Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi mesaj atmış
Evin elektrik su üzerime olan ne vardı onları da iptal edelim
Cevap vermedim daha ama zaten ben ödüyordum faturaları
Ödeme değil mesele, laf sokup canını yakacak, aynı zamanda teminat olarak yatırdığı paraları geri alacak. Para lazım galiba

Konunuzu başından beri takip ediyorum.
Güçlü duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum.
Bunca yalnızlığınıza rağmen müthiş bir irade ile hayatınıza yön vermeye çalışıyorsunuz.
Kızınız ileride teşekkür edecektir size.
Yeni hayatınız şimdiden hayırlı olsun, mutluluk olsun hep.

biz de ayrıyız şuan
henüz dava açılmadı ama aynı düşünceler beni de yiyor,
oğlum için şimdiden özlem duygusu hep bir yanı kırık kalacak hissi berbat ötesi
Rabbim işlerimizi yoluna koysun...

biz de ayrıyız şuan
henüz dava açılmadı ama aynı düşünceler beni de yiyor,
oğlum için şimdiden özlem duygusu hep bir yanı kırık kalacak hissi berbat ötesi
Rabbim işlerimizi yoluna koysun...
Konu sahibinin eşi hiç bir pismanliga yer bırakmadı allahtan...adam çocuk benden değil diyor ısrarla ayol, asıl bu adama baba derse yazık olacak çocuğa...siz de üzülmeyin böyle adamlardan ayrılmak sevap sebebi bence. Dik durun yeter

boşanmak zorr.... muş...
dediğinz gibi konu sahibinin eşi cidden çookk ileri gitti aştı , çok ağır şeyler yaşandı ...
yazıkları olsun..
ben bunları yaşamadım başka sebepler bizdeki bu kadar keskin karar verecek kadar büyük bir olay yaşamadım ama işte geldik bu duruma..

Pislik herif..

Bir daha ararsa açmayın hadi açtınız böyle konuşmayın.

Bir sürü şey söyledim demişsiniz ses kaydı alıyordur kesin. O evi kaybetmek ona fena koydu şu an amacının evli kalmak olmadığına yemin edebilirim. Sizi köşeye sıkıştırarak bir şeyler bulmak için çabalayacak.

On yildir sen geri vites yapiyosun oyle mii al sana 3. Vites deseydin. Konusma sunla yarina kadar ya.

Merhaba öncelikle. Konunuzu başından beri takip ediyorum.işim gereği biraz insanları kolay analiz edebiliyorum.esiniz aslında ayrılmayı hiç istemedi.sadece bu zamana kadar o kadar alttan alıp o kadar bu evliligi yürütmeye uğraşmissiniz ki eşini ben buna ne dersem diyim ne yaparsan yapayim bu gitmez diye düşünmüş.simdi siz pat diye boşanacak diyince adam bi afalladı. Kuyruk dik tabi.hic alttan almadı.hatta çirkeflik bile yaptı.emin olun o adam köpek gibi yalvaracak.haa sonuç değişmez bu saatten sonra.ama bu narsistler kadin çabaladıkça dünyanın merkezi sanarlar kendilerini. Sonra kadın çabalaması bırakıp yol verince önce çirkeflesir sonra köpek gibi yalvarırlar.böyle adamları hic konuşmadan lar diye bırakmak gerekiyor. Kendine geldiginde ortada ne bi es ne bicocuk kalmıycak.tabiri caizse ... gibi ortada kalacak

Bana diyor ki sen şimdi artistlik yapıyorsun p çocuk baba derse görürsün canın yanar
on yıldır sen geri vites yapıyorsun bi de ben geri vites yapayım dedim
Bende dedim kş , o kadar egolu kşbirlisin ki özür dilemek istedim bile diyemiyorsun
O da bana dedi ki , bizim cinsimiz böyle
Ya aklıma geldikçe sinirleniyorum
Güya beni vazgeçirmek için aradı
Şu an tam gaz boşanma modundayım

Kibri ve aptallığı yüzünden yuvasını yıktı. Kızından da senden de oldu. Özür dilemeyi bile beceremiyor. Hoş şu saatten sonra dilemesin de.

İçiniz rahat olsun.
Evladınız şuan küçük, tam olarak olayları algılayamayabilir, illa ki şu süreçte olumsuz etkilenebilirde, boşanılabilir ama anne baba süreci iyi yönetirse en azından çocuk daha az etkilenebilir ama sizin süreçte bu adamla bu da zor ama size garanti verebilirim evli kaldığınız süreçten çok daha mutlu olacak evladınız, bir anne olarak içiniz ferah olsun.
Gönül illa ki başka türlü olsun isterdi ama hangisinden daha az zararla çıkarsa çocuğunuz kardır, oda kesinlikle ayrılık.
Ben boşanma olmayan bir ailede büyüdüm ama babamdan nefret ederek, 50 Li yaşlarda vefat etti, ben mezarına bile gidemem, istemiyorum.
Herşeye rağmen daha az zararla kurtulacak kızınız, çok ta mutlu olacak inş.

Gerçek niyetini bende bilmiyorum artık
Ama bu sürede şunu farkettim o olmadan evde kızımla çok mutlu ve rahatız
Bundan sonra yine çirkinleşir bence cunku suyuna gitmedim hakarete küfüre başlar
Bide bana utanmadan diyor ki o şerefsiz avukata kaç para bastıysan kafayı bana takmıs günde iki kere boşan diye arıyor .
Gittim en iyi avukatı buldum iyi yaptım sığır ya
Yarın 3.vitesi göstereceğim ben ona

Yarın boşanma davanız var.Biliyorum şuan düşünceli ve endişelisiniz.Bu gece son kez size yaşattığı şeyleri düşünün.Bu evlilik için neler yaptığınızı düşünün.Bazen napsanda olmuyor maalesef belki bitmesi en hayırlısı.Bu aşamaya gelmişseniz bu evliliği aşamamışsınızdır zaten.Şimdi kızınıza sıkıca sarılın ve kızınızla gelecek hayalleri yapın.Siz kızınıza çok güzel annede babada olacaksınız buna adım gibi eminim.Fazlada düşünüp yıpratmayın kendinizi su akar yolunu bulur.Hayat bu sadece 1 hakkımız var ve bunu güzel kullanmamız gerekiyor.Zamanla acılarınız hafifleyecektir.Yolunuz her daim açık olsun.Kızınızla çok mutlu olun.Dualarım sizinle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…