iyi pazarlar kızlaaaar, tesekkur ederim tatlım dun gece cok kotu oldum ya sinuzitim azmıs iyice nerdeyse hastanelik oluyodum, bide evde bi telaş var temizlik badana basladı söz telasına girdik anlıcanız o hengamede bakamadım kendime cok kotuydum valla neyseki daha iyiyim şimdi , ne zor işler bunlar daha en basından pes etcem nerdeyse
buarada gercekten topicimiz senlendi iyice bende sok oldum sayfalarca ilerlenmiş maşallah bize
tatlım 1 dk cok kısa surmus yaa ben saatlerce ugrasıolar sanıodum lazerdeiyi sonuclarını merakla bekliorum mis gibi olcaz inş hepiimiz
ay canım benimmm sende oylesinnnn cok tesekkur ederim
selam canımmmcok tesekkur ederim tatlım artık ediyorum da işte telaş temzilik işlerinde insan kendini kaptırıveriyo daha yolun bası ooof of gecse su 2 sene de kurtulsak
Buraya yazdığıma inanamıyorum. Daha 1 hafta öncesine kadar böyle bir tarih filan yoktu hiç aklımda. İki gün önce babama erkek arkadşımdan bahsettim ve dün kep törenimde bütün ailemle tanıştırdım. Bu sene yeni mezun oluyoruz Daha sonra erkek arkadaşım askere gidicek ben de bu süre zarfında kpss'ye hazırlanıcam dresaneye kaydoldum. Seneye o askerden geldikten ve ben de kpss'yi atlattıktan sonra ağustos eylül gibi nişan ondan sonra da 2013 ağustos eylül gibi evlilik düşünüyoruz kısmetse .Annemlerle konuştum onlar da kabul ettiler. İnşallah bir aksilik çıkmaz da 6. senemize girdikten kısa bir süre hayatımla evlenmiş oluruz.
almor hayırlı olsun mezuniyetiniz sizinde .. hemen hemen benzer hikayelerimiz var burda çoğumuzun
çok sevindim ailenden olumlu yaklaşımlar almana
cookie_dough , nasıl bi elbise bakacaksın canım :) beğendiklerini paylaş burda
Buraya yazdığıma inanamıyorum. Daha 1 hafta öncesine kadar böyle bir tarih filan yoktu hiç aklımda. İki gün önce babama erkek arkadşımdan bahsettim ve dün kep törenimde bütün ailemle tanıştırdım. Bu sene yeni mezun oluyoruz Daha sonra erkek arkadaşım askere gidicek ben de bu süre zarfında kpss'ye hazırlanıcam dresaneye kaydoldum. Seneye o askerden geldikten ve ben de kpss'yi atlattıktan sonra ağustos eylül gibi nişan ondan sonra da 2013 ağustos eylül gibi evlilik düşünüyoruz kısmetse .Annemlerle konuştum onlar da kabul ettiler. İnşallah bir aksilik çıkmaz da 6. senemize girdikten kısa bir süre hayatımla evlenmiş oluruz.
almor aramıza hosgeldinn, mezuniyetiniz hayırlı olsun inşallah planlarınıza gore gider hersey, askerden once soz falan dusunuyomusnuz canım?
telomercimm inan aklımda hiçbişey yok... benimkiyle zara ya baktık en son yine bişey bulamadım kafama gore, elbise giyicem o kesin, böle hem spor hem şık bişey olabilir, minik çiçekli, yada dantel elbiseler hosuma gidiyoo, romantik tarzları seviyorum daha cok ama nette de suana kadar beni cezbeden bişey goremedim..:44:
tşk ederım cooki_dough. ayy ewet kızlar evlılık teklıfımle tek tas pırlantamı parmagıma takmıs bulunmaktayım
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin. darısı tum bekleyenlerın başına. çok enteresan bi duyguymuş. ne kadar da kendimi hazırladım die düşünsem de acayip heyecanlandım. sevgilim de çok heyecanlıydı. sesi titredi bi arasüper bir doğum günü oldu yani.
bu arada bende elbısemı kotondan aldım. kotonda super elbıseler var ındırım de var. :)
sozlenecek arkadasa da allah tamamına erdısın dıorum. :)
ayyyyyy çoooook tşk ederım kızlaaar. ııkı varsınız sızınle paylaşıorum duygularımı
nakkaştepe de çok guzel boğaza nazır bı yerdeydık. herseyı ayarlamıstı.
evlılık teklıfı cok sadeydı suslememıstı ama zaten cok heyecanlıydık o da bende
arkamdan iş çevirmiş kardeşimden yuzugumu almıs ona gore almıs yuzugu bende dıorum kı tam oldu nası tutturdun
topiğimizin ilki mi oldum supermıs hanı hedıyem
ayyyyyy çoooook tşk ederım kızlaaar. ııkı varsınız sızınle paylaşıorum duygularımı
nakkaştepe de çok guzel boğaza nazır bı yerdeydık. herseyı ayarlamıstı.
evlılık teklıfı cok sadeydı suslememıstı ama zaten cok heyecanlıydık o da bende
arkamdan iş çevirmiş kardeşimden yuzugumu almıs ona gore almıs yuzugu bende dıorum kı tam oldu nası tutturdun
topiğimizin ilki mi oldum supermıs hanı hedıyem
Kuşuuuuuuuuuuumm bugüün alılverişee çıktıkk kesinlikle kotooonaaa bak telomerin dediği gibi inanılmaz güzel elbiseler var bide hazır indrim zamanıı kaçırma zarada çok güzel sırtı açık önü kapalı hafif abiye kıyafetler vardıı çok güzellerdii
tatlımmm tebrik ederim yaaa cok sevindimm en guzel dogum gunu hediyesi olmuş sana ... darısı basımıza
kesin bakıcam canım hatta ilk duragım koton olcak o zaman bi bitseydi su işler :97:
Biticek tatlımmm mutluluktan havalara uççaksın azıcık kaldı:81:
ewet çok gusel bı dogumgunu hedıyesı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?