sanada cok gecmiş olsun canım yaaa ben diş gibi seylerden hiç korkmuyorum da bole kalp beyin göz gibi hayati organlar beni cok korkutur Allah vermesin saglıkdan ayırmasın
buarada annecigime trendyoldan su ayakkabıları aldım kampanya bitimine 2 dk kala hemdenasıl sizce ?? o bole topuklu sporları sever , begenirsem bende otlanırım annemle ayak numaramız aynı
http://http://www.trendyol.com/American-Eagle-Nero-Nero-Bayan-Ayakkabi-BA590-P311118.aspx
bende de taş gibi bişe var sanırım. ulstrason verdı doktor ama çektirmedimdaha onceden hıc sıkayetım yoktu yuzmeye basladıktan sonra bole oldu. yerınden oynadı galıba dıe dalga gecıom keyfını bozdum
spor ayakkabı da gayet mantıklı hem topuklu hem spor
bende babetlerı cok sevıorum ama fazla gıyemıorum ayaklarımı vuruo hep
angelcım ihmal etme sen yinede tatlımm
buarada bu yıl mezun olan gelin adayları diplomanızı aldnız mı yaa? ben mezuniyete gidemedim malesef o gunmu dagıtıldı bilmiorum okuldan da haber gelmedi gidip ben mi alıcam napıcam ki bilemedim suan :44:
evet tatlım üni diploması.. lisede hemen almıstım diplomamı ben o yuzden bunda sasırdım biraz.. bide normalde danısman hocalar surec hakkında surekli bilgilendirir ama hiç ses cıkmadı gel ilişigini kes yada diplomanı al falan diye :44: mezun oldugumu solemişti sadece ki onu bende biliorum yani
hmmm çok tesekkur ederim tatlım simdi anladım niye sesleri cıkmıyo
bende iş-güç olaylarına gircem ondan sabırsızımgerci suan calıstıgım yerle anlasırsam sorun olmaz onlar istemez ole sozume guvenirler gerci anlasamasam da istedigim isi bulana kadar burda calısmaya devam etcem..
ingiliz dili edebiyatı benm bolum canım.. 3 senedir bi dil okulunda calısıyorum zaten ogretmenlik yapıorum ama ole laylaylom.. kadroya almak icin mezun olmamı bekliyolardı.. mezun oldum simdide sıkıldım sanki ogretmenlikten bilmiyorum valla kafam karısık hayırlısı diye dua ediyorum hep :44:
sen ne mezunusun canım
Ah ne guzel zamanında bende istemıstım bölümünüben rayo televızyon mezunuyum canım kısa süreli çalıştım dergide tvde ama istediğim bi meslek değildi şimdi modelistlik eğitimi alıyorum şubatta biticek inşallah çocukluktan beri istediğim tek meslekti şimdiye nasipmiş
ay tatlişkolarım gidecem ya ihmal etmemem lazım farkındayım..
iş güç konuları açılmış. ben 2007 mezunuyum daha dıplomam hazır deıl
öğrenci işleri bilir canım orayla konuşabilirsin.
ay tatlişkolarım gidecem ya ihmal etmemem lazım farkındayım..
iş güç konuları açılmış. ben 2007 mezunuyum daha dıplomam hazır deıl
öğrenci işleri bilir canım orayla konuşabilirsin.
senin bölümde cok guzelmiş tatlımm.. hayırlı olsun yeni mesleginde o zaman
bende bölümümü cok seviyorum ama nebilim böle simdi aklım karısık ne is yapsam diye mezun olunca sudan cıkmıs balık gibi oldum
nee 2007 den beri hazır deil miaaa cok sasırdımmm onun yerine transcript falan mı verdiler canım :44:
tatil donusu aramayı dusunuorum zaten tatlımmm.. sen ne mezunusun?
Tatlım benim sevgilimde hala almadı diplomasını ilişik kesme gibi bişiydi adı belge veriyolar bu burda okudu mezun oldu die transcript gibi notlar falan yazmıyodu, dıplomanı almayada o belgeyle gidiyosun yoksa vermıyolaar, askerden gelince alcaz bizde sevdiceğimin diplomasını
Kızlarr yemin törenimiz olduu dağıtımlar ağustostaymışş acaba nereye düşcekkk
Kızlarr yemin törenimiz olduu dağıtımlar ağustostaymışş acaba nereye düşcekkk
cookie canım bizim finaller 9 haziranda bitti, 23 haziranda diplomasını aldı benim sevgilim.. ve gitti
bizim fakültede hazırmış diplomalar işlemleri halleder halletmez veriyolar. en fazla iki gün sürüyomuş o işlemlerde..
cookie canım bizim finaller 9 haziranda bitti, 23 haziranda diplomasını aldı benim sevgilim.. ve gitti
bizim fakültede hazırmış diplomalar işlemleri halleder halletmez veriyolar. en fazla iki gün sürüyomuş o işlemlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?