• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sanada cok gecmiş olsun canım yaaa ben diş gibi seylerden hiç korkmuyorum da bole kalp beyin göz gibi hayati organlar beni cok korkutur Allah vermesin saglıkdan ayırmasın :50:

buarada annecigime trendyoldan su ayakkabıları aldım kampanya bitimine 2 dk kala hemde :1: nasıl sizce ?? o bole topuklu sporları sever , begenirsem bende otlanırım annemle ayak numaramız aynı :61:

http://http://www.trendyol.com/American-Eagle-Nero-Nero-Bayan-Ayakkabi-BA590-P311118.aspx

Gayet şık ve spor canım çok güzelmiş ayakçınızda parlansın :61:

teşekkür ederim cnımm :70: annem babet giyemiyo cok düz taban spor ayakkabıda giyemiyo kendimi yere cıplak basıyomusum gibi hissediyorum diyo o yuzden boyle ayakkabıları tercih eder ama heryerde bulamıyoruz.. gorunce alayım dedim umarım iyi cıkar gecen yıl kore den alıyordum boyle ayakkabbılar ama cok kalitesiz cıkıyolardı :50:

bende de taş gibi bişe var sanırım. ulstrason verdı doktor ama çektirmedim :( daha onceden hıc sıkayetım yoktu yuzmeye basladıktan sonra bole oldu. yerınden oynadı galıba dıe dalga gecıom keyfını bozdum :27:

spor ayakkabı da gayet mantıklı hem topuklu hem spor:34:
bende babetlerı cok sevıorum ama fazla gıyemıorum ayaklarımı vuruo hep :31:

angelcım ihmal etme sen yinede tatlımm

buarada bu yıl mezun olan gelin adayları diplomanızı aldnız mı yaa? ben mezuniyete gidemedim malesef o gunmu dagıtıldı bilmiorum okuldan da haber gelmedi gidip ben mi alıcam napıcam ki bilemedim suan :44:

bende de taş gibi bişe var sanırım. ulstrason verdı doktor ama çektirmedim :( daha onceden hıc sıkayetım yoktu yuzmeye basladıktan sonra bole oldu. yerınden oynadı galıba dıe dalga gecıom keyfını bozdum :27:

spor ayakkabı da gayet mantıklı hem topuklu hem spor:34:
bende babetlerı cok sevıorum ama fazla gıyemıorum ayaklarımı vuruo hep :31:

İhamal etme canım sonrası daha kötüü olur canım, bende ilk sancıyla giderken bide kum döküyomusum falan diye dalga gecıyodum ki dokuyomusum malum olmuş:1: hemde össe sınavından bi gün önceydi ya kabus gibi ilaçta sureklii çişini getiriyo sınavda elimde raporla hocaya derdimi anlattım sureklı sesli izin almim baskaları rahatsız olmasın diye abartısız 4 kere wcye gittim ve en son gittiğimde aglamaya başladım bu bii rüüyaa ben dün gece yattım daha uyanmadım diye :1::1:

angelcım ihmal etme sen yinede tatlımm

buarada bu yıl mezun olan gelin adayları diplomanızı aldnız mı yaa? ben mezuniyete gidemedim malesef o gunmu dagıtıldı bilmiorum okuldan da haber gelmedi gidip ben mi alıcam napıcam ki bilemedim suan :44:

Tatlım üni diplomasımı? hoş her diploma geç veriliyo ben üni diplomasını ocakta anca alabilmiştim ama yerine geçen bi belge veriyolar ilişik kesmemi neydi adı

evet tatlım üni diploması.. lisede hemen almıstım diplomamı ben o yuzden bunda sasırdım biraz.. bide normalde danısman hocalar surec hakkında surekli bilgilendirir ama hiç ses cıkmadı gel ilişigini kes yada diplomanı al falan diye :44: mezun oldugumu solemişti sadece ki onu bende biliorum yani :1:

evet tatlım üni diploması.. lisede hemen almıstım diplomamı ben o yuzden bunda sasırdım biraz.. bide normalde danısman hocalar surec hakkında surekli bilgilendirir ama hiç ses cıkmadı gel ilişigini kes yada diplomanı al falan diye :44: mezun oldugumu solemişti sadece ki onu bende biliorum yani :1:

Agustos gibi falan ilişik kesme belgesini verıyolardı canım çünkü yaz okulunda olanlardan geçenlerde oluyo ya onlarla zamanı denk getiriyolar

bende iş-güç olaylarına gircem ondan sabırsızım :1: gerci suan calıstıgım yerle anlasırsam sorun olmaz onlar istemez ole sozume guvenirler gerci anlasamasam da istedigim isi bulana kadar burda calısmaya devam etcem..
ingiliz dili edebiyatı benm bolum canım.. 3 senedir bi dil okulunda calısıyorum zaten ogretmenlik yapıorum ama ole laylaylom.. kadroya almak icin mezun olmamı bekliyolardı.. mezun oldum simdide sıkıldım sanki ogretmenlikten bilmiyorum valla kafam karısık hayırlısı diye dua ediyorum hep :44:

sen ne mezunusun canım

bende iş-güç olaylarına gircem ondan sabırsızım :1: gerci suan calıstıgım yerle anlasırsam sorun olmaz onlar istemez ole sozume guvenirler gerci anlasamasam da istedigim isi bulana kadar burda calısmaya devam etcem..
ingiliz dili edebiyatı benm bolum canım.. 3 senedir bi dil okulunda calısıyorum zaten ogretmenlik yapıorum ama ole laylaylom.. kadroya almak icin mezun olmamı bekliyolardı.. mezun oldum simdide sıkıldım sanki ogretmenlikten bilmiyorum valla kafam karısık hayırlısı diye dua ediyorum hep :44:

sen ne mezunusun canım

Ah ne guzel zamanında bende istemıstım bölümünü:1: ben rayo televızyon mezunuyum canım kısa süreli çalıştım dergide tvde ama istediğim bi meslek değildi şimdi modelistlik eğitimi alıyorum şubatta biticek inşallah çocukluktan beri istediğim tek meslekti şimdiye nasipmiş :61:

ay tatlişkolarım gidecem ya ihmal etmemem lazım farkındayım..
iş güç konuları açılmış. ben 2007 mezunuyum daha dıplomam hazır deıl :52:
öğrenci işleri bilir canım orayla konuşabilirsin.

Ah ne guzel zamanında bende istemıstım bölümünü:1: ben rayo televızyon mezunuyum canım kısa süreli çalıştım dergide tvde ama istediğim bi meslek değildi şimdi modelistlik eğitimi alıyorum şubatta biticek inşallah çocukluktan beri istediğim tek meslekti şimdiye nasipmiş :61:

senin bölümde cok guzelmiş tatlımm.. hayırlı olsun yeni mesleginde o zaman :70:
bende bölümümü cok seviyorum ama nebilim böle simdi aklım karısık ne is yapsam diye mezun olunca sudan cıkmıs balık gibi oldum :61:

nee 2007 den beri hazır deil mi :53: aaa cok sasırdımmm onun yerine transcript falan mı verdiler canım :44:
tatil donusu aramayı dusunuorum zaten tatlımmm.. sen ne mezunusun?

Son düzenleme:

aaaaa nası hazır değiil kızzz git olay çıkart ben şubata kadar zor dayandım:1:

senin bölümde cok guzelmiş tatlımm.. hayırlı olsun yeni mesleginde o zaman :70:
bende bölümümü cok seviyorum ama nebilim böle simdi aklım karısık ne is yapsam diye mezun olunca sudan cıkmıs balık gibi oldum :61:

nee 2007 den beri hazır deil mi :53: aaa cok sasırdımmm onun yerine transcript falan mı verdiler canım :44:
tatil donusu aramayı dusunuorum zaten tatlımmm.. sen ne mezunusun?

Tatlım benim sevgilimde hala almadı diplomasını ilişik kesme gibi bişiydi adı belge veriyolar bu burda okudu mezun oldu die transcript gibi notlar falan yazmıyodu, dıplomanı almayada o belgeyle gidiyosun yoksa vermıyolaar, askerden gelince alcaz bizde sevdiceğimin diplomasını

Tatlım benim sevgilimde hala almadı diplomasını ilişik kesme gibi bişiydi adı belge veriyolar bu burda okudu mezun oldu die transcript gibi notlar falan yazmıyodu, dıplomanı almayada o belgeyle gidiyosun yoksa vermıyolaar, askerden gelince alcaz bizde sevdiceğimin diplomasını

hayırlı olsun onunkide canımmm , sanırım banada ole bişeler vercekler eger diploma hazır olmazsa :44:

Kızlarr yemin törenimiz olduu dağıtımlar ağustostaymışş acaba nereye düşcekkk:59:

hayırlı tezkereler şimdiden canım umarım guzel biryere duser uzulme, inş tez zamanda kavusun :70:

Kızlarr yemin törenimiz olduu dağıtımlar ağustostaymışş acaba nereye düşcekkk:59:

ayy suankı halını cok ıyı anlıyorum canımm 1 seneyi geçti bizim yemin törenimiz olalıı inanılmaz gurur verici bi gün ama hasretlik çok zorrr:50: nereye düşerse düşsün Sen ona hep destek ol canım rahat edice bi yer olsunda doğusu batısı farketmez batıda ne zorluklar çeken askerlerimiz vaar:50: acemisi nerde sevdiğinin ?

cookie canım bizim finaller 9 haziranda bitti, 23 haziranda diplomasını aldı benim sevgilim.. ve gitti :43:
bizim fakültede hazırmış diplomalar işlemleri halleder halletmez veriyolar. en fazla iki gün sürüyomuş o işlemlerde..

cookie canım bizim finaller 9 haziranda bitti, 23 haziranda diplomasını aldı benim sevgilim.. ve gitti :43:
bizim fakültede hazırmış diplomalar işlemleri halleder halletmez veriyolar. en fazla iki gün sürüyomuş o işlemlerde..

ay bizi süründürdüler resmen yok ankarada yok onaylanmadı yok bölüm başkanı imzası :41:

aa tatlımm ne guzel hızlıca olmus bizimkiler hazır degildir buyuk ihtimal olsa mutlaka haber verirlerdi ben yinede bi sorayım tabi :44:

Back