Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey gönlünüzce olur inşaallah. Yaşamadım bilmiyorum ama bilen yaşayan , tanık olduklarım, okuduklarım sonucunda diyebilirim ki bundan sonra en kötü olarak düşüneceğiniz anlariniz bile malum şahısla yaşadığınız en iyi anlarinizdan daha iyi olacaktir çünkü kendisiyle olan iyi anlar hep sabote edilmiştir yarım bırakılmıştır bütünüyle sarıp sarmalamamistir. Bir yemek mevzusu diye olay buralara geldi diyoruz ya aslında ilerde kuvvetle muhtemel iyi ki diyeceksiniz. Bayramı ve yillarinizi size ve minicik kıza zehir eden, bencil ve olgunlaşmamış birinin yükünden kurtulmuş olacaksınız.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Sonra bana sordu ben istiyorum boşanmak dedim
Bir ay sonrasına gün verildi
Ne yazacağımı bilmiyorum şu an
Bana da yalvarıyor
Arabayı getirip bırakmış size lazım olur diyor

Ay eşin tam bir karaktersiz. Ne bu şimdi

Bencede psikolojik sıkıntıları var. Daha düne kadar burnundan kıl aldirmiyordu. Bu adam asla duzelmez. Kızınız icin geri adim atmayin sakın. Hele bu kadar yol aldiktan sonra. Size yaptiklarini kizinizada yapacak. Eve biraz gec gelse, erkek arkadasi olsa vs namusundan vuracak. Kizinda psikolojisini bozacak.

İşin ciddiyetini mahkeme salonunda anlamış eşiniz keşke iş buraya kadar gelmeden aklı başında davransaymış. Maalesef çocuğunu inkar ederek ve öfkesine hakim olmayarak kendi ipini çekti.

Ne diyeceğimi bilemedim. Ne hissediyorsun? Sen ne düşünüyorsun? Düzeleceğini bilsen kabul eder misin?

Ben evimi seviyorum ben eşyalarımı seviyorum ben öfkemi bosaltacagim ve nefretimi kusabilecegim gerekirse ahlaksızlıkla bile suçlayıp iftira atabilecegim , ezebilecegim hayatı seviyorum demek istemiş sanırım.

Şok oldummm...
Ben bile hayırlı haber bekliyordum.

Canım eşin son dakikaya kadar senin geri vites atacağını düşündü baktı ki olmadı, ters köşe yapıyor aklınca

Ben şaşırmadım yaptığına.
Eşinizin profilindeki bir adam böyle anlaşmalı, sıkıntı çıkarmadan boşansa şaşırtıcı olurdu.

O evi almadan bırakmayacak.

Ben pişman olduğuna inanıyorum. İşin buralara geleceğini tahmin etmedi,sizin bu kadar kararlı olacağınızı bilemedi. Şimdi pişman fakat devam ederseniz bikac aya eski haline yeniden döner. Bu tipler pek değişmiyor ne yazıkki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…