Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni benim babam ben cok iyi anliyorum. Teşhis konulmadi ama agir bir kişilik bozukluğu taşıdığını düşünüyorum. Mahkemede kendini rezil rüsva etti. Annem iyi sabretti. O süreçler biraz sancili geçiyor. Ama sonu cennet bahçeleri. Sürünen, yalnız kalan, perişan olan o oluyor. Annem bambaska bir kadina dönüştü. Kendine guveni yerine geldi, hayati duzene girdi, zayifladi, gençleşti. Babam gibi rezil birinden kurtulmuş olduguna bazen inanamiyorum. Iyi ki o cesareti etti. Siz de simdi zorlaniyorsunuzdur muhakkak. Ama her şey cok guzel olacak. Kızınız icin en dogru sey oyun terapisi gibi terapiler diye düşünüyorum. Ihmal etmeyin. Yarasız atlatsın bugünleri.

Yok zaten aklımda ama siz annenizi suçladınız mı mesela
Kızım dün ilk defa babamı özledim dedi
Bu duygularla daha küçücükken onu bas basa bırakmaktınız için ondan bir kez daha nefret ettim
Bu çocuk doğduğu günden beri seni tanıdı baba dedi
İnsan olsa kızım istediği zaman arasın der
Olmaz yok onu da çıkarıp atacak
Ahlaksız

Ben yetişkin olmuştum annem boşaninca. Benim babam gibi degersiz hissettiren, umursamayan, ekonomik, psikolojik şiddet uygulayan bir adam miydi bilmiyorum. Ben cocukken de isterdim annemin bosanmasini. Ama iş yok, para yok, sahip çıkan yok. Yillarca babam manipüle etmiş. Cesareti yok. Biz büyüdük de cesaret olduk anneme. Bizden güç aldı. Keske arkasinda duran ailesi olsaydi da erkenden boşansaydi, kardeslerim de magdur olmasaydi. En cok küçük kardesime içim yaniyor. Bir dizi/filmdeki küçük kardeş rolü beni her daim aglatir. Keske biraz daha büyük olsaydim da ona yapılanlara engel olabilseydim.
Biraz iç dokmek gibi oldu.

Siz bu sureci terapilerle atlatın. Büyüyüp hesap sorarsa annesine yaptığı ahlaksızlığı soylemekten çekinmeyin. Kendi çocuğunu inkar eden o. Siz gostermeyecegim demiyorsunuz ki. Bir öfkesi varsa babasina öfkeli olur.

Yarın adliyeye yalnız mı gideceksin? Bari bı kadın arkadaşın gelse seninle....yok mu guvenebilecegin kimse oralarda?
Avukatımla giderim malum araba da yok , yakın çevremden kimseye anlatmadım ki
Sadece bir kişiye anlattım ona da yarın kızımı bırakacağım yani mahkeme de işi yok
Sorun değil benim için tek başıma kalmaya o kadar alıştım ki .. bu evlilikte de hep yalnızdım zaten

Konunuzu basindan beri takip ediyorum. Siz cok guclu bir kadin ve ornek bir annesiniz.
Insallah bugun esiniz problem cikartmaz ve kurtulursunuz

Konunuzu basindan beri takip ediyorum. Siz cok guclu bir kadin ve ornek bir annesiniz.
Insallah bugun esiniz problem cikartmaz ve kurtulursunuz
Teşekkür ederim umarım gerçekten öyleyimdir
Umarım kızım da büyüdüğünde sizin gibi düşünür …..
mahkeme yarın öğleden sonra. Annelerimiz ninelerimiz gibi ne olursa olsun çocuğum için deyip çekmeyip bitiriyorum
Benim kendı adıma şüphem yok ama umarım kızım için de doğru olanı yapıyorumdur yarın eşim sorun çıkarmaz bence
Sona yaklaştıkça insan geriliyor ve kafa karışıklığı bir sürü soru oluyor kafasında
Kızım umarım çok etkilenmez bu sekılde onun için daha iyidir ilerde de beni suçlamaz

Son dakika :
Eşim diğer uygulamadan az önce yazmış
“Yüreğimi paramparça ettim sonunda , gözün Aydın olsun artık “
Konunuzu sessizce takip ediyorum, dik duruşunuza hayranım.
Rabbim kızınızla huzur dolu güzellikler içinde bir ömür nasip etsin bundan sonra size.
Ama yukarıda ki mesaja da cevap vermeden geçemedim..

"Parçalanacak bir yüreği var mıymış ki?"

Ne kadar doğru söylemişsiniz ..

Huzursuz bir ortamda buyumesine izin vermediginiz icin size teşekkür edecektir. Eşiniz densiz bir adam, agzindan cikani kulagi duymayan hadsiz birisi. kiziniz buyudukce eminim onada sacma sapan konusacak, siddet uygulamaya kalkacakti. Belki kiziniz bir sure ayriliga anlam veremeyecek(sebebini tam bilmedigi icin) ancak herseyi anlatabileceginiz olgunluga eristiginde size hak verecek eminim.

Şimdi mesaj atmış
Evin elektrik su üzerime olan ne vardı onları da iptal edelim
Cevap vermedim daha ama zaten ben ödüyordum faturaları

İnşallah ….

Şimdi mesaj atmış
Evin elektrik su üzerime olan ne vardı onları da iptal edelim
Cevap vermedim daha ama zaten ben ödüyordum faturaları
Oha hayvan adam, evden gideli üç gün oldu, daha ilk faturalar kesilmedi bile.... elinden gelse suyu elektriği kestirip karanlıkta bırakacak çocuğu.

Abonelikleri hemen al üstüne , 1 TL 25 kuruş da bunun hesabına bankadan havale edip açıklamaya da " abonelik senin üzerine olduğu dönemde kızimla kullandığımız su bedeli, talebin üzerine hesabına yatırılmıştır." yaz bence

Harika yorumlarınız var bunu yapacağım
Şu an benim aklıma gelmiyor bunlar ama lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin benden
Cevap olarak ne yazayım
Veya yazayım mı

Harika yorumlarınız var bunu yapacağım
Şu an benim aklıma gelmiyor bunlar ama lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin benden
Dur dur yapma...Ben öfkeyle aklıma geleni yazıyorum. Avukatına danışmadan hicbirsey yapma lütfen. Aynı şehirde olsak ben seninle yarın adliyeye de gelirdim. İçime oturuyor bu kadar yalnız olman. Ama yanında olamiyoruz işte, anca bikbik konuşuyoruz burdan. Sen duruşunu bozma gözünü seveyim.

Son düzenleme:
Konunuzu başından beri takip ediyorum. Siz ne kadar onurlu ve güçlü bir kadınsanız koca diye 10 yılınızı heder eden adam da tam aksine o kadar haysiyetsiz. Şu an zor bir surectesiniz ama boşandıktan sonra siz ve kızınız duygusal ve sözlü şiddetten tamamen kurtulup rahat bi nefes alacaksınız. Keşke daha önce bitseymiş bu eziyeti çekmeseymişim diyeceksiniz .kızınız da büyüdükçe aynı şeyi söyleyecek.
Kızınıza şu an ki duygularinizla bir mektup yazabilirsiniz yaşadığınız sureci anlattiginiz bir günlük ya da.Büyüdüğünde okur sizi daha iyi anlar babasının nasil bi adam olduğunu da anlar.Hem siz de yazdıkça rahatlarsiniz.
Ayrıca bu adam daha boşanmadan hemen evlilik lafı ettiğine ve size bu kadar zalimce davrandığına göre hayatında biri var demek ki. Ustelik arkadaşına sizi anlatırken 'bana namussuzluk dışında herşeyi yaptı ' demiş ama sizi suçlayacak somut birşey bulamıyor yine kendi yaptığı pisliği siz yapmışsınız gibi göstermeye çalışıp dna testi istiyor. Sağlıklı değil bu adam ve simdi tabiri caizse altın yumurtlayan tavuğu elinden kaçıran deli gibi saldırmaz umarım .Şu an sizin dik duruşunuza tahammül edemiyor çünkü. Inşallah yarın tamamen kurtulur yeni güzel hayatınıza sağlam adımlarla başlarsınız

Babam bizi dövecek mi korkusundansa özlemesini tercih edeceksin. Oyun terapisi eğitimin olduğunu söyledin, başkalarından da destek al, kızına yardım edebilirsin, ama sakın yaptığından pişman olma. Ona kibar bir dille gerçeği anlat, isterse babasını arayın, çok öfkeli olsan da bunu yapabilirsin. Sen konuşma ona arat çok zor olduğunu biliyorum ama halledeceksin bunu
Benim bir arkadaşım 2 yıl ayrı kaldıktan sonra 7 yaşındaki kızının ısrarıyla o adamla yeniden evlendi. Kız 16 yaşına geldiğinde annesine "bacak kadar çocuğun lafıyla barışılır mı, barışmasaydın" dedi arkadaşıma. Bunu iyi düşün. Özlemesi bunlardan daha iyi, sakın vicdan azabı yapma, gerekirse "seni çok iyi anlıyorum" de ona sarıl ve onunla birlkte ağla, sana u şekilde davrandığı için çok üzgünüm ama bu benim suçum değil de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…