- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
ah kalbiniz ve gururunuz ne kadar yaralanmıştır. çok üzüldüm cidden. inş bir an önce biter. olur ki barışmak ister zaten ihtimal vermiyorum yapacağınıza ama asla yanaşmayın. kızgınlıkla söyledim vs diyecektir çünküVe DNA testi demesini kendınce bir dünya mantıklı ! Nedene dayandırıyor
Yok 8 sene önce öğretmen arkadaşı babasıyla ben yokken evde kaldı
Yok ben geldiğimde öğretmenler odasında kapısı kaplı sekılde bir öğretmenle karşılıklı oturuyordu !!!
Yok bundan 8 sene önce telefonunda swarm uygulaması vardı !! (Uygulamayı sadece ne olduğunu merak edip indirmiştim daha doğrusu iki tane yakın arkadaşımda vardı ve bende ilken hep check in yapıyorlardı bana sende indir etiketleyelim demişlerdi o sekılde )
Neyse bunlar çocuğun babasının o olmadığının delilleri oluyor ona göre !
Benim üstüne titrediğim pamuklara sardığım kızım için bunu yazdı ya o an içimden bişeyler kopup gitti…. Bazen bende kızım için üzülüyorum tabiki isterdim bir aile ortamında büyümesini , ama böyle bir baba olmasın daha iyi
Umarım dua edin salı günü bu iş bitsin
Artık kimseye güvenim yok benim hayattaah kalbiniz ve gururunuz ne kadar yaralanmıştır. çok üzüldüm cidden. inş bir an önce biter. olur ki barışmak ister zaten ihtimal vermiyorum yapacağınıza ama asla yanaşmayın. kızgınlıkla söyledim vs diyecektir çünkü
insanlar o kadar nankörleşti ki...Özellikle erkekler.Siz kalkın ona güvenin evlenin.Evinize alın,ev sahibi ve araba sahibi yapın,çoçuk verin ama karşınızdaki adi insan kudursun.Cidden artık anlayamıyorum bu erkeklere noldu bunlar niye azdıkca azıyorlar.Daha ne istıyorsun adi herif.İnsan Gül gibi karısını ve kızını nasıl bu hale getirebilir.Oysa eminim siz ondan sadece huzur ve şefkat istemişsinizdir tabi bunu çok gördü.Çünkü erkek milletine yaranılmıyor.Tam emin oldum bu erkek milletine fedakarlık yapmayacaksın,bunlardan pekte bir şey beklememek gerekiyor.Allah yardımcımız olsun umarım o kadar güzel bir hayatınız olur ki,yaşadığınız bütün olumsuzlukları ve acıları unutursunuz.Artık kimseye güvenim yok benim hayatta
Aşk sevgi vs hiçbirisine de inancım kalmadı
Sadece kızım için güçlü olmak ve devam ermek zorundayım hepsi bu
Yok , zaten söyledi tayin isteyip gidersem geri dönüş olmayacak biliyorsun değil mi dedi bende sen test dediğin gün geri dönüş yolunu kendı elinle kapattın dedim
Hala tehditle nabız yokluyor. Ne kadar egolu Bi adam.insanlar o kadar nankörleşti ki...Özellikle erkekler.Siz kalkın ona güvenin evlenin.Evinize alın,ev sahibi ve araba sahibi yapın,çoçuk verin ama karşınızdaki adi insan kudursun.Cidden artık anlayamıyorum bu erkeklere noldu bunlar niye azdıkca azıyorlar.Daha ne istıyorsun adi herif.İnsan Gül gibi karısını ve kızını nasıl bu hale getirebilir.Oysa eminim siz ondan sadece huzur ve şefkat istemişsinizdir tabi bunu çok gördü.Çünkü erkek milletine yaranılmıyor.Tam emin oldum bu erkek milletine fedakarlık yapmayacaksın,bunlardan pekte bir şey beklememek gerekiyor.Allah yardımcımız olsun umarım o kadar güzel bir hayatınız olur ki,yaşadığınız bütün olumsuzlukları ve acıları unutursunuz.
Valla isterse kapımda yatsın umrumda değil artıkHala tehditle nabız yokluyor. Ne kadar egolu Bi adam.
Buna kesınlıkle katılıyoruminsanlar o kadar nankörleşti ki...Özellikle erkekler.Siz kalkın ona güvenin evlenin.Evinize alın,ev sahibi ve araba sahibi yapın,çoçuk verin ama karşınızdaki adi insan kudursun.Cidden artık anlayamıyorum bu erkeklere noldu bunlar niye azdıkca azıyorlar.Daha ne istıyorsun adi herif.İnsan Gül gibi karısını ve kızını nasıl bu hale getirebilir.Oysa eminim siz ondan sadece huzur ve şefkat istemişsinizdir tabi bunu çok gördü.Çünkü erkek milletine yaranılmıyor.Tam emin oldum bu erkek milletine fedakarlık yapmayacaksın,bunlardan pekte bir şey beklememek gerekiyor.Allah yardımcımız olsun umarım o kadar güzel bir hayatınız olur ki,yaşadığınız bütün olumsuzlukları ve acıları unutursunuz.
Ailene de herşeyi olduğu gibi anlatırsın. Adamın söyledikleri çabasızlığı sana başka Bi çare bırakmadığını, bu yüzden destek olmayacaklarsa köstekte olmamalarını istersin. Gerekirse Bi süre telefonlara bakmazsın öğrendikten sonra. İletişime kapatırsın kendini.Valla isterse kapımda yatsın umrumda değil artık
Belki de başkası var bilemiyorum ama varsa da yine umrumda olmaz
Eşyalara çirkeflik çıkarırsa , protokolde bana ait yazıyor ama çemkşrirse nafaka istemedim ona sayarsın deyip , soy bağı davasından sonra nafaka davası açacağım
Sadece kızım babasız büyüyecek diye üzülüyorum ama böyle bir baba ile büyümesin zaten daha iyi
Aslında çok yoruldum yani ama asıl buradan sonra beni zorlu bir süreç bekliyor daha da güçlü olmam gerekiyor
AynenAilene de herşeyi olduğu gibi anlatırsın. Adamın söyledikleri çabasızlığı sana başka Bi çare bırakmadığını, bu yüzden destek olmayacaklarsa köstekte olmamalarını istersin. Gerekirse Bi süre telefonlara bakmazsın öğrendikten sonra. İletişime kapatırsın kendini.
Oha hayvan herif. Ya sen baya baya katlanmışsın. Bu sadece kavga edince öfke kontrolsüzlüğü değilmiş. Bencil sevgisiz saygısız düşüncesiz. Geçmişten alıntı yaptıkça en iyisi olmuş diyorum boşanma kararı için.Hepsini geçtim düşündükçe sinirleniyorum
Çocuğum beş yaşına geldi hala bana doğum hediyesi alacaktı
Evlilik yıldönümü diye biley zaten sürekli unutur dört yıldır kutlamıyordu bile
Bunun gibi bi sürü şey
Bi kere dedim ki sen beni hiç sevmıyorsun
Bana dedi ki sen sevilecek insan mısın ki
Aynen öyle yaptığı herşeyi anlatıp şimdi kızınızın namusuna kadar dil uzatanAynen
Aileme mecbur kalmasam bitirmezdim diyeceğim cunku gerçekten böyle
Geçen yıl ki olayı da bilmiyorlar mobilya parçalama eve polis gelmesi vs gibi
Yanıma olmak isterseniz olun
Suçlayacak yargılayacaksanız uzak dururum sizden de diyeceğim
Aynen öyle söyleyeceğimAynen öyle yaptığı herşeyi anlatıp şimdi kızınızın namusuna kadar dil uzatan
bu adama layık görüyorsanız Bi süre sizle de görüşmeyelim siz olayı Bi sindirin, ben de meraklı değildim boşanmaya ama zorla yapışamam ya adama dersin. Bence herşeyi öğrenince destek olurlar. Olmazlarsa da kendileri bilir. Olana kadar ailenle de mesafe koyarsın. Yalnız değilsin akıllı bıdığın var senin.
Ay bilemedim şimdi, dövmemek için demiştir diyen var , onlara göre hiçbir şey boşanmanız için yeterli değil. Çok seviyorsanız evlatlık alın benim yerime, evinizi de ona verin, çok üzüldü evi aldım diye dersiniz.Aynen öyle söyleyeceğim
DNA testi istediği de mesaj var gerekirse okuturum nu adamla nasıl evli kalabilirim derim
Kızım iyi ki var , yol arkadaşım .. ömrümün toplamı canım kızım ….. onun elini asla bırakmayacağım …..
Eşiniz narsist özellikler barındırıyor. Çok olağan olan bir şeyin bile büyük bir lütuf olarak görülmesi zoraki söylenmesi ne kadar zor. Ama en çok kızınıza üzüldüm böyle bilmemeli erkeği eşi babayı. Bence çok da bir şey eksilmeyecek bu durumda kızınız ve sizin içinBuna kesınlıkle katılıyorum
Siz ne kadar verici olursanız iyi niyetli vs karşıdaki de o kadar art niyetli oluyor
Ben gerçekten sadece sevgi görmek istedim ama duygu cimrisi pislik
Kendısıni aynada süzmekten başka şey bilmedi
Sadaka verir gibi hafi gel seni de öpeyim bari derdi
On yıl bir kez olsun güzelsin sözü duymadım
Senı sevıyorum cümlesi için kavga çıkarmam gerekiyordu ve bunun gibi bir çok şey
En acısı da kızımın , anne sessiz olalım babam uyanırsa bizi döver demediydi
Orada film koptu bende
Umarım kızımla mutlu olur herseyi unuturuz
Evet kendısıne hayran bir insanEşiniz narsist özellikler barındırıyor. Çok olağan olan bir şeyin bile büyük bir lütuf olarak görülmesi zoraki söylenmesi ne kadar zor. Ama en çok kızınıza üzüldüm böyle bilmemeli erkeği eşi babayı. Bence çok da bir şey eksilmeyecek bu durumda kızınız ve sizin için
Valla hala gelip bik bik eden kim varsa , bu ruh hastası ayıyı alsın koca mı yapıyor evlat mı yapıyor gardaş mı yapıyor neresine monte ederse etsin yeter be.Bu resim geçen sene çıkan kavgada , seni kesecem o…. Cocugu diye böğürürken kırdığı kapı … cunku içerde kızım ve ben varız… kapı kilitli olduğu için kırdı …..
kızımın kuşaklarını kapatıp oyun oynatarak dikkatını dağıtmaya çalışıyordum , bi yandan da bize bişey yapar mı korkusuyla … o endişeyle … ben zaten defalarca ikinci şansı vermişim .. o zaman mobilyaları da parçalamıştı , bulunca onun da resmini koyarım ….. o zaman evi öyle basıma yıktı , bu sene de test diye dünyamı basıma yıktı …
Umarım salı günü kurtulurum …
Bu çocuk babasız büyüsün daha iyi ..
Ay bilemedim şimdi, dövmemek için demiştir diyen var , onlara göre hiçbir şey boşanmanız için yeterli değil. Çok seviyorsanız evlatlık alın benim yerime, evinizi de ona verin, çok üzüldü evi aldım diye dersiniz.
Ay evet kesinlikle öyle. Çocuk bunlara şahit olacağını olmasın babası daha iyi.Bu resim geçen sene çıkan kavgada , seni kesecem o…. Cocugu diye böğürürken kırdığı kapı … cunku içerde kızım ve ben varız… kapı kilitli olduğu için kırdı …..
kızımın kuşaklarını kapatıp oyun oynatarak dikkatını dağıtmaya çalışıyordum , bi yandan da bize bişey yapar mı korkusuyla … o endişeyle … ben zaten defalarca ikinci şansı vermişim .. o zaman mobilyaları da parçalamıştı , bulunca onun da resmini koyarım ….. o zaman evi öyle basıma yıktı , bu sene de test diye dünyamı basıma yıktı …
Umarım salı günü kurtulurum …
Bu çocuk babasız büyüsün daha iyi ..
Evet herseyin suçlusu ve sorumlusu benimAy bilemedim şimdi, dövmemek için demiştir diyen var , onlara göre hiçbir şey boşanmanız için yeterli değil. Çok seviyorsanız evlatlık alın benim yerime, evinizi de ona verin, çok üzüldü evi aldım diye dersiniz.