'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar yaşlarınız kaç? Birde beraberlikleriniz ne kadadır sürüyor?

Önce ben cevap vereyim. :) 25 yaşındayım ve imzamdan da anlaşılacağı üzere, 6 yıldır birlikteyiz sevdiceğimle.

Hep birlikte halletceezz canım

hoşgeldin tatlımmm ne guzel cogalıyoruz
oluruz tabikiiii burda birbirimize yardımcı olmak icin varız zaten ne guzel sen nisanlanmıssın.. benmde daha hiçbir hazırlıgım yokkk :26:

hoşgeldin canım biz burda birbirimiz için varız. her konuda elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz(çoğul konuşuyorum çünkü biliyorum burdaki bütün arkadaşlarım böle düşünüyor)

tşkler bağğğyanlar

hoş geldin almorcum nasılsın. senle başka topiclerde de karşılaşmıştık dimi yanlış hatırlamıyorum. ve özet olarak durumları geçersen çok sevinirim(söz, nişan v.s.)

Evet canım ben de seni hatırlıyorum. Şimdilik bir gelişme yok artık ailemin bütün dertleri erkek arkadaşımı tanıyor ve hepsi beğendi olumsuz bir yorum almadım özellikle de babamdan. Onun önümüzdeki hafta sınavı var bakalım inşallah verir de okulunu bitirir. Ona göre ciddi ciddi ailelerin tanışmasını isteme ve söz olaylarını düşüneceğiz bitirse zaten kasım gibi askere gidicek askere gitmeden eylül sonu ekim başı gibi düşünüyoruz isteme ve söz. Nişanı anca seneye askerliğ bitsin ben de kpssye hazırlanıcam sınava bir girip çıkayım anca öyle olacak kısmetse. Bizimkiler de sıcak baktı bu plana bakalım her şey kısmet canım. Senin nasıl son gelişmeler?

selam kızlarrrr
topıgımız almıs basını gidiyor :) masallah
yuzuk alıs verısı cok heyecanlı oluo valla. ben cok utanmıstım.
ama hemen almamıstık sevgılım bıraz degısıgını arkamdan almıstı
hareketlılık gordum sızde nısanlanacaklar sozler havada ucusuyor

Önce ben cevap vereyim. :) 25 yaşındayım ve imzamdan da anlaşılacağı üzere, 6 yıldır birlikteyiz sevdiceğimle.

ben 22 yaşındayım. ve sanırım en kısa süreli beraberlikte rekor benim henüz 3 aylık bir beraberliğimiz var. ama işin ilginç yanı onu tanıdığım ilk gün sanki doğduğumuzdan beri beraber hissetmem

bende gelişmeler şöle:
babam şuan ailesini ve onu araştırıyor yani dedektiflik yapıyor ve sonuçlar şuan muhteşem bölece anne ve babamın gönlü daha rahat inşallah kötü bişeyde çıkmayacak. birkaç güne kadar ailesine haber verilecek isteme günü sonrasında isteme gününde söz günü kararlaştırılacak tabi bunlar ben böle yazıorum ama büyük ihtimalle 10 gün içerisinde olup bitecek :18: bakalım kısmet kuzum

ben de 22 yaşındayım erkek arkdaşım da 25 kızlar ve 11 temmuz pazartesi günü 3. yılımızı bitireceğiz inşallah beraber. Seneye nişanlanırsak 4. senenin sonunda ,evlenirsek de 5. senenin sonunda evlenmiş olucaz kısmetse.

Son düzenleme:

Ne güzel canım. Burdan artık isteme ve söz olayını anlatırsın biz de öğreniriz faydalanırız tecrübelerinden.

Maşallah kızlar, inşallah her şey istediğiniz gibi olur.

Uzun süreli ilişkiler çok zor gerçekten, en güzel çok uzatmamak, ama işte şartlar böyle elveriyor bazen.

Maşallah kızlar, inşallah her şey istediğiniz gibi olur.

Uzun süreli ilişkiler çok zor gerçekten, en güzel çok uzatmamak, ama işte şartlar böyle elveriyor bazen.

valla daha önce karşıma çıksaydı beklerdim ben isterse 10 yıl olsun beklerdim. beklemek güzeldir doğru kişi olduğunu bliyorsan tabi arada yıpranılıyor ama sevgilinin herşeyi sevgili oluyor. beklemesi bile...

Yani öyle tabi ki. Bende iyiki karşıma çıkmış diyorum iyi ki. :)

Benim de eskiden gözümde çok büyürdü ama şimdi bakıyorum 3 sene ne çabuk geçmiş. Bu 2 sene de öyle geçer diye umuyorum.

kıyamam canım ya bende ikide bir lafa atlıyom şu şöle bu böle diye bana diyon sandım. bu net zaten ne zaman lazım olsa hiç hızlı olduğunu görmedim. inşallah zaman çabucak geçerde kavuşursunuz.

Yok bebeğim olur mu öle şey ben senle birlikte heycanlanıyorum burda bi bilsen Sevdiceğim gitti gezinmeye sanki çok konuşmuşuz gibii

23 yasındayım bende canım 3 senemizi bitirdik 4. senemizdeyiz bizde üni arkadaşım sıra arkadaşım sonra hayat arkadaşım oluverdii

ne güüüzeeell işte canımmm o his yeterli zaten bi gülüşüyle hissetmiştim bende öyle, 6 ay birbirimizden çekinip konuşamadık bile. nette konusuyoruz ama okulda çekiniyoruz bigün benim lahmacun krizim tuttu illa yicem diye sınıftakiler hepberaber gittik, bana lahmacun dürerken çıkmaya başladık çocuklarımıza anlatıcamız sevgili olma hikayemize baksana :86::86::86:

Hoşgeldiin canııımmm Cidden çok güzel yüzük seçmek biz kendi aramızda söz yapmıştık o zaman bile çok heycanlanmıştım

genelde uzun surelı ılıskıler var sanırım topıgımızde ..
bızımkı 7 aylık suanda ama arkadaslıgımız 5 yıllık. daha onceden de beraber olmustuk bıraz enteresan bı ılıskımız var
24 yasındayım 25 e gırdım sanırım. solemek ıstemıorum valla yaşlanma korkusu sardı benı sanırım..
askerlık yuzunden beklıorus ıste bakalım kısmet.

Ooo millet 40 yaşında evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor ne yaşlanması canım ya

Bizim aslında çok güzel bir hikayemiz olabilirdi tabi benim salakça psikopatça düşüncelerim olmasaydı. Ben kardelenleri çok severim ve bir konuşmamız sırasında sölemiştim. Konuştuğumuz o haftanın pazar günü buluşmak için sözleştik tabi sevgili deiliz daha asılma aşamasındayız. Neyse erzurum da aziziye ve mecidiye tabyaları vardır meşhur tarihi yapılar baktım oraya gidiyoruz. Ama aylardan nisan.. Ben sordum "hayırdır tabyalarda ne işimiz var" die "sen kardelen seviyormuşsun ya burda olabilir belki bulabiliriz solmamış olanlar varsa" dedi .. Birde bu bizim ilk randevulu buluşmamız. Neyse gittik kardelen bulamadık ama gezdik oraları yarısı yeşil yarısı beyaz... Karlar halen erimemiş neyse gün çok güzeldi.. Ve aradan birkaç gün geçti annem ve babam dedemlere gittiler gece orada kalacaklar(dedemler köyde yaşıyor). Bizde bunla telde konuşuyoruz gece saat 1 dediki "annenler yok madem senle bir çılgınlık yapalım mı ne dedim gelip seni alayım tabyalara gidelim dedi Ne tabyası dedim saat 1 ne olur beni kırma sana anlatacaklarım var cesaretimi toplamışken geleyim anlatayım tabyalara gitmeyelim kapı önünde konuşalım yeter ki bu gece içimdekileri sana anlatayım dedi. Garibim evlenme teklif edecek güya benimde tabyalardaki mutlu halimi görünce orda sölerim demiş tabi bendeki inat damarına denk geldi yok gelme diyom yarın konuşuruz. Bayağı bir ısrar etti ama yer mi anadolu çocuğu yemez neyse işte gelemedi Ertesi gün buluştuk ben çıkma teklif edecek die bekliyorum. Yemek falan yedik "eee diyom sürekli dün ne anlatcaktın" sanki anlamamış gibi tam dilinin ucuna geliyor söleyemiyor. Tekrar soruyorum yine aynı birkaç kez böle devam etti en sonunda arabayla gidiyoruz erzurum da üç kümbetler var yine tarihi bir yapı onun önünde durdu becerebildiği kadar evlenme teklif etti. Ama ben çıkma teklifi beklerken evlenme teklifi alınca aynen Yanaklarımdan resmen alev fışkırıyor abartısız 10 dk balık gibi bön bön suratına baktım ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sonra kendime gelince cvp vermiştim ama halen o halime gülüyor. Birde şu lafı var tabi " ne güzel kendimi hazırlamıştım unutulmaz bir anımız olacaktı ne vardı sanki inat edecek." Ama ben pişmanmıyım deilim çünkü gecenin bir yarısı o şokla kesin kalp krizi geçirirdim.

Bu arada işte tabyalardan birinin resmi
1.
bu da üç kümbetlerin resmi
2.

ve tarihi aşkımız

KIZLAR KALEYE BENZEYEN TABYA, DİĞER RESİMDE KÜMBETLER..

Son düzenleme:
gıcıkcadi ne güzel bir hikayeniz var.

Yazdıklarını okuyunca aklıma geldi de, şu kadar sene oldu ben daha evlenme teklifi almadım, heralde almadan da evleneceğim. :86::86::86::86:

Maşallah aşkınıza canııımm
Bizim çıkmamız lahmacunla oldu evlilik teklifimizde dürümle olur heralde

gıcıkcadi ne güzel bir hikayeniz var.

Yazdıklarını okuyunca aklıma geldi de, şu kadar sene oldu ben daha evlenme teklifi almadım, heralde almadan da evleneceğim. :86::86::86::86:

eder enişte bey canımmm

kızlar maşallah ucmussunuz yine hızınıza yetiseemedimmm gıcıkcadımm hemen hikayeni okudum ve wooow dedim yaa bole bir evlenme teklifi yani eniste bey cok romantikmiş...

bolsekerlii tatlımm ben cok evlenme teklifi aldım ama kabul edemeyecegim kişilerden.. kabul edecegim kişi ise hala yapmadı malum teklifi sanırım yapmayacak da napalım kısmet boyleymiş diorum sanırım evlenme teklifini kabul etmedigim kişilerin ahı boyle cıktı :2:

biz daha yeni dondukkk ve ayaklarım suan isyan ediyor.. hala da işimiz bitmedi hiçbişey begenemedim birtek askıma bize kahvaltıya gelirken giymesi icin pantolon ve gomlek aldık marks&spencer dan.. bende kotonda pudra rengi bir elbise ve vizon rengi ayakkabı begendim altına, askımmm gorunce sok oldu peri kızı gibi kuğu gibi oldun diye ama bilmiorum yarında bakıp oyle karar vericem artık...

alyans işine gelince ondada belki 30 tane kuyumcu gezdik, ama yok... ben sade genelde ince modelleri begeniorum ama hep kapkalın ıslemeli mişlemeli seyler bi degişil hoş bişey bulamadım.. birtek atasay da iki model dikkatimi cekti biri şu

TAL01165-TAL01166 Beyaz Altn ift Alyans

biride bunun teklisi biraz daha kalındı galiba :44:

söz tepsimede henuz karar veremedim onu galba soze yakın alıcam...

işte boyle kızlar... bakalım finalde nelere karar vermiş olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…