Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hala gelip bik bik eden kim varsa , bu ruh hastası ayıyı alsın koca mı yapıyor evlat mı yapıyor gardaş mı yapıyor neresine monte ederse etsin yeter be.
Aaa olur mu
Melek bu adam
Beni dövmemek için küfür ediyor kapı kırıyor
DNA testi diyor cunku dövmek istemiyor
Bende azıcık susayım
Sonuçta o erkek
Ona göre haddimi bilmeliyim değil mi .
Şu pis kokuşmus zihniyetlerini de alıp gitsinler
Evet çok mühim birşeyden kocadan mahrum kalıyorum onlara göre , ben zaten iyi bir kadın olsam boşanmazdım ki çekerdim ne olursaolsun çocuğum için değil mi .
artık ama kimseye biat etmeden hakaret duymadan kendı ayağımın üstünde onurlu şerefli yaşıyorum kızımı da öyle yaşatıyorum

Bayılırlar uzaktan uzaktan yaraya üfleyip akıl satmaya, başlarına bela olma da ne edersen et umurlarında mı? Öldürecek hali yok ya adamın (!).

O zaten kompleksden. Zaten hayran olunacak mükemmel biri kendini beğenmiş olmaz. Narsistler ezik ve kompleksli olur. Anne ya da babasından biri aşırı düşkün her dediğini yapan çocuğuna hayran, diğeri de hiç beğenmeyen sürekli eleştiren ve sevgisiz mi? Merak ettim sadece.

Tamam işte bıraktım ben alın hayrını görün melek adamın deyin seke seke gider onlar.

Maalesef bu tip erkekler böyle. Nerde uyumlu, sevgiye özlem duyan şefkat bekleyen ama tamamen ona kendini adamaya hazır dürüst, temiz birini görse hemen akbaba gibi üşüşürler. Çünkü bunlar aslında zavallı. Ve iyi insanların niyetlerini ve kendilerini sömürerek, egolarını tatmin ederek var olmaya çalışıyorlar

Bayılırlar uzaktan uzaktan yaraya üfleyip akıl satmaya, başlarına bela olma da ne edersen et umurlarında mı? Öldürecek hali yok ya adamın (!).
Çok şükür kimseyebela olacak durumda değilim
İstersem Türkiye nin öbür ucuna tayin ister giderim
Onlardan biley isteyen yok

Ne kadar doğru bir yere degindiniz. Genelde onlarda eziyet gördükleri ebeveynin rolüne bürünüp benzer davranışlar sergilerler benim gördüklerimde

Ne kadar doğru bir yere degindiniz. Genelde onlarda eziyet gördükleri ebeveynin rolüne bürünüp benzer davranışlar sergilerler benim gördüklerimde
Evet öyle okumuştum Bi yerde. Bi taraf abartı sevgi ve korumacı olup diğer taraf sevgisiz ve kötü davranınca o dengesizlik sebep olabiliyormuş.

Sizin eşinizi,kendi eşime çok benzettim.Asla sevgisini belli etmiyordu.Güzel giyinmeme rağmen hiç iltifat etmezdi.Onların düşünce yiyip içiyorsun daha ne istiyorsun.Her şeyi yemeye içmeye bağlıyorlar.Oysa biz istedik ki ruhumuzu okşasınlar,elimize bir çiçek versinler ama nafile şimdi kendi pisliklerinde boğulsunlar.Onlar sevgisizliğe ve rezil olmaya alışmışlar.Ne halleri varsa görsünler.Adi insanlar.

o adamdan bir halt olmaz kardeşim yaptığın şeye geç bile kalmışsın seni sevmeyen değer vermeyen biriyle bir ömrü geçirmek çok zor Allah kolaylıklar versin en az zararla uzak durmaya çalış ev seninse sen onu kov seni senin evinden hangi hadle kovabilir bu nasıl bir bencilliktir!!!

Cokmuzor bu kapı kırılmalı, küfürlü kavgalardan sonra barışıp normal hayata dönüş nasıl oluyordu? Sana söz mü veriyordu bir daha yapmayacağına dair? Çok şükür 2. Çocuğu yapmamışsın. Şuan kızın büyümüş maşallah çok da akıllı ama bebekle işin çok zor olurdu.

Bu hesabi takibe aldim son durumlar nedir avukata gittiniz mi

Kendinin sevilecek ne yanı varmış?
Duygusuz bencil nankör herif
Bir damla sevgiye muhtaç kalır umarım

İkinci cocugu çok istedi ben yapmadım
En sonunda da sen iki çocuğa bakabilecek tıynette bir kadın değilsin demişti
Evet özür diliyordu o da kavgayla zorla özür diletiyordum

Kendinin sevilecek ne yanı varmış?
Duygusuz bencil nankör herif
Bir damla sevgiye muhtaç kalır umarım
Bu eşya konusu kafamı karıştırıyor da neyse
Protokol de bana ait yazıyor ama o kendısıne ait sanıyor
Avukata havale edeyim o halletsin boşanmadan sonra bu işi en iyisi ben muhatap olmayayım

Bu eşya konusu kafamı karıştırıyor da neyse
Protokol de bana ait yazıyor ama o kendısıne ait sanıyor
Avukata havale edeyim o halletsin boşanmadan sonra bu işi en iyisi ben muhatap olmayayım
O kısım gerçekten tehlikeli olabilir. İşin içinden nasıl çıkacaksınız ben de merak ediyorum. Protolde hata yapılmış ama istersen eşyalaeın yarısını verebilirim falan mı desen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…