinden düşürme. yüreğini ferahlatır şeytanın vesvesesinden korur seni. merak ediyorum sonucu hemen yaz olur mu canım. inşallah kötü bişey çıkmayacak.

minnakcım, angelcim, telomercim gicikcadimmm hepinize tesekkur ederimmmm canlarımm
dünden beri dua edip duruyoruz zaten kardeşimden iyi haber geldi cok sukur bişeyi yokmus fıtık olmuş ve oraya inmiş o da basit bisekilde alınabilirmiş isterse...

sıra bende bende öğleden sonra gidicem doktora epi zamandır vardı bu bende ama ihmal ediyodum korkarım azcık doktorlardan ama artık dayanılcak gibi degil agrılar falan nette arastırınca hep kotu kotu seyler cıkıo karsıma yaa umarım bişeyim yoktur okuyan herkesden bir dua bekliyorum umarım aksam kendi iyi haberlerimide yazarım

İnşallah bebeğiiimm bekliyoruz haberlerinii kötüyü düşünmeden gitt geeelll Kardeşede gene geçmiş olsun dualarımız seninle canım beniiimm

oh çok şükür canım inşallah sende de bişey çıkmayacak ama göz bu ihmale gelmez. okuyan bütün arkadaşlar sağlıklarına dikkat etsinler herşeyin başı sağlık

çok teşekkür ederim canlarım benimmmm iyi enerjilerinizi hep hissettim bugun

bendede önemli bişey yokmuş, göz kurlugu çıktı birde miyopmusum 1.25 derece ... artık gözlük kullanıcam
dedigin gibi tatlımm herseyin bası saglık sakın ihmalkar olmayın benim giibi bende dersimi aldım 6 ayda bir kontrollerimi şikayetim olmasa da yaptırıcam göz bu baska birseye benzemiyor

Oh çok şükür canım benim

Aklım sendeydi valla tatlım anca geldim kurstan hemen girdim sen yazdın mı diyee ohh bak iyi haberler duyduk sendendee ihmal etme artık hiçbişekildee

ohhh ıı ıı bunlar bıse deıl bende de olmustu bı donem goz kurulugu. cok bılgısayara falan bakıyorsan bıraz azalt ya da sık sık goz kırpmaya calıs canım cok ıse yarıyor.
benımde bobreklerımle alakalı sıkayetım var ama ıhmal edıorum hep

Oh çok şükür canım benim

valla oyle canım benmm dunden beri sukrediyorumm bu korku bana yeter senelerce :96:

Aklım sendeydi valla tatlım anca geldim kurstan hemen girdim sen yazdın mı diyee ohh bak iyi haberler duyduk sendendee ihmal etme artık hiçbişekildee

canımmm yaa cok tesekkur ederim destekleriniz için doktor fobisi kötü şey valla ecel terleri döktüm kapıdan girene kadar ama ihmalkarlık daha kötü bişey tabi.. bide etrafımda bekleyen hastaların cogunda ciddi hastalıklar vardı duydukça bi hoş oldumm

bende kitabı bilgisayarı azalttım canım baya damlada verdi zaten gunde 20 kez bile damlatabilirsin dedi, göz kurulugu da miyop da bizde genetik zaten ama bendeki yaz aylarıyla beraber tavan yapmıs resmen
sanada cok gecmiş olsun canım aman ihmal etme... mutlaka guvendigin bir doktora git, doktorda cok onemli, kardeşimin rahatsızlıgını anlayamamıstı ilk gittimiz doktor dün gittigimiz ultrason sonucu gelmeden daha bakınca anladı ne oldugunu

Cidden o fobi inanılmaz bişii canım, ben dişten çok çektim hani bu kanal tedavisi varya çubuk gibi bişi koyuyolar dişe onu diş kökümü delerek diş etime kadar cıkartmıslar onu ordan almaları için ameliat oldum o zamandan beri korkarım dişçilerden ama gectigimiz aylarda ciddi bi tedavi görmek zorunda kaldım bu fobim yüzünden gitmedim hiç dişçiye mahvoldu dişlerim. 18 yasındayken tel tedavisi görmen lazım demişlerdi bu yaştan sonra telmi takıcam ya diye kafa tutmuştum şimdi 23 yaşındaım ve tel tedavisi görüyoruum büyük konuştuuumm çoookk:86:

Bende kum döküyoruuum ya çok lanet bişii senede iki kere ciddi anlamda sancım tutuyoo doktorum artık normal doğpum yapabilirsin sen daha fazla acısı yok kum ve taş dökmekten diyooo

Son düzenleme:
sanada cok gecmiş olsun canım yaaa ben diş gibi seylerden hiç korkmuyorum da bole kalp beyin göz gibi hayati organlar beni cok korkutur Allah vermesin saglıkdan ayırmasın

buarada annecigime trendyoldan su ayakkabıları aldım kampanya bitimine 2 dk kala hemde nasıl sizce ?? o bole topuklu sporları sever , begenirsem bende otlanırım annemle ayak numaramız aynı

http://http://www.trendyol.com/American-Eagle-Nero-Nero-Bayan-Ayakkabi-BA590-P311118.aspx

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…