Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktı siz ciddisiniz tabi korktu.Şuan size yalvarır ,her şeyi yapar ama bir kaç ay tekrar eski haline döner.Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur.Tabi hayat sizin,kararlar sizin biz burda sadece size yol gösteririz.

Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Sonra bana sordu ben istiyorum boşanmak dedim
Bir ay sonrasına gün verildi
Ne yazacağımı bilmiyorum şu an
Bana da yalvarıyor
Arabayı getirip bırakmış size lazım olur diyor
Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye olmuş artık eşinizin durumu..
Ne denir bilmiyorum ama şuan yapabileceğiniz en doğru şey onu psikolojik tedaviye yönlendirmek olur kanımca.
En azından bir şekilde tedaviyle psikolojikmen daha salim düşünen bir insan haline gelirse ayrılmak daha kolay olur ve belki de bu şekilde kızınıza da daha iyi bir baba figürü ortaya çıkabilir.

ALLAH yardımcınız olsun.

Bende bunu söyledim
Babanı getir üstüne evi vermezsem şerefsizim dedi
Zaten serefsizsin dedim
Tamam o zaman evi tamamen size bırakacağını yazan bir anlaşma yapıp imzalatın noter huzurunda.
Sinir bozucu adam!
Ama işte ne yazık ki bu güne kadar siz aman iyi olalım diye alttan ala ala eşinizin gözünde kendi değerinizden kaybetmişsiniz.
Bende böyleydim bir zamanlar..

Ne yazık ki emek ve kıymet verdikçe kendi heybemizden yiyormuşuz..

Konunuzu en başından beri takipteyim.
Daha bir satır yazmadım ama en başından beri düşündüğüm şey, bu adamin psikolojisi bozuk.
Kendine de hayri yok, uçurtma gibi savruluyor.
Bence olayı ev araba vs de değil.
Gerçekten ne yapacağını nasıl davranacağını bilmeyecek kadar şuursuz durumda.
Evet belki değişir ama kaç gün.
Bir de çektiğiniz eziyetleri unutabilecek misiniz duzelse bile..
Çok zor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir süre yalvarır, sonra çok daha fazla sacmalayabilir sizi ikna edemedikce.
Bunlara hep hazır olun, malesef sizi daha çok yoracak gibi duruyor.
Allah kolaylıklar versin, içinizi ferahlatsin inşallah, dualarımız sizinle.

Esinizin degismeyecegine eminim ama ustaca manipulasyonlarla 10 senedir yaptigi gibi sizi degistigine ikna edecektir. Kisa bir sure tabii, sonra basa donecek. Bu tip adamlar hep boyle.

Barisirsaniz da kendinizi suclamayin. Yapilan arastirmalar istismarci bir iliskiden ayrilan kadinin 7-8 denemeden sonra tam olarak ayrilabildigini gosteriyor. Hic kolay degil.

Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Bana da yalvarıyor
Şaşırmadım ama çok üzüldüm. Yazanlar olmuş davayı geri çekersen delillerin yanar, ben çekişmeli de olsa kurtulmandan yanayım, düzelme ihtimali hiç yok çünkü. Arabayı tepe tepe kullan ama kanma bu hallerine, oyuncağı ve parası gidiyor tek derdi o, bundan sonra kimi kum torbası yapacak. Delillerin çok güçlü, tazminatını alarak boşanırsın, ayrıca nafaka da bağlatırsın hem para öder hem evine giremez.

Avukatın ne diyor şu anda

Bende bunu söyledim
Babanı getir üstüne evi vermezsem şerefsizim dedi
Zaten serefsizsin dedim
Bak şu halimle iyi güldüm. İşi biliyor. Baban için evlat sen değilsin zaten, o. Biliyor bunu. De ki benim üstüme yap, anlaşma yapalım boşansak yarısını alamayacağın şeklinde de. Asıl o zaman görürsün.

Sadece şunu unutmamanızı tavsiye edebilirim. O size iftira attı kendi kızını inkar etti. Herkesin tahammülü, tolere edebileceği şeyler farklı olsa bile bir kadını, anneyi 10yillik eşi bu kadar aşağılık yerden vurmanin telafisi kabulü var mıdır. İşi dolayısıyla psikolojisi bozuluyor/bozulmuş diye size en ağır ithamlarda mi bulunması gerekir. Bana göre çocuğunu dahi inkar eden her şeyi yapar korkulur böylelerinden . Size sabır ve huzur diliyorum.

Merhabalar
Bana da yalvarıyor
At gibi giden it gibi döner demişler. Burnundan kıl aldırmıyordu böyle epilasyon yaparlar adama. Gel gelelim bunlar hep numara da olsa tavırları böyle. Bence avukatıyla oturup taktik geliştirdiler. Davayi çektireyim, deliller yansın sonra Allah kerim diye düşünüyor. Tabii kendisini sizden başkası çekmez bunun da farkında. Psikolojisi bozuksa da ötede bir yerde tamir ettirsin ne yapalım. Her daralan, psikolojisi bozulan eşinin namusuna dil mi uzatıyor, eşyaları mi parçalıyor. Densiz densiz konuşurken domuz gibi sağlıklıydı, sizi başkasına kötülerken hiç de pişman değildi. Bundan sonra onunla hiç iletişim kurmayın. Ne istiyorsa avukata başvursun. Çocukla görüşmek dahil. Ben kurtulmanızı çok istemiştim de içten içe bu adam işi yokuşa sürecek, kabul etmeyecek diyordum hele milyonluk ev kaçtıktan sonra hiç.

Merhabalar
Bana da yalvarıyor
Siz tek başınıza hem çalışıp hem çocuğun ihtiyaçları ile ilgilenirken hiç mi psikolojiniz bozulmuyor bu bahane mi? Her insanın kendine göre yaşadığı zorluklar var ama kimse işinin arkasına sığınıp çocuğuna eşine böyle adice suçlamalar da bulunmuyor

Dayanamadim tekrar yazicam.
Ne kadar nefret edilsesi aciz bir adam bu ya
Zora gelince kir dök etrafi parcala
İsine gelmeyince iftira at dna testi iste
İstedigini alamayinca da hakime bosanmak istemiyorum de
Su adami sevindirmezsin umarim konu sahibi. Gercekten bu kadar konustuk sayfalarca. Sevindirme bu adami zerre hak etmiyor. İnsan bu hayatta ne ektiyse onu bicmeli ya. Bi kere de yaptiklarinin cezasini ceksin.

Merhabalar
Bana da yalvarıyor
Ya ben bunu anlamıyorum. Evlenmek iki kişinin rızasıyla olur evet ama boşanmak için tek kişinin istemesi yeterlidir. Kadın boşanmak istiyorum diyor , adam anlaşma imzalamış olmasına rağmen orda vazgeçti diye hakim bosamiyor...üstelik adamın ne tiynette ve tehlikeli biri olduğu da önündeki dosyada anlatilanlarla sabitken geri yolluyor kadını. Bu ülkede delirmemek iş gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X