Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle ,. Düşünceli ve endişeliyim .. gözümün önüne bazen iyi günlerimiz bazen de kavgalarımız geliyor , on yıl ….. az değil ki..
bazen üzülüyorum bazen mutlu duygularım karıştı ..
şimdi kızıma en sevdiği kitabı okuyup uyutacağım ..
umarım onun için en doğru olanı yapıyorumdur ve umarım ilerde beni suçlamaz cunku attığım adımı herkes atmıyor..

Yaşanmışlıklar ve 10 yıl boyunca adapte olduğunuz bir hayat vardı.Tabiki kolay olmayacak ama hayat bu düşe kalka doğruyu buluyorsunuz.Hayat sizin napmak isterseniz onu yapacaksınız.Aklınız sizi doğru yönlendirecektir.Kızınız şuan küçük belki tam anlamıyla bazı şeyleri idrak edemeyebilir.Burda büyük iş size düşüyor.Bu süreci kolay atlatırsanız kızınız fazla etkilenmeyecektir.

Özgüvene bak hele, inşallah yarın biter de kurtulursun

Huzursuz bir ailede büyüdüm, emin olun yapabileceğiniz en doğru şey bu.

Hakkında hayırlısı olsun.

Yarın için kalbim sizinle,dik duruşunuz ile kızınıza da örnek olduğunuzu sakin unutmayın.
Belki yarın sizi ikna etmek için uğraşacak, lütfen kararınızdan vazgeçmeyin. Siz zor olan kısmı atlattiniz, bundan sonrası daha kolay olacak

C cokmuzor dualarımız seninle, tertemiz kurtul inşallah, bu gün bitsin bu iş
İnşallah
İyi ki varsınız
Önce okuldan izin alacağım bugün gidemem
Elektrik suyu kesebilir adi , eğer keserse de duruşmadan sonra gider açarım kendı adıma
Çok düşündüm evet etkilenecek kızım
Ama bitirmezsem de etkilenecek
Dün bile telefonda bana bak beni getirme oraya falan diyor sinirlenip terbşyesiz ya
Tam bir öküz , buna öküz demek hayvana hakaret
İnş biter bugün

C cokmuzor güzelce giyin, suslen, tertemiz, dimdik git adliyeye. Zorlanırsan hemen kızınla çıkacağınız Karadeniz turunu düşün ve gülümse. Biz yanındayız kalben. Duruşunla ez geç o şeref yoksununu, o kadar rahat ve kararlı ol ki yıllarca düşünsün dursun ben nerde hata yaptım diye. Dualarım seninle.

Aynen öyle yapacağım
Çıkışta kesın gözüm aydın istediğin oldu bilmem ne diye laf atacak

Konunuza yazmak için geldim. Dualarımız sizinle. Hayırlısıyla kurtulun şu pislikten kuş gibi hafifleyecekseniz.

Ne derse desin ne yaparsa yapsın asla cevap vermeyin diyalog kurmayın.

Haberlerinizi bekliyoruz.

Dualarımız seninle. Duruşmadan çıkınca yaz bize

konunuzu ben de uzun zamandır takip ediyorum inşallah hayırlısı ile kurtulursunuz , yepyeni bir hayatınız olacak , yeniden doğmuş gibi olacaksınız inanın.

Gelseydi de bulsaydı mevlasını, bir ihbara bakar, uzaklaştırması tutanağı derken kendi kurumunda da rezil olur. Kırılacak kol yen içinde değil artık, geçti o günler. Sakın endişelenme, evine dönmeden de kades uygulamasını indir telefonuna, beklenmeyen bir durum yaşanmasına karşılık. Kızın da duydu mu bu söylenenleri, hala tehdit modunda mahluk.
Aynen öyle yapacağım
Çıkışta kesın gözüm aydın istediğin oldu bilmem ne diye laf atacak
Arkadaşlar yazmış, küçümseyen bir gülümseme yeter inşallah, yeter ki karar çıksın bu gün, dualarımız seninle

Hakkinizda hayirlisi olsun

Madden olamasakta manen yanindayiz

Rabbim yar ve yardımcın olsun.
İnşaALLAH çok güzel haberlerle gelirsin.
Normalde bir evlilik biterken çok üzülürüm ama o adam hiç bir şeyi hak etmiyor ne yazık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…