Ben e de beklemiyorduŞok oldummm...
Ben bile hayırlı haber bekliyordum.
Canım eşin son dakikaya kadar senin geri vites atacağını düşündü baktı ki olmadı, ters köşe yapıyor aklınca
Onu en iyi sen tanırsın, biz burda anlatılanlardan yorumlayabiliyoruz ancak.Psikolojisi bozukmuş
Tedavi olacakmış
Vazgeçtiğin an evi satmazsa ben de bir şey bilmiyorum..Bende bunu söyledim
Babanı getir üstüne evi vermezsem şerefsizim dedi
Zaten serefsizsin dedim
Deneyeceğim demedimOnu en iyi sen tanırsın, biz burda anlatılanlardan yorumlayabiliyoruz ancak.
Hayat senin, kızın ve kendin için tekrar deneme gibi bi düşüncen varsa çok iyi ölçüp tartmalısın.
Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye olmuş artık eşinizin durumu..Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Sonra bana sordu ben istiyorum boşanmak dedim
Bir ay sonrasına gün verildi
Ne yazacağımı bilmiyorum şu an
Bana da yalvarıyor
Arabayı getirip bırakmış size lazım olur diyor
Deneyeceğim demediğini biliyorum öyle bişey anlamadım sadece yorumda bulundumDeneyeceğim demedim
Konuşmadık zaten
Tamam o zaman evi tamamen size bırakacağını yazan bir anlaşma yapıp imzalatın noter huzurunda.Bende bunu söyledim
Zaten serefsizsin dedim
Şaşırmadım ama çok üzüldüm. Yazanlar olmuş davayı geri çekersen delillerin yanar, ben çekişmeli de olsa kurtulmandan yanayım, düzelme ihtimali hiç yok çünkü. Arabayı tepe tepe kullan ama kanma bu hallerine, oyuncağı ve parası gidiyor tek derdi o, bundan sonra kimi kum torbası yapacak. Delillerin çok güçlü, tazminatını alarak boşanırsın, ayrıca nafaka da bağlatırsın hem para öder hem evine giremez.Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Bana da yalvarıyor
Bak şu halimle iyi güldüm. İşi biliyor. Baban için evlat sen değilsin zaten, o. Biliyor bunu. De ki benim üstüme yap, anlaşma yapalım boşansak yarısını alamayacağın şeklinde de. Asıl o zaman görürsün.Bende bunu söyledim
Zaten serefsizsin dedim
At gibi giden it gibi döner demişler. Burnundan kıl aldırmıyordu böyle epilasyon yaparlar adama. Gel gelelim bunlar hep numara da olsa tavırları böyle. Bence avukatıyla oturup taktik geliştirdiler. Davayi çektireyim, deliller yansın sonra Allah kerim diye düşünüyor. Tabii kendisini sizden başkası çekmez bunun da farkında. Psikolojisi bozuksa da ötede bir yerde tamir ettirsin ne yapalım. Her daralan, psikolojisi bozulan eşinin namusuna dil mi uzatıyor, eşyaları mi parçalıyor. Densiz densiz konuşurken domuz gibi sağlıklıydı, sizi başkasına kötülerken hiç de pişman değildi. Bundan sonra onunla hiç iletişim kurmayın. Ne istiyorsa avukata başvursun. Çocukla görüşmek dahil. Ben kurtulmanızı çok istemiştim de içten içe bu adam işi yokuşa sürecek, kabul etmeyecek diyordum hele milyonluk ev kaçtıktan sonra hiç.Merhabalar
Bana da yalvarıyor
Siz tek başınıza hem çalışıp hem çocuğun ihtiyaçları ile ilgilenirken hiç mi psikolojiniz bozulmuyor bu bahane mi? Her insanın kendine göre yaşadığı zorluklar var ama kimse işinin arkasına sığınıp çocuğuna eşine böyle adice suçlamalar da bulunmuyorMerhabalar
Bana da yalvarıyor
Ya ben bunu anlamıyorum. Evlenmek iki kişinin rızasıyla olur evet ama boşanmak için tek kişinin istemesi yeterlidir. Kadın boşanmak istiyorum diyor , adam anlaşma imzalamış olmasına rağmen orda vazgeçti diye hakim bosamiyor...üstelik adamın ne tiynette ve tehlikeli biri olduğu da önündeki dosyada anlatilanlarla sabitken geri yolluyor kadını. Bu ülkede delirmemek iş gerçekten.Merhabalar
Bana da yalvarıyor