'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler tatlım..oooooooohhh ii yapmışsın canım. valla bende saçıma bakım yaptıracam ama söz olacağı zaman olsun istiyorum. birde saçım uzun belimde aşkımda böle seviyor yazın zor oluyor ama napim bende çok seviyorum uzun saçı. ay şu yüzük işi beni çok heyecanlandırıyor. çok merak ediyorum o alışverişi. siz önceden beğendiniz mi hayatım yoksa bugünmü bakacaksınız. ayrıntıyı yaz lütfen çok merak ediyorum ben böle şeyleri. birde büyük ihtimalle yüzük alışverişi bizim aşkımla ilk alışverişimiz olacak o daha çok heyecanlandırıyor beni :18:

ooohh iyi yapmışınnn canımmm hakkınnn şımartt benimde askeriiiiimmmm çarşııdaaaa

canımm ya sende azalttın yakında kavusuyosun askerine... beraber carsılara cıktıgınız gunleri de gorelim inşallah

ben de soz zamanı yine gidip yaptırcam canımm cok iyi geldi valla saclarıma kuaforcugumun ellerine saglık yok tatlımmm daha once netten falan baktık oyle gidip gormedik bugun gidip dolascaz heryere bakıcaz model-fiyat karsılastırması yapıcaz begendigim bişey olursa alırız yoksa benimki sonradan gider alır bilmiorum.. bide bana soz icin elbise bakıcaz falan askım benim yaa cok tatlıı dün kuafore gittim mutlu oldum dedim askım ben sana kredi kartının birini veriyim istedigin gibi git kuafore alısverise dedi ben yiceem onuuu yiceeeem

çok teşekkür ederim canım inşallah sizinde böle mutluluk haberlerinizi duydukça daha da mutlu olurum

maşallah ay Rabbim hep böle güzel günleri nasip etsin inşallah. ben söz için aldığım elbiseyi ekledim mi bilmiyorum buraya ama tekrar ekleyeyim çok hoşuma gitti. kargodan biraz önce aldım ve çok beğendim rengi daha mat ama çok şık duruyor. Eki Görüntüle 221709 saçımı da su dalgası yaptırayım diyorum. sizce elbise nasıl

Çok şükür canım az kaldıııı bide baglantısı sürekli gitmesede bari kamerada görebilseeemmm Eniştee hep mutlu etsin böle seni kuşuuuummmmm

çok teşekkür ederim canım inşallah sizinde böle mutluluk haberlerinizi duydukça daha da mutlu olurum

İnşallaahh canım tez zamanda bizdende güzel haberler duy

aminn canım inş
elbisen cok seker canım güle güle hep mutlu gunlerinde giy inş ugur getirsin sana, su dalgasıda olur bence bu elbiseye

inşallah canımmmmmmm
seni çok iyi anlıyorum tatlımm yakında kanlı canlı hep yanında olcak inşallah sen buna odaklan

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız? Ben de artık uğrayacağım bu topiğe.

hoş geldin almorcum nasılsın. senle başka topiclerde de karşılaşmıştık dimi yanlış hatırlamıyorum. ve özet olarak durumları geçersen çok sevinirim(söz, nişan v.s.)

altınada sıyah topuklu giydimiii cok guzel olur canımm, bihterin bodeli gibide güzel olur uzunmuş zaten saçların havalı dururr

Selam kızlar nasılsınız? Ben de artık uğrayacağım bu topiğe.

Hoşgeldin canımmm Çok şükür iyiiiz sen nasılsın?

su dalgasında da düşündüğüm model işte buuu

kısmetse 2013 yazına düğün düşünüyoruz ama hiçbir hazrlığım yok kızlar nişanlım daha çok erken diyor bi de ben öğrenciyim ünide sizi bulduğuma çok sevndm hazrlık konusunda bana yadımcı olursunuz di mii

altınada sıyah topuklu giydimiii cok guzel olur canımm, bihterin bodeli gibide güzel olur uzunmuş zaten saçların havalı dururr

Hoşgeldin canımmm Çok şükür iyiiiz sen nasılsın?

ewet canım evdeki pc nin net yok ne yazıkki yoksa akşam giyer hemen eklerdim dur en iisi foto bi çekeym eklemek için yol bulurum inşallah çünkü sizin yorumlarınız benim için önemli

Ay siniirr oldum 5 dk adam akıllı konuşamaaaadııııkkkk

Hep birlikte halletceezz canım

hoşgeldin tatlımmm ne guzel cogalıyoruz
oluruz tabikiiii burda birbirimize yardımcı olmak icin varız zaten ne guzel sen nisanlanmıssın.. benmde daha hiçbir hazırlıgım yokkk :26:

hoşgeldin canım biz burda birbirimiz için varız. her konuda elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz(çoğul konuşuyorum çünkü biliyorum burdaki bütün arkadaşlarım böle düşünüyor)

aaa sana kızarmı canımıniçiiii banaydı o cevap.. baglantı gidiyorda askeriyle konusamadılar web cam de

Olur mu balııımmm 2 haftada 1 anca çarşıya çıkıyo askeriiimm ve net gidip geliyooooo konuşamıyoruz bi türlü sinir oldum

kıyamam canım ya bende ikide bir lafa atlıyom şu şöle bu böle diye bana diyon sandım. bu net zaten ne zaman lazım olsa hiç hızlı olduğunu görmedim. inşallah zaman çabucak geçerde kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…