• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

başlar inşallah canım merak etme sen :1: aslında guzel telaslar ama benim annem temizlik hastası biraz hele boyle tarz biseyler oldumu eve birleri geldimi yekten cıldırıyo :37: evin parkelerini bile sokturdu yenilerini takdırdık dun bi gorseniz esyalar kıyafetler heryer heryerdeydi neyse bugun sabahtan beri baya toparladık, yarında badana biter temzilik yapar yerleştiririz inşallah da en azından buyuk temizlik gecip gitmiş olur şimdiden yoruldum... umarım bu yorgunluma deger de sözüm süper gecer he bide guzel bi evlenme teklfi alırım yani onlar gelcek die bu kadar işe kalkıştık :60:

Selaamm kızzlllaaarrr :70:

iyi pazarlar kızlaaaar, tesekkur ederim tatlım dun gece cok kotu oldum ya sinuzitim azmıs iyice nerdeyse hastanelik oluyodum, bide evde bi telaş var temizlik badana basladı söz telasına girdik anlıcanız o hengamede bakamadım kendime cok kotuydum valla neyseki daha iyiyim şimdi , ne zor işler bunlar daha en basından pes etcem nerdeyse :1:
buarada gercekten topicimiz senlendi iyice bende sok oldum sayfalarca ilerlenmiş maşallah bize :nazar:
tatlım 1 dk cok kısa surmus yaa ben saatlerce ugrasıolar sanıodum lazerde :1: iyi sonuclarını merakla bekliorum mis gibi olcaz inş hepiimiz :21:

ay canım benimmm sende oylesinnnn cok tesekkur ederim :70:

Tatlım geçmiiş olsuuun dikat et kendiiineeee

selam canımmm :70: cok tesekkur ederim tatlım artık ediyorum da işte telaş temzilik işlerinde insan kendini kaptırıveriyo daha yolun bası ooof of gecse su 2 sene de kurtulsak :10:

hele o heyecan stres yok mu zaten :26: ev işlerinden bi kurtulsam daha kıyafet bakıcam alyans bakılcak tatile de gitmek istiyorum hangi birini hangi araya sıkıştırcam bakalım :1: akşam askımın yanına kacabilirsem gidip biraz nazlanıyım cok yoruldum diye :33:

inşallah kavusucaz tatlımm :70:

Son düzenleme:
Buraya yazdığıma inanamıyorum. Daha 1 hafta öncesine kadar böyle bir tarih filan yoktu hiç aklımda. İki gün önce babama erkek arkadşımdan bahsettim ve dün kep törenimde bütün ailemle tanıştırdım. Bu sene yeni mezun oluyoruz Daha sonra erkek arkadaşım askere gidicek ben de bu süre zarfında kpss'ye hazırlanıcam dresaneye kaydoldum. Seneye o askerden geldikten ve ben de kpss'yi atlattıktan sonra ağustos eylül gibi nişan ondan sonra da 2013 ağustos eylül gibi evlilik düşünüyoruz kısmetse .Annemlerle konuştum onlar da kabul ettiler. İnşallah bir aksilik çıkmaz da 6. senemize girdikten kısa bir süre hayatımla evlenmiş oluruz.:69:

Son düzenleme:
almor hayırlı olsun mezuniyetiniz sizinde .. hemen hemen benzer hikayelerimiz var burda çoğumuzun :10:
çok sevindim ailenden olumlu yaklaşımlar almana

cookie_dough , nasıl bi elbise bakacaksın canım :) beğendiklerini paylaş burda

Son düzenleme:
Buraya yazdığıma inanamıyorum. Daha 1 hafta öncesine kadar böyle bir tarih filan yoktu hiç aklımda. İki gün önce babama erkek arkadşımdan bahsettim ve dün kep törenimde bütün ailemle tanıştırdım. Bu sene yeni mezun oluyoruz Daha sonra erkek arkadaşım askere gidicek ben de bu süre zarfında kpss'ye hazırlanıcam dresaneye kaydoldum. Seneye o askerden geldikten ve ben de kpss'yi atlattıktan sonra ağustos eylül gibi nişan ondan sonra da 2013 ağustos eylül gibi evlilik düşünüyoruz kısmetse .Annemlerle konuştum onlar da kabul ettiler. İnşallah bir aksilik çıkmaz da 6. senemize girdikten kısa bir süre hayatımla evlenmiş oluruz.:69:

almor aramıza hosgeldinn :70:, mezuniyetiniz hayırlı olsun inşallah planlarınıza gore gider hersey, askerden once soz falan dusunuyomusnuz canım?

almor hayırlı olsun mezuniyetiniz sizinde .. hemen hemen benzer hikayelerimiz var burda çoğumuzun :10:
çok sevindim ailenden olumlu yaklaşımlar almana

cookie_dough , nasıl bi elbise bakacaksın canım :) beğendiklerini paylaş burda

telomercimm inan aklımda hiçbişey yok... benimkiyle zara ya baktık en son yine bişey bulamadım kafama gore, elbise giyicem o kesin, böle hem spor hem şık bişey olabilir, minik çiçekli, yada dantel elbiseler hosuma gidiyoo, romantik tarzları seviyorum daha cok ama nette de suana kadar beni cezbeden bişey goremedim..:44:

cnm hepsi aklımda , koton, stradivarius, bershka bunları da mutlaka gezicem sıra elbise işine gelince, hatta stradivarius dada vardı gecen sezon istedigim tarzda elbiseler, bana kalsa dolabımdan ceker giyerim bitane ama işte buyukler de gelcek biraz ustruplu bişey olması lazım bendekiler bole rengarenk, kısa, ordan burdan dekolte falan....
bide benimki kıskanc toptan degiştircem zaten dolabı galba :1:

Hayırlıısı olsun canım sizin içiiiinnnnnndeee:70: sıra sıra evericez hepimiz :1::1: hoşgeldin aramıza

almor aramıza hosgeldinn :70:, mezuniyetiniz hayırlı olsun inşallah planlarınıza gore gider hersey, askerden once soz falan dusunuyomusnuz canım?

telomercimm inan aklımda hiçbişey yok... benimkiyle zara ya baktık en son yine bişey bulamadım kafama gore, elbise giyicem o kesin, böle hem spor hem şık bişey olabilir, minik çiçekli, yada dantel elbiseler hosuma gidiyoo, romantik tarzları seviyorum daha cok ama nette de suana kadar beni cezbeden bişey goremedim..:44:

Kuşuuuuuuuuuuumm bugüün alılverişee çıktıkk kesinlikle kotooonaaa bak telomerin dediği gibi inanılmaz güzel elbiseler var bide hazır indrim zamanıı kaçırma zarada çok güzel sırtı açık önü kapalı hafif abiye kıyafetler vardıı çok güzellerdii:69:

tşk ederım cooki_dough. ayy ewet kızlar evlılık teklıfımle tek tas pırlantamı parmagıma takmıs bulunmaktayım :52: :69: :65: :66: :66:
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin. darısı tum bekleyenlerın başına. çok enteresan bi duyguymuş. ne kadar da kendimi hazırladım die düşünsem de acayip heyecanlandım. sevgilim de çok heyecanlıydı. sesi titredi bi ara :1: süper bir doğum günü oldu yani.

bu arada bende elbısemı kotondan aldım. kotonda super elbıseler var ındırım de var. :)
sozlenecek arkadasa da allah tamamına erdısın dıorum. :)

tşk ederım cooki_dough. ayy ewet kızlar evlılık teklıfımle tek tas pırlantamı parmagıma takmıs bulunmaktayım :52: :69: :65: :66: :66:
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin. darısı tum bekleyenlerın başına. çok enteresan bi duyguymuş. ne kadar da kendimi hazırladım die düşünsem de acayip heyecanlandım. sevgilim de çok heyecanlıydı. sesi titredi bi ara :1: süper bir doğum günü oldu yani.

bu arada bende elbısemı kotondan aldım. kotonda super elbıseler var ındırım de var. :)
sozlenecek arkadasa da allah tamamına erdısın dıorum. :)

:52::52::52::52::52::52: topiğimizin ilk teklifiiiiiii geldiiiiii :32::64::66: tatlııııııımmmmm çok seviinndiiim yaa çok çok çok mutlu olun emiiii:16: nasıl ettii tekliiifi enişte beey :1:

angeloflove, çoook mutlu oldum ayyy :10::10:
evet ayrıntıları bekliyoruz senden :21:

arkadaşımın doğum günü var bugün de, akşama gelicem kuzularım okumaya burayı.. dolu dolu sayfalar olsun, muhabbetimiz sel olup aksın :49:

ayyyyyy çoooook tşk ederım kızlaaar. ııkı varsınız sızınle paylaşıorum duygularımı :66:
nakkaştepe de çok guzel boğaza nazır bı yerdeydık. herseyı ayarlamıstı.
evlılık teklıfı cok sadeydı suslememıstı ama zaten cok heyecanlıydık o da bende :D
arkamdan iş çevirmiş kardeşimden yuzugumu almıs ona gore almıs yuzugu bende dıorum kı tam oldu nası tutturdun :9::9:
topiğimizin ilki mi oldum supermıs hanı hedıyem :nazar: :65:

ayyyyyy çoooook tşk ederım kızlaaar. ııkı varsınız sızınle paylaşıorum duygularımı :66:
evlılık teklıfı cok sadeydı suslememıstı ama zaten cok heyecanlıydık o da bende :D
arkamdan iş çevirmiş kardeşimden yuzugumu almıs ona gore almıs yuzugu bende dıorum kı tam oldu nası tutturdun :9::9:

:65::65::65::65::65:

Maşalllaaahhh nazarlardaan saklasın Allah'ımm :nazar::69: ya olsun süslemesiin gene düşünüp süpriz hazırlamş ne güzel işteee :16:

:65: tatlımmm tebrik ederim yaaa cok sevindimm en guzel dogum gunu hediyesi olmuş sana :nazar:... darısı basımıza :1:

Kuşuuuuuuuuuuumm bugüün alılverişee çıktıkk kesinlikle kotooonaaa bak telomerin dediği gibi inanılmaz güzel elbiseler var bide hazır indrim zamanıı kaçırma zarada çok güzel sırtı açık önü kapalı hafif abiye kıyafetler vardıı çok güzellerdii:69:

kesin bakıcam canım hatta ilk duragım koton olcak o zaman bi bitseydi su işler :97:

Back