Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi şimdi bi tanesine babalık etmekten götüm götüm kaçıyor.
İnkar ediyor benim değil diyor :)
Büyüdüğünde babasını merak edip gelirse ona evini gönlünü açacakmış böyle dedi avukatın yanında :)
Bende dedim ki , sen hiçbir yerini açma :)
Annesine bu kadar eziyet eden bir babayı merak etmeyecek bundan şüphen olmasın

Onun değilse nereyi açıyormuş ahahah. Herife bak kolayını bulmuş, büyüyüp kendini kurtarana kadar inkar et, sonra çık karşısına "Ben babanım hadi bana evlatlık yap."de. Fazla akıllı beyefendi.

İkinci cocugu çok istedi ben yapmadım
En sonunda da sen iki çocuğa bakabilecek tıynette bir kadın değilsin demişti
Evet özür diliyordu o da kavgayla zorla özür diletiyordum
Sen
Yada kırar veririm :)
Serim ki kızın yaptı :)
Ya beyaz esyalar kalsa ben gerisini alırım zaten
Veya bu sekılde söylerim
Adamda çocuktur kafası da yok ki valla sana yaptığı gibi ona da düşmanlık yapar. Ya baktın riske giriyor boşanma benim haberim yok avukat öyle yazmış bölüşürüz dersin. Eşya alınır önemli olan huzurun.

Ya zaten adam gibi adam olsa sen istemesen de der ki ben çocuğumun nafakasını veririm. Bu erkekler ne b. K ya. Ben baba olsam boşansam ve karından nefret de etsem çocuğum benim için değişmez ki. Evliyken nasıl çocuğumu düşünüyorsam boşanınca da aynı şekilde düşünürüm. Ya da anne olduğum için böyle düşünüyorum bilmiyorum, erkeklerin çoğu böyle hissetmiyor çünkü. Sadece senin eşin değil inan. Çevremde de çok gördüm boşanınca sanki çocuklarını da boşuyorlar. Ama eminim iyisi de vardır. Biz rastlamamışızdır.

Çocuk benden değil diyerek çok ağır konuşmuş.. İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş demek ki kendi sizi aldattı ki sizin bunu yapabileceğiniz aklına geliyor. Eşyalarını kapının önüne atıp Bi daha muhatap bile olmayın en güzel cevap yok saymaktır bunun gibilere adam bile denmez

Dava gunu kesin kendince mal bşr laf sokma yarısına girecek gerizekalı
Bence hala bi yerlerde benim aramamı yalvarmamı bekliyor ev muhabbeti fena koydu ona ama çok bekler
Bide tehdit eder gibi yazmış ki tayin isteyip gidersem geri dönüşü olmayacak biliyorsun demi
Ya dangalak ben her koşulda seni kabul etmeye hazır mı görünüyorum oradan

Anlayamamış hala zavallı, anladığında epeyce sarsılacağı kesin. İnşallah uzun zaman yakasını bırakmaz bu üzüntü, 10 yıl sen çekmişsin az da o çeksin. Mahkemede sabırlı ol lütfen, rezilliğini hakime bizzat kendisi göstersin

Cevap verdi mi peki ?

Zemherinin son cumlesine katılıyorum. Kadın sakin kalıp yıllar yılı nasıl bir domuza katlandığını hakime gosterebilirse, hakim kanaatini kullaniyor. Seneler sürmeden bitiyor. Onemli olan sizin duruşunuzu bozmamanız, mahkeme heyetine saygınızı ve bu işten ne kadar mağdur oldugunuzu gostermeniz.

Yarın mahkeme . On yıllık bir devir kapanıyor
Kızım babamı özledim falan demeye başladı iyice zorlaştırıyor bu durum beni
Yok dönmeyeceğim yolumdan ama onun minik ruhunu incitmemek için uğraşıyorum

Dikkat edeceğim buna
Hislerimle değil mantıklı davranmaya çalışacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…