- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Ödeme değil mesele, laf sokup canını yakacak, aynı zamanda teminat olarak yatırdığı paraları geri alacak. Para lazım galibaŞimdi mesaj atmış
Evin elektrik su üzerime olan ne vardı onları da iptal edelim
Cevap vermedim daha ama zaten ben ödüyordum faturaları
biz de ayrıyız şuanTeşekkür ederim umarım gerçekten öyleyimdir
Umarım kızım da büyüdüğünde sizin gibi düşünür …..
mahkeme yarın öğleden sonra. Annelerimiz ninelerimiz gibi ne olursa olsun çocuğum için deyip çekmeyip bitiriyorum
Benim kendı adıma şüphem yok ama umarım kızım için de doğru olanı yapıyorumdur yarın eşim sorun çıkarmaz bence
Sona yaklaştıkça insan geriliyor ve kafa karışıklığı bir sürü soru oluyor kafasında
Kızım umarım çok etkilenmez bu sekılde onun için daha iyidir ilerde de beni suçlamaz
Konu sahibinin eşi hiç bir pismanliga yer bırakmadı allahtan...adam çocuk benden değil diyor ısrarla ayol, asıl bu adama baba derse yazık olacak çocuğa...siz de üzülmeyin böyle adamlardan ayrılmak sevap sebebi bence. Dik durun yeterbiz de ayrıyız şuan
henüz dava açılmadı ama aynı düşünceler beni de yiyor,
oğlum için şimdiden özlem duygusu hep bir yanı kırık kalacak hissi berbat ötesi
Rabbim işlerimizi yoluna koysun...
boşanmak zorr.... muş...Konu sahibinin eşi hiç bir pismanliga yer bırakmadı allahtan...adam çocuk benden değil diyor ısrarla ayol, asıl bu adama baba derse yazık olacak çocuğa...siz de üzülmeyin böyle adamlardan ayrılmak sevap sebebi bence. Dik durun yeter
Bu adam tam salak. Aklın karışıyor mu?Eşim aradı beni
Bak bugün son gün
İşte geri dönüş yok çocuk için erteleyelim falan dedi
Utanmadan da diyor ki on yıldır sen geri vites yapıyorsun bir kere de ben yapayım dedim
Bi sürü şey söyleyip yüzüne kapattım
Pislik herif..Eşim aradı beni
Bak bugün son gün
Utanmadan da diyor ki on yıldır sen geri vites yapıyorsun bir kere de ben yapayım dedim
Eşim aradı beni
Bak bugün son gün
Bana diyor ki sen şimdi artistlik yapıyorsun p çocuk baba derse görürsün canın yanarİki çift laf etmesini bilmeyen birle nasıl 10 yıl geçirmişsiniz siz hayret.
Adamın barışma adımları bile berbat.
Hoş böyle olmasa, siz boşanma noktasına da kolay kolay gelmezdiniz.
Kendi kendini bitirdi resmen.
Bence de öyle tam bir gerizekalıBu adam tam salak. Aklın karışıyor mu?
Kibri ve aptallığı yüzünden yuvasını yıktı. Kızından da senden de oldu. Özür dilemeyi bile beceremiyor. Hoş şu saatten sonra dilemesin de.Bence de öyle tam bir gerizekalı
Ne konuştuğunu bile farkında değil
Bana diyor kş on yıl boyunca seni bir kere aldatmadım kimseye bakmadım bilmem ne
Yarın mahkemede anlatırsın dedim
Dik dik konuşma bak diyor
Sığır ya
Gerçek niyetini bende bilmiyorum artıkMerhaba öncelikle. Konunuzu başından beri takip ediyorum.işim gereği biraz insanları kolay analiz edebiliyorum.esiniz aslında ayrılmayı hiç istemedi.sadece bu zamana kadar o kadar alttan alıp o kadar bu evliligi yürütmeye uğraşmissiniz ki eşini ben buna ne dersem diyim ne yaparsan yapayim bu gitmez diye düşünmüş.simdi siz pat diye boşanacak diyince adam bi afalladı. Kuyruk dik tabi.hic alttan almadı.hatta çirkeflik bile yaptı.emin olun o adam köpek gibi yalvaracak.haa sonuç değişmez bu saatten sonra.ama bu narsistler kadin çabaladıkça dünyanın merkezi sanarlar kendilerini. Sonra kadın çabalaması bırakıp yol verince önce çirkeflesir sonra köpek gibi yalvarırlar.böyle adamları hic konuşmadan lar diye bırakmak gerekiyor. Kendine geldiginde ortada ne bi es ne bicocuk kalmıycak.tabiri caizse ... gibi ortada kalacak